Süper canımPınar bana şans getiriyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper canımPınar bana şans getiriyor![]()
Kız kocam bu kadar yemek yap diye ısrar etmedihala dıyorum bak gel bi katıl![]()
teşekkür ederimm sosyalim güzel kalplim
eh peki madem kararını degıstırırsen burdayız bızKız kocam bu kadar yemek yap diye ısrar etmeditisikkirler
Bencede 1 tane olur:)Hayır 1 tane kalır herhalde :)
İyi geceler fülüzümBen kaçar artık hakkinizi helal edin Allah'a emanet olun hayirli geceler![]()
Yemek yapmıyoruz.Ekmeğe pınar beyaz sürüyoruz ve hangi zamanda yediğimizi paylaşıyoruz:)Kız kocam bu kadar yemek yap diye ısrar etmeditisikkirler
inşallah hersey cok guzel ve yolunda gecer canım benım bızı bılgılendır yıneEvet yarindua edin güzel gecsin cok heycanliyimmm
Sofran o kadar otantik ve guzeldi ki
Valla kazananın sofrası sadece ekmeğe pınar beyaz sürmelik değildiYemek yapmıyoruz.Ekmeğe pınar beyaz sürüyoruz ve hangi zamanda yediğimizi paylaşıyoruz:)
Kitap okurken,film izlerken,gece acıkınca,ders çalışırken,çocuklar uyuyunca yada ani misafir gelince gibi sunumluklar hazırlıyoruz ve fotoğrafı bana gönderiyorsunuz çok kolay yani:)
teşekkür mesajlşarımıda bitirdim yaa şu rozetimin guzelliğine bakım en cok su rozet madalya işlerini sevdimOooo sampiyon balkon konuşması yaptı![]()
![]()
İşte diğerleri öyle olmayacak:)2.yarışmaya başladık.Her hafta yapacağız.
Bebiş arka planı aç biraz gözükmüyorteşekkür mesajlşarımıda bitirdim yaa şu rozetimin guzelliğine bakım en cok su rozet madalya işlerini sevdim![]()
![]()
canım benimm tatlı manitaamSofran o kadar otantik ve guzeldi ki![]()
sosyal medya danısmanım olarak olaya bı el atıver bakalımBebiş arka planı aç biraz gözükmüyordeğiştir orayı beybito
![]()
Şöyle taç falan koysosyal medya danısmanım olarak olaya bı el atıver bakalım![]()