- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
İnanmadıysan yarın görürsün ben bu hafta yokum sen yaptın mıHe gülüm hee inandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanmadıysan yarın görürsün ben bu hafta yokum sen yaptın mıHe gülüm hee inandım
Giremedim bugün kk detoksu yaptımYiyeceksin köteği, oturacaksın aşağı
Neredesin sen
Sofram hazır sabah erkenden kalkıp tarifleri yapıcamOlsundu yetisiyorsun sonuçta kuzucuk
Çok şükür kukrişim, sen nasılsın?Hoşbuldum canım nasılsın
Afiyet olsun simdi merdivenleri inip cikman lazim yakman icin2 tatlı kaşığı attım ağzıma
Bitteri sevmem ki ben kahve yanında çikolata da sevmemSende ayip ediyosun vucuduna yeter da arada ye bari yada kahveyle 2bitter ye
Gerçekten mi kahve yanina sevmezsinBitteri sevmem ki ben kahve yanında çikolata da sevmem
Diyorum ya, benim damak tadı garip diye
Sağolasın FridamŞifa niyetine yasican
Toptan çikolata sevmiyorum nedense aklima gelmiyor..kadınların yüz karasiyim sanırım...yani öyle nefret de etmiyorum ama aramıyorum nedenseBitteri sevmem ki ben kahve yanında çikolata da sevmem
Diyorum ya, benim damak tadı garip diye
“Aşk beklemez” de olur, fakat ben şarkının “misafir ol gel bana, börekler açarım sana” kısmındayım ablacımAşşk beklemeeeeez
Çikolata yedigime hiç şahit oldun mu kuzum...ben de hiç yemem ...Gerçekten mi kahve yanina sevmezsin
Akşam canımYarin kacta acaba oylama aksama baslar sanirim dime
HaydaaaSelam
Kızlar bu hafta kahvaltı yaptık belki haftaya konsept değişebilir bilginiz olsun
Kahveyi sade soda ile tüketirim. O acı tadını hiçbir şeyin bozmasına müsade etmemGerçekten mi kahve yanina sevmezsin
Hayir abla sen yemezsinÇikolata yedigime hiç şahit oldun mu kuzum...ben de hiç yemem ...
Uyuyum ozamanAkşam canım
Aa haftaya da akşam yemeği mi yoksaSelam
Kızlar bu hafta kahvaltı yaptık belki haftaya konsept değişebilir bilginiz olsun
Çay hiç beklemez acı olur...“Aşk beklemez” de olur, fakat ben şarkının “misafir ol gel bana, börekler açarım sana” kısmındayım ablacım