- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Hahahaha yok abla saka yaptiydimYarışmacı kaçırıyorsun değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha yok abla saka yaptiydimYarışmacı kaçırıyorsun değil mi
Naz mı yapıyorsunSen zaten kahvaltıda zorlanırsınYap görelimZorlama yoksa katılamam abla zorla biraz
Kazandım diye hava atacakNiye dolapta kalsa sen yesen olmaz mı
Doktora bugün mü gideceksinÇok şükür seviyor beni
Ben yerim zaten abla labne, beyaz falan olur genelde dolapta ben o tarz yiyorumNiye dolapta kalsa sen yesen olmaz mı
Bizde çok varKazandım diye hava atacak
Abla bozulmazmı teker teker yollasalar kazandım çünkü bozulmasını düşünüyorumNiye dolapta kalsa sen yesen olmaz mı
Evet aşkısı. Öğlen 15.30’da randevum var. Spirali kontrol edecek. çok stresliyimDoktora bugün mü gideceksin
İyi işte bak bir koli gelseBen yerim zaten abla labne, beyaz falan olur genelde dolapta ben o tarz yiyorum
Bak hemen gaz veriyorsun abla, işte nevoş buNaz mı yapıyorsunSen zaten kahvaltıda zorlanırsınYap görelim
Yeminle aynısını düşündümAbla bozulmazmı teker teker yollasalar kazandım çünkü bozulmasını düşünüyorum
Fena olmazİyi işte bak bir koli gelse
Hiç bilmiyorum canım nasıl olacakBilirsiniz ben hediye kısmı ile ilgilenmiyorumAbla bozulmazmı teker teker yollasalar kazandım çünkü bozulmasını düşünüyorum
Sadece masada peynir olsa olmaz mı öyle sofra resmi çok var bende ama kutusu yok şoplayım resme olmaz mıEvet canım ama sofrada pınar beyaz kutusu olacak:)
Pınar beyaz sürülmüş ekmek dilimi olursa ben mutlu olacağım:)Yani sponsorumuzun ürünü kullanılmış olsun:)
Her şey yolundadır inşaallahEvet aşkısı. Öğlen 15.30’da randevum var. Spirali kontrol edecek. çok stresliyim
Cigerinizi biliyom sizinAşk olsun
Özelden bekliyorum
Bulmuşuz beğenmiyoruz 3 öğün ekmeğe sür ye ne konuşuyonYeminle aynısını düşündüm
1 kutu değil 1 yıllık beyazSimdi ilk 3e bile birkutu sadece pinar beyazmi gelcek