- 14 Haziran 2019
- 13.278
- 47.008
Yok artık oylede düşünen olmaz bir hafta hazırlayınca ıkıncisine yetişilmezki benceeHer hafta ayrı konsept olması mantıklı, yoksa 1 haftada çekimleri yaparlar bu hinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık oylede düşünen olmaz bir hafta hazırlayınca ıkıncisine yetişilmezki benceeHer hafta ayrı konsept olması mantıklı, yoksa 1 haftada çekimleri yaparlar bu hinler
Biliyorum canım Allah hepinizden en çok da senden razı olsun. Gönlünün zenginliği her yerde kendini gösteriyor. Huzur veriyor her sözcüğün... Varlığına bin şükür
Nereden bilinecek, üst üste sofra hazırlayıp, fotoğraflanmadığıYok artık oylede düşünen olmaz bir hafta hazırlayınca ıkıncisine yetişilmezki bencee
Aa cidden bence herkesin bir hafta katılma hakkı olsun ozamanNereden bilinecek, üst üste sofra hazırlayıp, fotoğraflanmadığı
Evet farklı olabilir canımBirde pınar tam olarak bunu mu istiyor görelimHer hafta ayrı konsept olması mantıklı, yoksa 1 haftada çekimleri yaparlar bu hinler
Hadi canımAnaaaa, Boncuk Sadık’a aşık oldu
Yok artik canim sendeHer hafta ayrı konsept olması mantıklı, yoksa 1 haftada çekimleri yaparlar bu hinler
EvetHadi canım
AMa boyle bisey olabilirmi ben yapamam sahsenEvet farklı olabilir canımBirde pınar tam olarak bunu mu istiyor görelim
Haberleri olsun hazırlansın olmasın diye yazdım
peki bir sonraki hafta kahvaltı yapacak mıyız? ona göre 2 haftalık sofrayı birleştireyimSelam
Kızlar bu hafta kahvaltı yaptık belki haftaya konsept değişebilir bilginiz olsun
Olur abla sen daha iyi bilirsin kahvaltıdan pek bi şey çıkmadı mı yoksa konsept mi değiştiriyosun öylesineYok net bir şey değilMesela ekmek üstü labne gibi
Umudumanneolmak mışalsem eski nicki neydi
Yaa unutur boncuk asık oldugunu diğer bolum benceAnaaaa, Boncuk Sadık’a aşık oldu
umudumanneolmak idi ablaalsem eski nicki neydi
Umut olarak kalmayıp yasadıgımız zamanlarda gelsin ayşomUmudumanneolmak mış
amin kuzumU
Umut olarak kalmayıp yasadıgımız zamanlarda gelsin ayşom
Belli değil ama olabilir.peki bir sonraki hafta kahvaltı yapacak mıyız? ona göre 2 haftalık sofrayı birleştireyim
Yok canım katılım iyi12 sofra geldi Yarında gelecekler var.Olur abla sen daha iyi bilirsin kahvaltıdan pek bi şey çıkmadı mı yoksa konsept mi değiştiriyosun öylesine