canım çok geçmiş olsunn :) hadi atlattın hayırlısıylakızlar ben cıktımm ameliyattan saat 8.30 da girdim 11.30 da cıkmısın 3 saat sürmüş ameliyatım. suan biraz agrım azıcık göz altı morlugum var. tabi dudagımda şiş. ama kesinlikle şişlikler felan agrı yapmıo. sanki burnuma toz acı biber cekmişim yanlışlıkla gibi yanma var.suan burnumdan nefes alıp veriorum. burnum kesinlikle acık. dudagım şiş o agrıo azda yağ enjeksion oldugu için. alnımda cook yok agrı şimdilik.
tesekkür ederim canımm atlattım şükür. ama cok şiştim oğlum korkar sandımda korkmadı Allahtan. Adem bey cok iyi ama tek sorun bazı hemşireler kızlar aman ters düşmeyin. Damar yolum şişti değiştirin dedik die yok ilaçtandır yok onda bişi yoktur bi sürü tantana oldu. ablamda hemşire refakatcıde oydu. Biraz inatlaşma oldu.Caniimmm cok ama cok gecmis olsunnn!! En zor kismi atlattin darisi basimiza insallah. Dualarim seninle canim Allahim yar ve yardimcin olsun. Hep guzel haberler alacagiz senden
yani cidden bazı hemşireler çok sabırsız ve tahammülsüz oluyorlar onları da anlıyorum gün içinde kimlerle uğraşıyorlar Allah bilir de yine de biraz daha tahammül seviyeleri yüksek olmalı.damar yolunu cıkarınca dahada şişti bileğimmm gidip göstermek lazım ama neyse ugrasmak istemiorum. kısaca sunu söyliyim o olay olana kadar cok az agrım vardı o olay oldu iki kere lütfen iğne yapın dedik öyle yaptılar. agrı düzeyinizi hemşire belirliyo yani. zamanında verirse ağrınız felan olmuo yanma oluo oda dayanılmıycak bişi deil. hemşireyi kızdırırsanız agrı kesici bile gecikio aman ters düşmeyin. neyse evdeyim şimdi. Adem bey iki defa yanıma geldi gayette ilgili cok efendi aşırı anlayışlı. Şimdilik bunlar kızlar.
saol kuzumm atlattım darısı sizlerin basına. sorunsuz problemsiz atlatın inşallah.canım çok geçmiş olsunn :) hadi atlattın hayırlısıyla
yok kuzum tahammülleri acaip sınırda genelleme yapmıorum orda biri vardı hepsini fitledi onlarda ister istemez şartlandı bize. neyse Allah niyetine göre verir insanların buna inanıyorum ben. Size sadece tahammülleri sınırda oldugu için zıtlaşmamanızı tavsiye ediyorum canlar. belkide saglık bakanlığı nefes aldırmıodur sürekli nöbet falan işleri zor evette bizde acı içindeyiz agrı kesici olmazsa. onlar bizi biz onları anlayamayız herhalde.yani cidden bazı hemşireler çok sabırsız ve tahammülsüz oluyorlar onları da anlıyorum gün içinde kimlerle uğraşıyorlar Allah bilir de yine de biraz daha tahammül seviyeleri yüksek olmalı.
aynen canım ...yok kuzum tahammülleri acaip sınırda genelleme yapmıorum orda biri vardı hepsini fitledi onlarda ister istemez şartlandı bize. neyse Allah niyetine göre verir insanların buna inanıyorum ben. Size sadece tahammülleri sınırda oldugu için zıtlaşmamanızı tavsiye ediyorum canlar. belkide saglık bakanlığı nefes aldırmıodur sürekli nöbet falan işleri zor evette bizde acı içindeyiz agrı kesici olmazsa. onlar bizi biz onları anlayamayız herhalde.
yok kuzum tahammülleri acaip sınırda genelleme yapmıorum orda biri vardı hepsini fitledi onlarda ister istemez şartlandı bize. neyse Allah niyetine göre verir insanların buna inanıyorum ben. Size sadece tahammülleri sınırda oldugu için zıtlaşmamanızı tavsiye ediyorum canlar. belkide saglık bakanlığı nefes aldırmıodur sürekli nöbet falan işleri zor evette bizde acı içindeyiz agrı kesici olmazsa. onlar bizi biz onları anlayamayız herhalde.
tesekkür ederimm tatlımmm.canim cok gecmis olsun :)
allah içine sindirsin kuzum. gelmiş geçmiş olsunda bian önce, öncesi-sonrası fotoların görelim inş.tesekkür ederimm tatlımmm.
Amin canımm benimm. bende bekliorum şişliklerim insin morluklar gecsin cuma günü gel alçılarını alalım dedi Adem bey. Sonra paylaşıcam kuzucum resimleri.allah içine sindirsin kuzum. gelmiş geçmiş olsunda bian önce, öncesi-sonrası fotoların görelim inş.
bende 3 hafra sonra ameliyat günü almaya gidicem nasipse. hangi gün gideyim sence salı gitmeyi düşünüyorum ama bbulabilir miyim ki adem beyi?Amin canımm benimm. bende bekliorum şişliklerim insin morluklar gecsin cuma günü gel alçılarını alalım dedi Adem bey. Sonra paylaşıcam kuzucum resimleri.
salı günleri muayene günü canım bulursun tabi. sekretinden sıra alırsın. hadi hayırlısı olsun senin içinde kuzucum.bende 3 hafra sonra ameliyat günü almaya gidicem nasipse. hangi gün gideyim sence salı gitmeyi düşünüyorum ama bbulabilir miyim ki adem beyi?
sao kuzumsalı günleri muayene günü canım bulursun tabi. sekretinden sıra alırsın. hadi hayırlısı olsun senin içinde kuzucum.
cok iyi bi insan cok konusmaz ama konusmalarında samimiyetini hemen anlarsın. inşallah sonuclarıda güzel olsun burnuşlarımızın.sao kuzumo zaman 6 ekimde adem beyle tanışacağım :)
amiiincok iyi bi insan cok konusmaz ama konusmalarında samimiyetini hemen anlarsın. inşallah sonuclarıda güzel olsun burnuşlarımızın.
