- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Teşekkür ederim kukriş çok sagolSeni de sevek gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kukriş çok sagolSeni de sevek gel
Gecen bende yapcaktim göyaUnut aşkom her şeyi:)
Ben 2-3 gün haşlanmış patates diyeti ile başlamayı düşünüyorum:)
Şaka bir yana bende öyle düşündüm keseceğim aşko .Unut aşkom her şeyi:)
Ben 2-3 gün haşlanmış patates diyeti ile başlamayı düşünüyorum:)
Sende sağol canım benimTeşekkür ederim kukriş çok sagol
Bir sefer yaptım 1 gün ancak yapabildim ama o zaman dışarı işleri çok oluyordu.Şimdi hep evdeyim.Yapacağım kararlıyım:)Gecen bende yapcaktim göya
Patates yogurt patates yogurt,madensuyu su baska birsey yemiyosun sabah ogle aksamŞaka bir yana bende öyle düşündüm keseceğim aşko .
O nasıl oluyor ki severim haşlanmış patates i de
Dur hele bende yapayimBir sefer yaptım 1 gün ancak yapabildim ama o zaman dışarı işleri çok oluyordu.Şimdi hep evdeyim.Yapacağım kararlıyım:)
3 gün sabah öğle akşam haşlanmış patates yiyorsun başka bir şey yok:)Şaka bir yana bende öyle düşündüm keseceğim aşko .
O nasıl oluyor ki severim haşlanmış patates i de
Ne diyorsunPatates yogurt patates yogurt,madensuyu su baska birsey yemiyosun sabah ogle aksam
Abla bu şekilde çok rahat veriliyor. Geçen ay 20 gün kadar sağlıklı beslendim diyet demeyelim 8-9 kilo gitti. Hamur işi, şeker, pilav yemedim. O da arada kaçamaklarım oldu yani, hamburger de yedim pasta daEkmek,hamurişi ve tatlıyı kes ve akşam 8-9 dan sonra bir şey yeme kesin verirsin:)
Çiğköfte ve bulgurda tehlikeli:)Yani haftada 1 olabilir ama sık olmaz:)
Becerebilirsem 1 ay çok sıkı yapacağım ölümüne
Eşimde yapacak ondan haftaya cuma evde oluyor onunla başlayacağız:)Dur hele bende yapayim
Peki aşko patates te sınır neEşimde yapacak ondan haftaya cuma evde oluyor onunla başlayacağız:)
Ödemi atarız belki diyorum:)
3 yıl öncesine kadar bende veriyordum canım:)Bu karantina ilk başladığı dönemde 1 ay yaptım.Hemde çok sıkı 300 gr verdim ondan bıraktım ve üstüne 3-4 kilo daha aldım:)Abla bu şekilde çok rahat veriliyor. Geçen ay 20 gün kadar sağlıklı beslendim diyet demeyelim 8-9 kilo gitti. Hamur işi, şeker, pilav yemedim. O da arada kaçamaklarım oldu yani, hamburger de yedim pasta da
Bir yerde 1-2 yazıyor bazı yerlerde her acıktıkça yazıyor:)Peki aşko patates te sınır ne
Sen doyana kadar yeePeki aşko patates te sınır ne
Ya yenmiyor ki:)Sen doyana kadar yee
Evet ödemi atarsin ama 2tane madensuyu iç hergun unutma suyu heleki 2litre olsun patates yaparsanEşimde yapacak ondan haftaya cuma evde oluyor onunla başlayacağız:)
Ödemi atarız belki diyorum:)
Yağsız falan olacak bildiğin haşlama:)Ben doyana kadar yersem
1orta boy eger kucukse 2kucuk patates yaninda 4kasik yogurt sabah ogle akşamYa yenmiyor ki:)