- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Yaparsın daha çok var ❤Saol canimadetim bitmesini bekliyorm yoksa simdiye paylasmistim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparsın daha çok var ❤Saol canimadetim bitmesini bekliyorm yoksa simdiye paylasmistim
![]()
Tarzını seviyorsam demek ki...9. A'na oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤❤
@WOMAN
@White Mocha
@_Jadaloz_
@kalliope82
@ameliepoulain
@sourapple
@ozrengin
@Kivii17
@isabel
@ugurbocuuu
@dreamy07
@atropurpurea
@Kova hatunu
@Yadee
@Tesnim1989
@bengisu022
@Cedarice
@demirleke
5 528mucizemmm
@Penguen
@klbk33
@NaMIDiGeRBuzDoLaBI
@melankolimm
@Gulumse25
@ombreistiyorum
@Sadelikherseydir
@UcanSupurge
Torvi
Margaret Hale
@Afraikra
@iremblncglyn
E Emremir
@Mavi askkk
@cheryblossommm
@Srpgrsy
@Sohrab
@gunces
@Beyza-
@Sussanhak
@Daphne133
@InoriYuzuhira
@eylulhuzuru
@Guzel gunler yolda
@b e r i l
@KekimTuttu
@ebrutrkr
@nightingale62
@pelo16
@Ayildizon
@k-sultan
Evet bu iki oldu teşkkür ederimTarzını seviyorsam demek ki...
Rica ederim perimCanlariiim 7. Ana oy verdiğiniz için coook teşekkür ederim kazanamasamda herbir oyunuzda çok mutlu oldum![]()
![]()
etacarinea
B begonyaa
B Berenco
ASSOSyal
Safransari
AriaBlue
hasbeee
alimiyon
5 528mucizemmm
0 0742
Zipzip-
wagen
M Meyra_naz
Pdr_ci
yasminsay
Hercai91
I Ilyusa
Tazeanneeee
E Emremir
@Yasnaz
B BirNefes_Bilgelik
@GokkusagiGokkusagi renkleri renkleri
Evva
Eleadora
@EgeninEgenin incisi1 incisi1
@Elif Eylul
sophocles
@iklim I iklim ela ela
@The T The best best
A avsjk
F Fatmabet
Her zamanCanlariiim 7. Ana oy verdiğiniz için coook teşekkür ederim kazanamasamda herbir oyunuzda çok mutlu oldum![]()
![]()
etacarinea
B begonyaa
B Berenco
ASSOSyal
Safransari
AriaBlue
hasbeee
alimiyon
5 528mucizemmm
0 0742
Zipzip-
wagen
M Meyra_naz
Pdr_ci
yasminsay
Hercai91
I Ilyusa
Tazeanneeee
E Emremir
@Yasnaz
B BirNefes_Bilgelik
Evva
Eleadora
@Elif Eylul
sophocles
@iklim I iklim ela ela
@The T The best best
A avsjk
F Fatmabet
Rica ederimCanlariiim 7. Ana oy verdiğiniz için coook teşekkür ederim kazanamasamda herbir oyunuzda çok mutlu oldum![]()
![]()
etacarinea
B begonyaa
B Berenco
ASSOSyal
Safransari
AriaBlue
hasbeee
alimiyon
5 528mucizemmm
0 0742
Zipzip-
wagen
M Meyra_naz
Pdr_ci
yasminsay
Hercai91
I Ilyusa
Tazeanneeee
E Emremir
@Yasnaz
B BirNefes_Bilgelik
Evva
Eleadora
@Elif Eylul
sophocles
@iklim I iklim ela ela
@The T The best best
A avsjk
F Fatmabet
Canlariiim 7. Ana oy verdiğiniz için coook teşekkür ederim kazanamasamda herbir oyunuzda çok mutlu oldum![]()
![]()
etacarinea
B begonyaa
B Berenco
ASSOSyal
Safransari
AriaBlue
hasbeee
alimiyon
5 528mucizemmm
0 0742
Zipzip-
wagen
M Meyra_naz
Pdr_ci
yasminsay
Hercai91
I Ilyusa
Tazeanneeee
E Emremir
@Yasnaz
B BirNefes_Bilgelik
Evva
Eleadora
@Elif Eylul
sophocles
@iklim I iklim ela ela
@The T The best best
A avsjk
F Fatmabet
9. A'na oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤❤
@WOMAN
@White Mocha
@_Jadaloz_
@kalliope82
@ameliepoulain
@sourapple
@ozrengin
@Kivii17
@isabel
@ugurbocuuu
@dreamy07
@atropurpurea
@Kova hatunu
@Yadee
@Tesnim1989
@bengisu022
@Cedarice
@demirleke
5 528mucizemmm
@Penguen
@klbk33
@NaMIDiGeRBuzDoLaBI
@melankolimm
@Gulumse25
@ombreistiyorum
@Sadelikherseydir
@UcanSupurge
Torvi
Margaret Hale
@Afraikra
@iremblncglyn
E Emremir
@Mavi askkk
@cheryblossommm
@Srpgrsy