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Bugün ameliyat olalı 5. günüm.Ben 2. gün maksimum düzeyde şiştim ve morardım tanınmaz haldeydim.Şuan şişliklerim indi sadece göz altında ve göz kapaklarımda hafif sarartı kaldı oda kapatıcıyla kapanabilecek bişi gibi ama henüz atel oldugu için gerek duymadım.Dudağım hafif hissiz. Alnımda dolgu olduğu için belli belirsiz bir şişlik var canım. Bugün markete cıktık eşimle alışveriş yaptık sorun yaşamadım yani. Tabi ki bide şu var ameliyat sonrası her saat başı 15 dk aralıklarıyla buz uygulamasını yaptık 48 saat boyunca. Eve cıktığımızda da klima acıktı sürekli. doğrudan sıcak görmedim. eğilmemeye dikkat ettim,2 yastıkla yattım gece dahil. Birde şunu belirtmeliyim her uygulama farklı şişlik ve morluk yapıyor. Benim yan kanatlar kesildi kemerim vardı cok hafif o alındı alın dolgusu yapıldı.Merak ettiğin başka bişi varsa sorabilirsin tatlım..Merhabalar. Ben de Adem Bey'e ameliyat olacağım. 23 Ekim'e gün aldım. İnstagramdan veya internette gördüğüm bazı vakalar var ve çoğu yurt dışında. Bu insanlar burun ameliyatı olduktan sonra şişlikten ve morluktan yüzleri tanınmaz hale gelmiş. Evet birkaç gün içinde geçmiş ama insan endişeleniyor. Elbette biraz şişlik ve morluk olması normal fakat Adem Bey'e ameliyat olan arkadaşlara soruyorum: Ameliyattan sonra morluk ve şişlik süreciniz ne kadar sürdü ve yoğunluğu neydi?
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Bugün ameliyat olalı 5. günüm.Ben 2. gün maksimum düzeyde şiştim ve morardım tanınmaz haldeydim.Şuan şişliklerim indi sadece göz altında ve göz kapaklarımda hafif sarartı kaldı oda kapatıcıyla kapanabilecek bişi gibi ama henüz atel oldugu için gerek duymadım.Dudağım hafif hissiz. Alnımda dolgu olduğu için belli belirsiz bir şişlik var canım. Bugün markete cıktık eşimle alışveriş yaptık sorun yaşamadım yani. Tabi ki bide şu var ameliyat sonrası her saat başı 15 dk aralıklarıyla buz uygulamasını yaptık 48 saat boyunca. Eve cıktığımızda da klima acıktı sürekli. doğrudan sıcak görmedim. eğilmemeye dikkat ettim,2 yastıkla yattım gece dahil. Birde şunu belirtmeliyim her uygulama farklı şişlik ve morluk yapıyor. Benim yan kanatlar kesildi kemerim vardı cok hafif o alındı alın dolgusu yapıldı.Merak ettiğin başka bişi varsa sorabilirsin tatlım..
Canım pijama, terlik , iç çamaşır yedekli al . çorap al benim ameliyattan cıktıktan sonra ayaklarım baya üşümüş ilk gün ancak ısındı :) ufak bi kaşık al tatlı kaşığı gibi yada çay kaşığı çorba içmen felan az zor oluo ilk gün. peçete, ıslak mendil , meyve suyu :) bana çok ii geldi meyve suyu normalde içmezdimcaniim benim bi sorum vaar :) ben bugun gittim tahlilleri yaptirdim ameliyat gunum bayram tatiline denk geldigi icin bu persembeye cekti doktor :) heyecandan ne sordum ne sormadim pek hatirlamiyorum hastaneye giderken ne goturmeliyimm
Canım pijama, terlik , iç çamaşır yedekli al . çorap al benim ameliyattan cıktıktan sonra ayaklarım baya üşümüş ilk gün ancak ısındı :) ufak bi kaşık al tatlı kaşığı gibi yada çay kaşığı çorba içmen felan az zor oluo ilk gün. peçete, ıslak mendil , meyve suyu :) bana çok ii geldi meyve suyu normalde içmezdimyani ben bunları aldım yedekli olarak kanama felan olur kirlenirse diye iki çift pijama aldım kuzumm. birde sende benim gibiysen nasıl olmuş die merak edersen bi ayna al minik saat başı bakıodum aynaya Şarj aletini unutma canın sıkılmaz. Hadi bakalım sıra sende inşallah acısız ağrısız atlatırsın. her saat başı 15 dk yada yarım saatte bir 5 er dk buz uygula canım aksatma az şişersin yada şişsende hemen iner. şişliklerden korkma. Ağrı nasıl diyim sana burnuna acı toz biberi çekersin yanarya aynen öyle bişi. Korkulacak bişi yok inşallah. benim ne ağrı kaldı nede şişlik azıcık morlukların yerini sararma aldı o kadar tamammı canımıniçi.