- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
İyi canim sen nasılsınPatates naber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi canim sen nasılsınPatates naber
Hoş geldin pattis kukrişimBen geldim
Iyiyim bende seni heyecanla bekliyorum nedense gercekten uydunmu diyetineİyi canim sen nasılsın
Bende yarı pattis diyeti yapıyom, sabahları yoğurda patatesi doğrayıp karıştırıyom nane, tuz atıyom ımmm güzel oluyo bazen öğlen ya da akşam da yapıyom kafama göreEvet canım şimdilik devam
Olsundu yetisiyorsun sonuçta kuzucukBu hafta çalıştım canım çalıştığım haftalar cumartesi katılıcam maalesef yarışmalara
Sona geldik de zaman geçmiyo merak artıyoYatcaz kalkcaz öğrenecez
Niye bana güvenmiyonIyiyim bende seni heyecanla bekliyorum nedense gercekten uydunmu diyetine
Mor sultanEvet canım şimdilik devam
Hoşbuldum canım nasılsınHoş geldin pattis kukrişim
Regle daha 1 hafta var ama çilek reçeli aşermem erken başladı. Artık regl bitiminde pattise başlarım bende. Bünye artık şekersizliğe isyeeaaaann ediyorBazen kendimi tutamiyorum bazen gene agzima lokma atmak istemiyorum
Aşk olsun oyle bisey demedimki benNiye bana güvenmiyon
Canım benim sen nasılsınMor sultan
Aaaa sende katıldın demek kiiiiSona geldik de zaman geçmiyo merak artıyo
Sende ayip ediyosun vucuduna yeter da arada ye bari yada kahveyle 2bitter yeRegle daha 1 hafta var ama çilek reçeli aşermem erken başladı. Artık regl bitiminde pattise başlarım bende. Bünye artık şekersizliğe isyeeaaaann ediyor
Biz ikinci haftayı bekliyoz ya sosyal, şimdi kim ne yapmış onları görcezAaaa sende katıldın demek kiiii
Çokşükür iyiyim kukrişko sende nabersinCanım benim sen nasılsın
2 tatlı kaşığı attım ağzımaYe madem yasi cikilata varken reçeli görmez gözüm
He gülüm hee inandımBiz ikinci haftayı bekliyoz ya sosyal, şimdi kim ne yapmış onları görcez
Şifa niyetine yasican2 tatlı kaşığı attım ağzıma
Bende iyiyim çok şükür canımÇokşükür iyiyim kukrişko sende nabersin