- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
noluyor diyorum kimse tınlamıyorYaaa inanilmaz sinir oldum sorma nevoş yaa,nalet kazanırsam yedirmeyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noluyor diyorum kimse tınlamıyorYaaa inanilmaz sinir oldum sorma nevoş yaa,nalet kazanırsam yedirmeyeceğim
Yok ilaç kullanmıyorum ben .Sal gitsin beya sende düşünceleri boşver düşün düşün ne oluyor sanki dertten başkaIlaç bile kâr etmiyo, psikopata bağlıyorum ben
Aşkom patates diyeti nasıl gidiyorYok ilaç kullanmıyorum ben .Sal gitsin veya sende düşünceleri boşver düşün düşün ne oluyor sanki dertten başka
Ankastre bozukluğunda tek çözüm JennaBende öyleyimdir zaten bende de ankastre bozukluğu var Jenna16 bilir
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boşanma sebebiASSOSyal kocası demişki boşa uğraşma sen kazanamazsın
Zıkkım yesinAynen ona verme
öyle kocaya pıçaakkkZıkkım yesin
Kocam bana güldü, o kadar kişi içinde seni mi seçecekler dedi, bende üzüldümnoluyor diyorum kimse tınlamıyor
belki buna cvap verirsiniz
getirtmesin beni orayaKocam bana güldü, o kadar kişi içinde seni mi seçecekler dedi, bende üzüldüm
Aynen zıkkım yesinZıkkım yesin
Ben üç yıldır kullanıyorum, etkisi geçti herhalde bu aralar kukrisim aynen tokadan başka bişey takmamak lazımYok ilaç kullanmıyorum ben .Sal gitsin beya sende düşünceleri boşver düşün düşün ne oluyor sanki dertten başka
Haklisin bencehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boşanma sebebi
Terapi ile ilerlemeyi dene birde canım geçsin gitsin insallahBen üç yıldır kullanıyorum, etkisi geçti herhalde bu aralar kukrisim aynen tokadan başka bişey takmamak lazım
banada banada❤Ankastre bozukluğunda tek çözüm Jenna
Terapi almayı çok isterim aslında, eminim çok iyi gelir allah razı olsun kukrişim❤Terapi ile ilerlemeyi dene birde canım geçsin gitsin insallah