- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gunaydin canimGönaydınnnnnnn
Günaydınlar fülüzüm mesaj 2 kere gitmiş gene zor gidiyorGünaydın ablam
Dun benim oyleydiGünaydınlar fülüzüm mesaj 2 kere gitmiş gene zor gidiyor
Gunaydın hanım ablammGünaydınlar hanımlar
Nasılsın fülüzümGunaydin canim
Iyiyim canim sen nasilsin eylulle kahvalti ediyoz yada ben ediyorum desem daha iyiNasılsın fülüzüm
Ahahah eylül hanım uyandımı yaa daha uyuyordur sanmıstım afıyet olsun bakalımIyiyim canim sen nasilsin eylulle kahvalti ediyoz yada ben ediyorum desem daha iyi
Günaydınlar tatlım,hallettim valideye uğradım sonraGunaydın hanım ablammdun işlerini halledebildin mi
Yemiyormu yoksa kuzucukIyiyim canim sen nasilsin eylulle kahvalti ediyoz yada ben ediyorum desem daha iyi
Sagol canim uyandi maymunAhahah eylül hanım uyandımı yaa daha uyuyordur sanmıstım afıyet olsun bakalım
Yemiyo ablaya isine geleni yiyo mesela bazen yumurta 3 4 catal tahin helvasi tahinpekmez gibiGünaydınlar tatlım,hallettim valideye uğradım sonra
Yemiyormu yoksa kuzucuk
Zorlayıncada bu sefer hç yemez iştahsızmı yoksa.Yemiyo ablaya isine geleni yiyo mesela bazen yumurta 3 4 catal tahin helvasi tahinpekmez gibi
yaa yemeyenle ugrasmakta cok zor cıdden fülüzüm allah kolaylık versın sanaYemiyo ablaya isine geleni yiyo mesela bazen yumurta 3 4 catal tahin helvasi tahinpekmez gibi
halletmene sevındım abla hadı hayırlı olsun o zaman kadın dun basladımı yoksa daha baslamadımı basladıysa nasıl memnun mu acaba sımdılık annenGünaydınlar tatlım,hallettim valideye uğradım sonra
Yemiyormu yoksa kuzucuk
23 yaşında çok genç daha nasıl olacak bilmiyorum hiç yabancı bide Türkçe!si çok iyi .halletmene sevındım abla hadı hayırlı olsun o zaman kadın dun basladımı yoksa daha baslamadımı basladıysa nasıl memnun mu acaba sımdılık annen
inşallah sorun cıkmadan devam eder abla ya bıdaha bıdaha bırılerını bulmaya ugrasmazsınız23 yaşında çok genç daha nasıl olacak bilmiyorum hiç yabancı bide Türkçe!si çok iyi .
Zamanla belli olur artık çok şans vermiyorum nedense.
Bilmiyorum ne olacak,yaşı küçük daha birberilerine ne verebilirler ki ne konuşacaklar bide.inşallah sorun cıkmadan devam eder abla ya bıdaha bıdaha bırılerını bulmaya ugrasmazsınız
Kilosu guzel aslinda ama yemek yemegi sevmiyo kofte et,bide mesela yogurtlu corbalari sever tarhana mercimek zorlaZorlayıncada bu sefer hç yemez iştahsızmı yoksa.
Kilosu iyiyse sağlık durumu iyiyse çok zorlama o zaman,gerçi her yemeğin tadınıda alması lazım.Kilosu guzel aslinda ama yemek yemegi sevmiyo kofte et,bide mesela yogurtlu corbalari sever tarhana mercimek zorla