- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Süper canımPınar bana şans getiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper canımPınar bana şans getiriyor
Kız kocam bu kadar yemek yap diye ısrar etmedi tisikkirlerhala dıyorum bak gel bi katıl
teşekkür ederimm sosyalim güzel kalplimOriana canim mervişim güzel kalplim emeğine sağlık, tebrik ederim
eh peki madem kararını degıstırırsen burdayız bızKız kocam bu kadar yemek yap diye ısrar etmedi tisikkirler
Bencede 1 tane olur:)Hayır 1 tane kalır herhalde :)
Biz teşekkür ederiz canım gözümüz gönlümüz şenlendi
İyi geceler fülüzümBen kaçar artık hakkinizi helal edin Allah'a emanet olun hayirli geceler
Yemek yapmıyoruz.Ekmeğe pınar beyaz sürüyoruz ve hangi zamanda yediğimizi paylaşıyoruz:)Kız kocam bu kadar yemek yap diye ısrar etmedi tisikkirler
inşallah hersey cok guzel ve yolunda gecer canım benım bızı bılgılendır yıneEvet yarin dua edin güzel gecsin cok heycanliyimmm
Sofran o kadar otantik ve guzeldi ki
Valla kazananın sofrası sadece ekmeğe pınar beyaz sürmelik değildi çok mikemmeldi NevresteYemek yapmıyoruz.Ekmeğe pınar beyaz sürüyoruz ve hangi zamanda yediğimizi paylaşıyoruz:)
Kitap okurken,film izlerken,gece acıkınca,ders çalışırken,çocuklar uyuyunca yada ani misafir gelince gibi sunumluklar hazırlıyoruz ve fotoğrafı bana gönderiyorsunuz çok kolay yani:)
teşekkür mesajlşarımıda bitirdim yaa şu rozetimin guzelliğine bakım en cok su rozet madalya işlerini sevdimOooo sampiyon balkon konuşması yaptı
İşte diğerleri öyle olmayacak:)2.yarışmaya başladık.Her hafta yapacağız.Valla kazananın sofrası sadece ekmeğe pınar beyaz sürmelik değildi çok mikemmeldi Nevreste
Bebiş arka planı aç biraz gözükmüyor değiştir orayı beybitoteşekkür mesajlşarımıda bitirdim yaa şu rozetimin guzelliğine bakım en cok su rozet madalya işlerini sevdim
canım benimm tatlı manitaamSofran o kadar otantik ve guzeldi ki
sosyal medya danısmanım olarak olaya bı el atıver bakalımBebiş arka planı aç biraz gözükmüyor değiştir orayı beybito
Şöyle taç falan koysosyal medya danısmanım olarak olaya bı el atıver bakalım