- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Oyle ölmeyız nevoş o zaman füze at sen65 te anlaşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle ölmeyız nevoş o zaman füze at sen65 te anlaşalım
Ben katılmayınca protesto mu ettilerYok tatlım 15 ancak olur
Cumartesi atacağımOyle ölmeyız nevoş o zaman füze at sen
Yok girmemİddiaya girelim
Önemli birşey yok ben diyete basliyorum sadeceDikkat etmedim, atladım gitti
Ama haftalıklar hep öyle 30 tane hiç olmadı şimdiye kadarBen katılmayınca protesto mu ettiler
Bende ıyıyım kuzuu rakiplerımı yıldırmaya çalışıyorum pınar beyaz içinİyiyim canım benim sen nasılsın
Olur abla gazla daha iyi oluyor yemek kategorisini diyet kategorisine çevirelim yediklerimizi, tartı fotolarını falan paylaşalımİnşaallah canımHadi beraber verelim
Baklavalı mı kukrişimÖnemli birşey yok ben diyete basliyorum sadece
Cidden hiç haftalık yarışmada 30-40 olmadı20 bile zorYok girmem
Oooo bıkmadan sonuna gidebıldıgın bir dıyet olsun kukrimmÖnemli birşey yok ben diyete basliyorum sadece
Kolay gelsin o zaman bende yardım edeyim ödülü kirisirizBende ıyıyım kuzuu rakiplerımı yıldırmaya çalışıyorum pınar beyaz için
Amin çokCidden hiç haftalık yarışmada 30-40 olmadı20 bile zor
Yapalım canım inşaallahOlur abla gazla daha iyi oluyor yemek kategorisini diyet kategorisine çevirelim yediklerimizi, tartı fotolarını falan paylaşalım
Harika fikir bana uydu kukrim buKolay gelsin o zaman bende yardım edeyim ödülü kirisiriz
İnşallah canım benim sağolOooo bıkmadan sonuna gidebıldıgın bir dıyet olsun kukrimm
2400 sonOooo bıkmadan sonuna gidebıldıgın bir dıyet olsun kukrimm
Birşey yediğini gorursem dıyet yıyecekletı harıc eline vururum artık merak etmeİnşallah canım benim sağol
Yaa yok baklava dedim yok zorla aklına getiriyirsunuz insanın amaBaklavalı mı kukrişim
Baklavaları yanlış yere yerleştirmeİnşallah canım benim sağol