- 28 Haziran 2011
- 61.376
- 154.295
- 898
Nevos artık o zaman bim ,şok, a101 falan sponsor olursa ben ona katılırım pınar beni aşarAaaaa o zaman sakın yollama kabul edememBizim hep altın kaplama ve pırlantalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevos artık o zaman bim ,şok, a101 falan sponsor olursa ben ona katılırım pınar beni aşarAaaaa o zaman sakın yollama kabul edememBizim hep altın kaplama ve pırlantalı
Zenginlik başka bir şey aşkomSana atmıştım ya geçen sene miydi bir video ev o geldi aklıma
Sen onlara fakir mi dedinNevos artık o zaman bim ,şok, a101 falan sponsor olursa ben ona katılırım pınar beni aşar
Verirsin abla bende sabah başlıyorum akşam bozuluyo, her şeyi yiyorum. Yine eski düzenime dönsem biraz daha versem iyi olcakİşte gidemedim canım:)
İşte ilk hedef 5 kilo ama 10 versem süper olur:)
Teşekkür ederim. Tamam güzel bir sunum bulmalıyım. İşin ucunda 1 yıllık labne var malum süt ve türevleri de zamlandı umarım becerebilirimHayırlı olsun ilk yarısmanız onzaman yatın sunumunuzu cekip Nevreste ye ozel mesajla atın o duzenleyıp paylasımı yapacak cunku
Daha ekonomik diyelimSen onlara fakir mi dedin
İnşaallah canımHadi beraber verelimVerirsin abla bende sabah başlıyorum akşam bozuluyo, her şeyi yiyorum. Yine eski düzenime dönsem biraz daha versem iyi olcak
Tamam çok teşekkür ederimMerhaba
Pınar beyaz olan kahvaltı sofranızın fotoğrafını bana özelden yollayın
İnşallahTeşekkür ederim. Tamam güzel bir sunum bulmalıyım. İşin ucunda 1 yıllık labne var malum süt ve türevleri de zamlandı umarım becerebilirim
Yarın özel mesajınızı bekliyorumTamam çok teşekkür ederim
50 olacak diye korkuyorumYarın özel mesajınızı bekliyorum
Bence 60 da bıtecek50 olacak diye korkuyorum
Kac sayfa olmuş
Dikkat etmedim, atladım gittiKac sayfa olmuş
Ağzını hayra aç mervişBence 60 da bıtecek
Yok tatlım 15 ancak olur50 olacak diye korkuyorum
He hee inandımYok tatlım 15 ancak olur
65 te anlaşalımBence 60 da bıtecek
İddiaya girelimHe hee inandım