- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.808
Nevos anasayfada kocaman adımı yazmışsın gözümden kaçmadıAynen canım 3 gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevos anasayfada kocaman adımı yazmışsın gözümden kaçmadıAynen canım 3 gitti
Ama herkes merak ediyorBoşver kalsın çok yakıştı kırmızı kırmızıNevos anasayfada kocaman adımı yazmışsın gözümden kaçmadı
İnşallah canmRabbim yardımcın olsun kuzum, ınş herşey harika olacak dualarimiz seninle
Ben artık fasülyeyim olsada sıkıntı olmaz artık
Sofralarinz harika bida ommasin
Önümüzdeki haftalaein son iki kategorisini merak ediyormAynen canım 3 gitti
Aynen bak beterin beteri var.O daha çok üzülmüştür
Aynı canım değişmeyecek:)Önümüzdeki haftalaein son iki kategorisini merak ediyorm
Oh bana bi rahatlama geldi zaten bitti kurtulduk şükürAma herkes merak ediyorBoşver kalsın çok yakıştı kırmızı kırmızı
Sizleri Eledik oylarinizi bekleriz artk sadeceBen artık fasülyeyim olsada sıkıntı olmaz artık
Aynen ya ilk 3 hariç diğerlerini kimse hatırlamazOh bana bi rahatlama geldi zaten bitti kurtulduk şükür
Cano simdi sende iki tane pınar logosu mu olacakBen artık fasülyeyim olsada sıkıntı olmaz artık
Sofra tabak seysine diyormAynı canım değişmeyecek:)
Böyle anları yarıştıracağız:)
Sen 1 yıla yakın fasulyesinBen artık fasülyeyim olsada sıkıntı olmaz artık
Hafızamdan silmek istiyorum iyi olurAynen ya ilk 3 hariç diğerlerini kimse hatırlamaz
Sofra falan yok an bulacaksınız bana yollayacaksınız:)Sofra tabak seysine diyorm
2. gelince hepsi silinecekHafızamdan silmek istiyorum iyi olur
Tamam Nevreste Reis izindeyizSofra falan yok an bulacaksınız bana yollayacaksınız:)