- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Tamam anlaştıkTabi ki de
Katılacağımı belli etmek için buradan yazdım ama fotoğraf özelden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam anlaştıkTabi ki de
Katılacağımı belli etmek için buradan yazdım ama fotoğraf özelden
Kutu kutu pense oynariz artik1 kutu değil 1 yıllık beyaz
Aa tamam abla biliyorum tabi bilgin varır diye sordum yoksa anlarız zaten yakındaHiç bilmiyorum canım nasıl olacakBilirsiniz ben hediye kısmı ile ilgilenmiyorum
Olmaz illa yeni çekilecekYa varsa resim yenileride olur.Hadi senide bekliyorum:)Sadece masada peynir olsa olmaz mı öyle sofra resmi çok var bende ama kutusu yok şoplayım resme olmaz mı
Yok canım o konuda fransızımAa tamam abla biliyorum tabi bilgin varır diye sordum yoksa anlarız zaten yakında
Kardeşim kutusunu oraya güzel şoplar lütfenSadece masada peynir olsa olmaz mı öyle sofra resmi çok var bende ama kutusu yok şoplayım resme olmaz mı
Aynen birde ilk 3 eBulmuşuz beğenmiyoruz 3 öğün ekmeğe sür ye ne konuşuyon
Yok eskiden çekilmiş çok güzel sofralar var ama yeniden yapmaya bende takat yok malum pandemiOlmaz illa yeni çekilecekYa varsa resim yenileride olur.Hadi senide bekliyorum:)
1koli beyaz peynirmi yani pinarin ürünleri degil ekstraYok canım o konuda fransızım
Bende çok güzel anlarımKardeşim kutusunu oraya güzel şoplar lütfen
Herkes şoplasin ozamanKardeşim kutusunu oraya güzel şoplar lütfen
Bence yeniden yapabilirsinYok eskiden çekilmiş çok güzel sofralar var ama yeniden yapmaya bende takat yok malum pandemi
Evet şoplasınHerkes şoplasin ozaman
İlk üçe çok iyi olmuş abla ya 4 hafta 12 kişi çok iyi bol kazançlı olucakAynen birde ilk 3 e
Yok pınar beyaz canım1koli beyaz peynirmi yani pinarin ürünleri degil ekstra
Bence anlami kalmaz ozamanEvet şoplasın
Aa ben kabul etmemEvet şoplasın
Olmaz zaten canımBence anlami kalmaz ozaman
BendeAa ben kabul etmem