• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 1.Hafta

En başarılı bulduğunuz "Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An" hangisidir?

• Ankete Katılan
    313
  • Anket Kapalı .
Toptan çikolata sevmiyorum nedense aklima gelmiyor..kadınların yüz karasiyim sanırım...yani öyle nefret de etmiyorum ama aramıyorum nedense :KK23:
Bazen öyle bir vurur ki isteği, dilimde hissederim tadını. Yedim mi tam yerim👀

Ablacım merhaba nasılsın 🤩
Merhaba nevrestecim... :KK74:
Kendimi affettirme çabası içindeyim...jennamin etiketlerine olan vefa borcu ezdi bitirdi beni...:KK23:
İyiyim çok şükür kızlarla muhabbet bal kaymak tadında sen de gelince katmerli oldu...:KK76::KK76::KK76::KK76:

Merhaba nevrestecim... :KK74:
Kendimi affettirme çabası içindeyim...jennamin etiketlerine olan vefa borcu ezdi bitirdi beni...:KK23:
İyiyim çok şükür kızlarla muhabbet bal kaymak tadında sen de gelince katmerli oldu...:KK76::KK76::KK76::KK76:
Hoş geldin ablam sefalar getirdin😍🤭
Sana her zaman gönlümüz açık🤩

Yok yok net değil ilki gelsin bakalım nasıl olacak🤭Bilginiz olsun kimse 2.yi hazırlamasın🤭
Her hafta ayrı konsept olması mantıklı, yoksa 1 haftada çekimleri yaparlar bu hinler 😏

Hoş geldin ablam sefalar getirdin😍🤭
Sana her zaman gönlümüz açık🤩
Biliyorum canım Allah hepinizden en çok da senden razı olsun. Gönlünün zenginliği her yerde kendini gösteriyor. Huzur veriyor her sözcüğün... :KK74: Varlığına bin şükür:dua::dua::dua::dua::dua:

Back