Su içiyorum canım onda sıkıntı yok.Bir ara 1-2 ancak içiyordum.Bu sıra başladım.4 litre civarı içiyorum:)Evet ödemi atarsin ama 2tane madensuyu iç hergun unutma suyu heleki 2litre olsun patates yaparsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su içiyorum canım onda sıkıntı yok.Bir ara 1-2 ancak içiyordum.Bu sıra başladım.4 litre civarı içiyorum:)Evet ödemi atarsin ama 2tane madensuyu iç hergun unutma suyu heleki 2litre olsun patates yaparsan
Umarım yapabilirim:)1orta boy eger kucukse 2kucuk patates yaninda 4kasik yogurt sabah ogle akşam
Verirsin abla dikkat edince. Yemeyince gidiyor kilolar merak etme bu karantina mahvetti zaten bizi, bende ondan kilo aldım da vermeye çalıştım gece 3te pişi yapıp çay demleyip yiyoduk, pasta-kek derken e tabi kilo olur3 yıl öncesine kadar bende veriyordum canım:)Bu karantina ilk başladığı dönemde 1 ay yaptım.Hemde çok sıkı 300 gr verdim ondan bıraktım ve üstüne 3-4 kilo daha aldım:)
Şimdi korkuyorum ya veremezsem diye:)
Oooo masallah ozamanSu içiyorum canım onda sıkıntı yok.Bir ara 1-2 ancak içiyordum.Bu sıra başladım.4 litre civarı içiyorum:)
Ben çok seviyorum işte tuzlayıp tuzlayıp yemeyiYağsız falan olacak bildiğin haşlama:)
Yiyemiyorsun bir noktadan sonra:)
Bence verirsinUmarım yapabilirim:)
Allah seni kahretmeye tuz yerine baharat kullan senBen çok seviyorum işte tuzlayıp tuzlayıp yemeyi
Benim tiroid problemim var.En son gittiğimde çalışmadığını söyledi.Test falan yaptırıp ilacımın düzeltilmesi lazımdı gidemedim:)Verirsin abla dikkat edince. Yemeyince gidiyor kilolar merak etme bu karantina mahvetti zaten bizi, bende ondan kilo aldım da vermeye çalıştım gece 3te pişi yapıp çay demleyip yiyoduk, pasta-kek derken e tabi kilo olur
3 gün yap bakalım veriliyor mu:)Ama arada çiğköfte yeme sakınİyiki yazdım he tamam bende patates diyeti yapıyorum o zaman
Yok yok tamam yarın başlayacağım maden suyuda alayım bir çuvalda patates3 gün yap bakalım veriliyor mu:)Ama arada çiğköfte yeme sakın
Baklava yesin bence3 gün yap bakalım veriliyor mu:)Ama arada çiğköfte yeme sakın
Tiroidlerden dolayıdır o zaman abla, daha yavaş verebilirsin ama verirsin yine. İlaçlarını ayarlasalardı daha iyi verirdinBenim tiroid problemim var.En son gittiğimde çalışmadığını söyledi.Test falan yaptırıp ilacımın düzeltilmesi lazımdı gidemedim:)
Ona yoruyorum ben:)
Yoksa aç gezdim canım 1 ay tatlı,hamur işi,pilav,makarna,ekmek hiç yemedim.Biz zaten sağlıklı besleniyoruz.Ben kızartma bile yapmam:)Her şey ya fırında yada sulu tencere yemeği:)Dışardan yemeyiz:)
YaaaaYok yok tamam yarın başlayacağım maden suyuda alayım bir çuvalda patates
Yemecegim dedimBaklava yesin bence
Sağol canımOooo masallah ozaman
Tamam tamam arkandayizYemecegim dedim
Çok tuzlama:)Ben çok seviyorum işte tuzlayıp tuzlayıp yemeyi
Tuzlarsa ödem yaparÇok tuzlama:)
4. gün ekmeksiz tatlısız kahvaltı akşama salata et,tavuk,balık tarzı bir şey yap:)Yok yok tamam yarın başlayacağım maden suyuda alayım bir çuvalda patates