İyi işte belki daha kolay olurHaydaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi işte belki daha kolay olurHaydaaa![]()
Ya daha minik sunumlarAa haftaya da akşam yemeği mi yoksa![]()
Vallaaa daha iyi olur gercekten canimİyi işte belki daha kolay olur![]()
Bazen öyle bir vurur ki isteği, dilimde hissederim tadını. Yedim mi tam yerimToptan çikolata sevmiyorum nedense aklima gelmiyor..kadınların yüz karasiyim sanırım...yani öyle nefret de etmiyorum ama aramıyorum nedense![]()
Acaba nedir nedirYa daha minik sunumlar![]()
Pınar beyaz daha ön planda yakın çekimler yapabilirizVallaaa daha iyi olur gercekten canim![]()
Yok net bir şey değilAcaba nedir nedirolur daha iyi minik olması
![]()
Yasmincim o vurma anı bende acı ekşide olur...Bazen öyle bir vurur ki isteği, dilimde hissederim tadını. Yedim mi tam yerim![]()
Ablacım merhaba nasılsınYasmincim o vurma anı bende acı ekşide olur...
O da oluyor ablam aradaYasmincim o vurma anı bende acı ekşide olur...
Merhaba nevrestecim...Ablacım merhaba nasılsın![]()
Allah AllahPınar beyaz daha ön planda yakın çekimler yapabiliriz![]()
Anca alışmıştınız kahvaltı sofrasınaAllah Allah![]()
Hoş geldin ablam sefalar getirdinMerhaba nevrestecim...
Kendimi affettirme çabası içindeyim...jennamin etiketlerine olan vefa borcu ezdi bitirdi beni...
İyiyim çok şükür kızlarla muhabbet bal kaymak tadında sen de gelince katmerli oldu...![]()
Bunu hiiiiç beğenmedimSelam
Kızlar bu hafta kahvaltı yaptık belki haftaya konsept değişebilir bilginiz olsun![]()
Yok yok net değil ilki gelsin bakalım nasıl olacakAnca alışmıştınız kahvaltı sofrasına
Şimdi yeni icatlar geliyor![]()
İşte ilkine göre şekillenecekBunu hiiiiç beğenmedim![]()
Her hafta ayrı konsept olması mantıklı, yoksa 1 haftada çekimleri yaparlar bu hinlerYok yok net değil ilki gelsin bakalım nasıl olacakBilginiz olsun kimse 2.yi hazırlamasın
![]()
Biliyorum canım Allah hepinizden en çok da senden razı olsun. Gönlünün zenginliği her yerde kendini gösteriyor. Huzur veriyor her sözcüğün...Hoş geldin ablam sefalar getirdin
Sana her zaman gönlümüz açık![]()