İyi işte belki daha kolay olurHaydaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi işte belki daha kolay olurHaydaaa
Ya daha minik sunumlarAa haftaya da akşam yemeği mi yoksa
Vallaaa daha iyi olur gercekten canimİyi işte belki daha kolay olur
Bazen öyle bir vurur ki isteği, dilimde hissederim tadını. Yedim mi tam yerimToptan çikolata sevmiyorum nedense aklima gelmiyor..kadınların yüz karasiyim sanırım...yani öyle nefret de etmiyorum ama aramıyorum nedense
Acaba nedir nedir olur daha iyi minik olmasıYa daha minik sunumlar
Pınar beyaz daha ön planda yakın çekimler yapabilirizVallaaa daha iyi olur gercekten canim
Yok net bir şey değilMesela ekmek üstü labne gibiAcaba nedir nedir olur daha iyi minik olması
Yasmincim o vurma anı bende acı ekşide olur...Bazen öyle bir vurur ki isteği, dilimde hissederim tadını. Yedim mi tam yerim
Ablacım merhaba nasılsınYasmincim o vurma anı bende acı ekşide olur...
O da oluyor ablam aradaYasmincim o vurma anı bende acı ekşide olur...
Merhaba nevrestecim...Ablacım merhaba nasılsın
Allah AllahPınar beyaz daha ön planda yakın çekimler yapabiliriz
Anca alışmıştınız kahvaltı sofrasınaAllah Allah
Hoş geldin ablam sefalar getirdinMerhaba nevrestecim...
Kendimi affettirme çabası içindeyim...jennamin etiketlerine olan vefa borcu ezdi bitirdi beni...
İyiyim çok şükür kızlarla muhabbet bal kaymak tadında sen de gelince katmerli oldu...
Bunu hiiiiç beğenmedimSelam
Kızlar bu hafta kahvaltı yaptık belki haftaya konsept değişebilir bilginiz olsun
Yok yok net değil ilki gelsin bakalım nasıl olacakBilginiz olsun kimse 2.yi hazırlamasınAnca alışmıştınız kahvaltı sofrasına
Şimdi yeni icatlar geliyor
İşte ilkine göre şekillenecekBunu hiiiiç beğenmedim
Her hafta ayrı konsept olması mantıklı, yoksa 1 haftada çekimleri yaparlar bu hinlerYok yok net değil ilki gelsin bakalım nasıl olacakBilginiz olsun kimse 2.yi hazırlamasın
Biliyorum canım Allah hepinizden en çok da senden razı olsun. Gönlünün zenginliği her yerde kendini gösteriyor. Huzur veriyor her sözcüğün... Varlığına bin şükürHoş geldin ablam sefalar getirdin
Sana her zaman gönlümüz açık