İstersen gece 12 de hazırla o hiç sorun değil canım:)Nevreste aşkısı kahvaltı sofrasını akşam üstü işten gelince hazırlasak olmaz mııııııııııığğ? hazır günler de uzadı
Tek sorun akşam ışık olur mu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstersen gece 12 de hazırla o hiç sorun değil canım:)Nevreste aşkısı kahvaltı sofrasını akşam üstü işten gelince hazırlasak olmaz mııııııııııığğ? hazır günler de uzadı
Şimdi gelen fotoğrafların hepsi sofra olduğu için tek tabak resmi vs...Oy alma şansınızı düşürecektir.Adaletli olması açısından sofra olursa iyi olur ama kocaman bir sofra istemiyorum.Tek kişilik bile olabilir:)
Efekt olmasa iyi olur ama düzenleme yapılabilir yani renkler falan:)
Yemedim, inatla tutuyorum kukrişimAnteplileri götürdün tabe
Tamam özelden yazın görüşelim:)Hmm..
Yani tabak falan değil, daha farklı bir kompozisyon ile gelmek istedim de :)
Sonuçta fotoda pınar beyaz olacak yani.
Neyse özelden atıp danışayım en iyisi ben :)
Çok katılım oldu mu bir de? :)
Ilaç bile kâr etmiyo, psikopata bağlıyorum benBende öyleyimdir zaten bende de ankastre bozukluğu var @Jenna16 bilir
nomunomuchua neden güldünüz:)
Bende antep yesem iyilesebilirim belkine işler peşindesiniz yine? birisi antep götürmüş. birisi kafaya takarım demiş. neler oluyor
Nasip varsa hiçbir şey buna engel olamaz:)Ben hep söylerim iyi olan değil şansı olan kazanır:)Oy alma şansınızı düşürecektir demenize :)
Ben şansı düşük bir insanım da zaten..
Yine de katılasım var nedense
valla ben 16'da çıktım geldim eve gayet aydınlıktı. günler uzadı ya, kocam tuttu beni sofra kurmayayım diye. yoksa 17 gibi kadar özelinde mesaj olacaktıİstersen gece 12 de hazırla o hiç sorun değil canım:)
Tek sorun akşam ışık olur mu:)
Evvacım bir yıllık deniliyor ya nasıl oluyor o kısmı merak ettim ben de bu hafta bir deneme yapabilirim belkiYanlız bomba hediye
Söz verdim bir kere kurulacak nevoş, vazgeçmedimO sofra kurulacak ben anlamam
Yok izlemeyelim bizde girelim içlerineAccuk yenileri izleyelim bence
Onu bizde net bilmiyoruz hediye gelince göreceğiz:)1 yıllık pınar beyaz:)Evvacım bir yıllık deniliyor ya nasıl oluyor o kısmı merak ettim ben de bu hafta bir deneme yapabilirim belki
Kocaya nispetSöz verdim bir kere kurulacak nevoş, vazgeçmedim
Ye yeYemedim, inatla tutuyorum kukrişim
Regl zamanımı bekliyorum, öyle yiyeceğim inşallah
hediye biraz farklı geldi bana ama güzel .Onu bizde net bilmiyoruz hediye gelince göreceğiz:)1 yıllık pınar beyaz:)
Yaaa inanilmaz sinir oldum sorma nevoş yaa,nalet kazanırsam yedirmeyeceğimKocaya nispet
Aynen ona vermeYaaa inanilmaz sinir oldum sorma nevoş yaa,nalet kazanırsam yedirmeyeceğim