- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Bende delirdin sandım bian fülüzümAnaaaa ne yazmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende delirdin sandım bian fülüzümAnaaaa ne yazmışım
Ne yazdın beKiz nasil boyle birsey yazmisim ben
Kukriiimmm morumm dadlum naber
Klavye azizliği filizkomKiz nasil boyle birsey yazmisim ben
Görmedin mi yoksa kukrişNe yazdın be
Kiz yanlis olmus eylulle cebellesirkenBende delirdin sandım bian fülüzüm
İyiyim canım benim sen nasılsınKukriiimmm morumm dadlum naber
Görmedim valla canımGörmedin mi yoksa kukriş
Profil mesajı paylaştın mıBende delirdin sandım bian fülüzüm
Tahmin ettim bide bakışını yaptımı eylül hanımKiz yanlis olmus eylulle cebellesirken
Tabak b cikar ş koyNe yazdın be
Tabak b cikar ş koy
Aaaaa o zaman sakın yollama kabul edememBizim hep altın kaplama ve pırlantalıTabiki paramız yetmedi alamadık çatal kasıkta sarı değil bak bilemedim şimdi
Hayırlı olsun ilk yarısmanız o zaman yarın sunumunuzu cekip Nevreste ye ozel mesajla atın o duzenleyıp paylasımı yapacak cunkuMerhaba bdv'de konu okurken reklamlar cezbetti beni ve bu sayfaya düştüm ilk kez katılmak istedim bir yarışmaya ama acemiyim. Yarın saat bir pınar beyaz alıp güzel bir açıdan çekimlere başlayayım o zaman
YazamayacağımGörmedim valla canım
Iyki görduler aman Allahim
Sana atmıştım ya geçen sene miydi bir video ev o geldi aklımaAaaaa o zaman sakın yollama kabul edememBizim hep altın kaplama ve pırlantalı
Tamam tamama soylediYazamayacağım
MerhabaMerhaba bdv'de konu okurken reklamlar cezbetti beni ve bu sayfaya düştüm ilk kez katılmak istedim bir yarışmaya ama acemiyim. Yarın saat bir pınar beyaz alıp güzel bir açıdan çekimlere başlayayım o zaman