- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.050
- 43
Yarışmaya katılman lazımHani ne oldu şimdi 1 senelik pimar beyaz bana mi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmaya katılman lazımHani ne oldu şimdi 1 senelik pimar beyaz bana mi geliyor
Evet varmis yani gene kek kek kekYasminsay da mı vardı
Çok teşekkür ederiz
Hepsi çok güzeldi emeklerine sağlıkValla son 5 dk gördüm bende bide sorun oldu a hepsini yemek isyedim
Evet varmis yani gene kek kek kek
Evet sağolsun destek için katıldı:)Yasminsay da mı vardı
Sagol canım. Darısı sana inşaallahOoo cano ikinciye kazandı tebrik ederim can-can C A N O
Anlamistik sankiEvet sağolsun destek için katıldı:)
Kaçıncı sofra :)Evet sağolsun destek için katıldı:)
Biz teşekkür ederiz canım gözümüz gönlümüz şenlendiYaaa nevoşum pınar beyazdada desteklerin için güzel sohbetin için cok tesekkür ederim tekrar. Ve yine bu yarısmamdada bana oy veren herkese minnettarım tekrar iyi ki varsınız şimdi tektek etiket yaparak teşekkür etmeyi bir borç bilirim
Hepsi ilk mesajda var canım:)Kaçıncı sofra :)
Sağol fülüzüm ❤Bende seni tebrik ediyorum canim sofran sahaneydi
Sen ben farketmez canım ❤Sagol evvoşum. Seni kazansın istiyordum böyle oldu inşallah bu hafta da sen kazanırsın
Sağol ablacım kısmet
Ayy sagol canim benim oyun içinde tesekkur ederim darisi sana insallahE Elif_Eylul filizkooomm çok iyi oldu bu yaa hani ne var kahvaltı diyordun ya tam da bir annenin evlatlarına hazırladığı sıcacık bir masaydi, ben o sıcaklığı yarım bardak çayda hissetmiştim iyi günlerde yemek nasip olsun ailenle
sofran sonuna kadar hak ediyordu. Bu hafta senden bekliyoruz inşallahSağol fülüzüm ❤
Sen ben farketmez canım ❤