- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Bende bugün yaptımBence yasidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün yaptımBence yasidir
Kalk kız eşine akşama kahvaltı sofrası var deBiz oturalim burda millet masa hazirlasin
Kesin sensin ozamanBende bugün yaptım
Ne oldu hayırdırKızlar güldüm çok sağolun insan hem gülerken aynı zamanda boğazı da düğümlenebiliyormuş
Birde tukureyim dur . Çek yenisini koyyyAnası da güzel kızı da ananesi de maşallah de kız amann kaderimiz güzel kuzum
Hic kalkamam kahve yapcam daha kendimeKalk kız eşine akşama kahvaltı sofrası var de
İnanalım mı ablaBende bugün yaptım
Kötü bişey demedim umarimKızlar güldüm çok sağolun insan hem gülerken aynı zamanda boğazı da düğümlenebiliyormuş
Sen anca kahve içHic kalkamam kahve yapcam daha kendime
Teyzem öldü koronadan 52 gün oluyor az önce annem bişey paylaşmış onu görmüştüm sizin yazılarınızı görünce güldüm şimdi de ağlıyorum hayat işte böyle birşeyNe oldu hayırdır
Yok hayır özür dilerim size yansıttığım için ama güldüm çok sağolunKötü bişey demedim umarim
Yaa başın sağolsun allah rahmet eylesin inşallahTeyzem öldü koronadan 52 gün oluyor az önce annem bişey paylaşmış onu görmüştüm sizin yazılarınızı görünce güldüm şimdi de ağlıyorum hayat işte böyle birşey
Ya Rabbi şükür tamam koyayım yenisiniBirde tukureyim dur . Çek yenisini koyyy
Yaa basın sağolsun canım benim Rabbim mekanını cennet eylesinTeyzem öldü koronadan 52 gün oluyor az önce annem bişey paylaşmış onu görmüştüm sizin yazılarınızı görünce güldüm şimdi de ağlıyorum hayat işte böyle birşey
İnşallahHer şey yolundadır inşaallah
Yemek yapmam öyle bi şey olursa. Kusana kadar Pınar beyaz yerimBulmuşuz beğenmiyoruz 3 öğün ekmeğe sür ye ne konuşuyon
Biz öyle yapıyoruz 2 öğün aradan çıkıyor hemAksam yemegi oldu kiz senin masa
Kim o yaaa. İlk ben olmalıydımBugün ilk sofra geldi sen kaçırdın ilk olmayı
Tamam canımEderim mavişim merak etme sende dikkat et
NedenKızlar güldüm çok sağolun insan hem gülerken aynı zamanda boğazı da düğümlenebiliyormuş