@Sohrab
@gunces
@Beyza-
@Sussanhak
@Daphne133
@InoriYuzuhira
@eylulhuzuru
@Guzel gunler yolda
@b e r i l
@KekimTuttu
@ebrutrkr
@nightingale62
@pelo16
@Ayildizon
@k-sultan
Tebrik ederim hakettin bence ,6. ana oy vererek bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlaaaaarrrrrrrr![]()
![]()
![]()
@boza @blanco @KIZLARIMCANLARIM @HanimKelesimiGetir @MeleklerKorusun @SES2005 @GunesGulay @CKbeautyandsheer @crazy06 @White Mocha @blondgunes B Berenco @FBahar @ameliepoulain @belleza @ozrengin @Hostesin Kirmizi Fulari @Chocalete @Blue_Black @firdefs @little bird @nikitanikita3 @gLssHh @pearlshine @Aquariius @ulasimiz @ugurbocuuu @Dead Cell @Kova hatunuSafransari @selishm @E_M_A @Tinnycat @Efelihayat @sabahvesen @nazli27 @xDerinMavix @Sevgiliplath @Papatya Kokulu Hayaller @askrhpozitif @ucukgenclik @sweetgirlcandy @renksizgokkusagi @SsSiMqE @benYAZ @MutluSon333 @Perili_MeLek @ltnbng @Belis @aydan5516 @valiente @MoonfacedMom @TurkuazKrampon @kardespayi @Dilekk35 @Pembepanterr @Let the change begin @_kahvedelisi_ @sena zeynep @amadeusdegilsalieri @bebeqimyoldamrc @demirleke @vaveyla__ @humanbeings @selcuksassa @Mevrouw61 @minikizmit @-Lisaaa- @d3nizz @Mor_cicek @Cennet Annesi @Niloyatospikk @Umutlu1234 @Beyabaann @ummhnisa 0 0742 @cotard sendromu @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Astoria @Birumuttur yasamak @12ist @Cade @yes happy35 @Merve_onur _ hira @csm68 @Ada35ada @bebekedi @GeminiWoman @Bizbize11 @Sevdeeee1 @medusa-a @Dahliadivin @Minnakgelin @Birtekefem @_CaNanSu_ @Tugba 68 @merve_kapti @Didar33 @yula @Nidsalii @Sabr-Sukur-Dua @Tosun Pasa @pineapple2 @Feminas @memurhanim @2019 mutluluk @Na-nick @MaviKuplik @Yasnaz @Hamangiom @Gizemm0 @L O L @Monny @MssPARE @Cikolataparcacigi @ecemufk @Cay6 @Meva59 @Beyza-
Gokkusagi renkleri @Lathyrus @abukkusu @nurdeva @Neyapsamkisimdi @Mervveeee @Tradiaos @Portakalli cikolat @Yalnizbiranne @3kiz1anne @minikbebegim9640 @Sumeyye07 @buralardutluuugdu @denizderin123 @Mavimsi99 @Merve @Emsn @Lovebaby34 @Goklerce @Mysteryy0 @Ponciksi @umutluamamutsuz @Nosking @bensarkimisoylerken @WunderLost @Zezey99 @Sohrab
-Yagmur-
sophocles @birbebekmeselesi @Cesmicihannn @Bebyssss @SnowHoundd @Always smile @Nilay5454 @SanSebastianCheesecake @umayimo @Annanya @gizo2603 @Taze fasulye @Ayca_06 @ogrtmn33 @Elisanurummm @CuddlyRabbit @Zerre @Guzel gunler yolda @Ceyhans @Babsy baby @Masalimsensin @Nikinik @Duygu62 @Liloss @pelo16 @AyseeCann @tiniminihaniim @Busra173290 @CeyMes1903 @TuanaMeyra @Hayatsizeguzel @ysfeeymnn @Nurse99 @GUNESIPEKSSS @pinkcar @busrayldrm @LirioS @Busra bulut @Umudumm Allah @yasemintgy
Ne ben opcem o beni opsunAyy git bı op adamı gara cahılllll seniiiii![]()
O değil ben oy verenleri etiketlemedim daha ya
Kız çok uğraştırıcı bişey oO değil ben oy verenleri etiketlemedim daha yakanka adıma etiketle hayrına be
![]()
Çok zorlamışın kankaKız çok uğraştırıcı bişey oönce kâğıda yazdım sonra telefona
senin daha fazla kişi
![]()
Kopyala yapıştır canım sonra başlarına @ koyÇok zorlamışın kankabebeden zaman bulsam yapacam da
![]()
Mantıklı kanka ben zaten basit şekillerde yapmayı düşünüyordum ama bu daha basitmişKopyala yapıştır canım sonra başlarına @ koy![]()
Nedemek canısıMantıklı kanka ben zaten basit şekillerde yapmayı düşünüyordum ama bu daha basitmişteşekkürler kanka yeni bir şey kattın
![]()