Tamam anlaştıkTabi ki de
Katılacağımı belli etmek için buradan yazdım ama fotoğraf özelden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam anlaştıkTabi ki de
Katılacağımı belli etmek için buradan yazdım ama fotoğraf özelden![]()
Aa tamam abla biliyorum tabi bilgin varır diye sordum yoksa anlarız zaten yakındaHiç bilmiyorum canım nasıl olacakBilirsiniz ben hediye kısmı ile ilgilenmiyorum
![]()
Olmaz illa yeni çekilecekSadece masada peynir olsa olmaz mı öyle sofra resmi çok var bende ama kutusu yok şoplayım resme olmaz mı![]()
Kardeşim kutusunu oraya güzel şoplar lütfenSadece masada peynir olsa olmaz mı öyle sofra resmi çok var bende ama kutusu yok şoplayım resme olmaz mı![]()
Yok eskiden çekilmiş çok güzel sofralar var ama yeniden yapmaya bende takat yokOlmaz illa yeni çekilecekYa varsa resim yenileride olur.Hadi senide bekliyorum:)
1koli beyaz peynirmi yani pinarin ürünleri degil ekstraYok canım o konuda fransızım![]()
Bende çok güzel anlarımKardeşim kutusunu oraya güzel şoplar lütfen![]()
Herkes şoplasin ozamanKardeşim kutusunu oraya güzel şoplar lütfen![]()
Bence yeniden yapabilirsinYok eskiden çekilmiş çok güzel sofralar var ama yeniden yapmaya bende takat yokmalum pandemi
![]()
İlk üçe çok iyi olmuş abla ya 4 hafta 12 kişi çok iyi bol kazançlı olucakAynen birde ilk 3 e![]()
Yok pınar beyaz canım1koli beyaz peynirmi yani pinarin ürünleri degil ekstra
Bence anlami kalmaz ozamanEvet şoplasın![]()
Aa ben kabul etmemEvet şoplasın![]()
Olmaz zaten canımBence anlami kalmaz ozaman![]()