İşte gidemedim canım:)Tiroidlerden dolayıdır o zaman abla, daha yavaş verebilirsin ama verirsin yine. İlaçlarını ayarlasalardı daha iyi verirdin
İşte ilk hedef 5 kilo ama 10 versem süper olur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte gidemedim canım:)Tiroidlerden dolayıdır o zaman abla, daha yavaş verebilirsin ama verirsin yine. İlaçlarını ayarlasalardı daha iyi verirdin
Tamamdir aşko4. gün ekmeksiz tatlısız kahvaltı akşama salata et,tavuk,balık tarzı bir şey yap:)
Sonra sebze yemekleri:)Devam edeceğiz:)
Hadi inşaallah verelim:)Tamamdir aşko
Vereceğiz tabiHadi inşaallah verelim:)
Kac kilosun kukrisVereceğiz tabi
Allahım göz alıcı nasıl olabilir, düşünüyorum altin yaldız biseylerim de yokBoşver ya tüm kk bizim tabakları mı takip ediyor:)
Sofra göz alıcı olmalı:)
Simsiden allah kokaylık versin nevoşYarın temizliğe başlayacağız:)
Salonu toparlıyordum:)Yarında büyük işler girişeceğim:)
69 canımKac kilosun kukris
Senin yoksa pırlantalı tabakların yok muAllahım göz alıcı nasıl olabilir, düşünüyorum altin yaldız biseylerim de yok
Sağol canım benimSimsiden allah kokaylık versin nevoş
Benim vardi tabaklarını kenarlari pırlantadan kapli elifAllahım göz alıcı nasıl olabilir, düşünüyorum altin yaldız biseylerim de yok
Sen 4-5 versen yeter ya iyisin:)69 canım
Fülüzüm iyi misinBenim vardi taşaklarını kenarlari pırlantadan kapli elif
Tabiki paramız yetmedi alamadık çatal kasıkta sarı değil bak bilemedim şimdiSenin yoksa pırlantalı tabakların yok mu
Oooo bende cok kilolusun sandim patatesi yap bak 3kilo gider ödem olarak69 canım
Allah seni ,konudan koptum yorumu görünceBenim vardi tabaklarını kenarlari pırlantadan kapli elif
Göbekte biraz toplantı var inşallah canımOooo bende cok kilolusun sandim patatesi yap bak 3kilo gider ödem olarak
Kiz nasil boyle birsey yazmisim benAllah seni ,konudan koptum yorumu görünce