- 28 Haziran 2011
- 62.276
- 156.139
- 898
Nevos anasayfada kocaman adımı yazmışsın gözümden kaçmadıAynen canım 3 gitti![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevos anasayfada kocaman adımı yazmışsın gözümden kaçmadıAynen canım 3 gitti![]()
![]()
Ama herkes merak ediyorNevos anasayfada kocaman adımı yazmışsın gözümden kaçmadı![]()
İnşallah canmRabbim yardımcın olsun kuzum, ınş herşey harika olacakdualarimiz seninle
![]()
Ben artık fasülyeyim
Sofralarinz harika bida ommasin![]()
Önümüzdeki haftalaein son iki kategorisini merak ediyormAynen canım 3 gitti![]()
![]()
Aynen bak beterin beteri var.O daha çok üzülmüştür![]()
Aynı canım değişmeyecek:)Önümüzdeki haftalaein son iki kategorisini merak ediyorm![]()
Oh bana bi rahatlama geldi zaten bitti kurtulduk şükürAma herkes merak ediyorBoşver kalsın çok yakıştı kırmızı kırmızı
![]()
Sizleri Eledik oylarinizi bekleriz artk sadeceBen artık fasülyeyimolsada sıkıntı olmaz artık
![]()
Aynen ya ilk 3 hariç diğerlerini kimse hatırlamazOh bana bi rahatlama geldi zaten bitti kurtulduk şükür![]()
Cano simdi sende iki tane pınar logosu mu olacakBen artık fasülyeyimolsada sıkıntı olmaz artık
![]()
Sofra tabak seysine diyormAynı canım değişmeyecek:)
Böyle anları yarıştıracağız:)
Sen 1 yıla yakın fasulyesinBen artık fasülyeyimolsada sıkıntı olmaz artık
![]()
Hafızamdan silmek istiyorum iyi olurAynen ya ilk 3 hariç diğerlerini kimse hatırlamaz![]()
Sofra falan yok an bulacaksınız bana yollayacaksınız:)Sofra tabak seysine diyorm![]()
2. gelince hepsi silinecekHafızamdan silmek istiyorum iyi olur![]()
Tamam Nevreste Reis izindeyizSofra falan yok an bulacaksınız bana yollayacaksınız:)