Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

cok haklısın defne0000 benide bi korku filmindeki katil bi adama benzetmişlerdi ne kadar üzülmüştüm

kılzar ben denizlide yaşıyorum denizliliyim bi sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

geçen bi kızla tanıştım kızın burnu estetik bariz fark ettim önce bi hayır ık mık değil desede üsrtüne gitmek istemedim sonra kendi itiraf etti evet estetik paüde oldum dedi bende paüde olmak istiyorum falan diyince erhan bey mitdi erkan mıydı tyam hatırlamıyorum şuan o doktora olmuş. çok memnunum dedi ocak ayında olmuş. ben adem beyi düşünüyorum diyince aa evet o da baya iyimiş duymuştum. o bide herşeyi yapıyomuş dedi. kızın ameliyat odasında yan yatakta 55 yaşlarında bi kadın varmış komple suratı bandajlıymış kadın gıdısına kadar aldırmış heryerini gerdirmiş adem beye olmuş. ameliyatını

inşallah canım ya baya memnun insanlar. Allahın izniyle doktorumuz iyi şansımızda bizden yana olursa bizde memnun olanlardan oluruz umarım son 19 gün.

inşallah canım ya baya memnun insanlar. Allahın izniyle doktorumuz iyi şansımızda bizden yana olursa bizde memnun olanlardan oluruz umarım son 19 gün.
hadi bakalım hayırlısıyla daha ben tanışamadım beşle kendişsiyle. inş. sıra banada gelir hayırlısıyla. bu yaşıma kadar ailemi ikna etmekle geçirdim valla zor oldu ama bundan sonrası güzel olur

Kızlar ben sabah gidip akşam 22:30 gibi dönüş yapacağım :) görüşmeden sonra Bayağı vaktim olacak. Gezilecek nereler var Denizli de? Bari günümü güzel değerlendireyim.

Kızlar ben sabah gidip akşam 22:30 gibi dönüş yapacağım :) görüşmeden sonra Bayağı vaktim olacak. Gezilecek nereler var Denizli de? Bari günümü güzel değerlendireyim.
Kultur etkinliği ilginc muze filan yok ..Alısveris yapacaksan bayramyeri Babadaglılar çarsisı var .
Bi de pamukkale var biraz uzak şehirden .Thy servisyolu uzerinde ,konusursan tekrar şehre donmek zorunda kalmazsın.
Aklima baska bisey gelmedi cok sıcak .
Gunun saatin filan bellimi .
Havaalani yolu arabayla 45dk gibi sürüyo .

Salı günü gideceğim, görüşme saati belli değil.
Sabah 7 buçuk gibi Denizli de olurum, akşam uçağım 22:30 da gezmek için çok vaktim olacak :) tek de gezilmez ama birşeyler yaparım artık o saate kadar.

çınar var çarşısı bide avm olarak forum çamlık var. babadağlar iş hanından çeyizine nevresim bornoz havlu alabilirsin ucuzluk. pamukkaleye gidebilirsin görüşmeni sabahtan yaparsan öyleyin 1-2 gibi garaja in üniversitenin önünden garaja giden dolmuşlar var. garaja inince pamukkaleye giden drolmuşlar var. o dolmuşlara bininip leodikya kapısında inicem demen lazım. pamummalede leodikya antikkenttin onun içinden gece geze travertenlerin oraya varabilirsin. leodiyanın içinde bide antik tiyatro vardır. muhakkak oraya çık bi asendos kadar olmasada manzarası muhteşemdir. antik tiyatrodan çıkıp travertenlerin olduğu yere girmeden önce kleopatra havuz var bi otelin içinde şöyle bi içini dolaş herkes dolaşıyo bi çay falan iç. otelin içinden çıkınca direk karşında uçurum kenarı gibidir en dipte banklar var orada oturup manzarayı izle. orada dinlenince travertenlere geç çorabını ayakkabını çıkarmak zorundasın eline ayakkabını al travertenlerin içinden yürüye yürüye aşşağıya in (biraz sıcaktır dikaat et)

aşşağıya inince biraz turistik bi kasaba olan pamukkale kasabasını gez. horoz düdüğü al yeğenin varsa onlara bi tane içinie biraz su koyup ügleyince kuş sesi çıkıyo :)

denizliye gidince muhakak bi zafer gazozu iç her yerde satılır efsane bi tatdı vardır. tavsiye ederim..

Çok teşekkür ederim canım çok güzel bilgiler için. Gezmiş kadar oldum sayende, yazını taslaklara kaydettim iyi rehberlik yapacak bana.

supersin ya ancak bu kadar güzel anlatılabilrdi. evet zafer gazoz kesinlikle denemelisin Jazzquell istanbula dönmeden stok yapıp getirioruz her gidişimizde

Merhaba kızlar, ben dün Adem beyle görüştüm ve görüşmem çok olumlu geçti. Yalnız sigortam olmadığı için 3000-4000 arası tutara olabileceğini söyledi ameliyatın.
Şimdi yol masraflarını da katınca üstüne sanırım bana bayağı pahalıya patlayacak.
Kendisi de Denizli ye gidip-gelmemin zor olacağını samimi bir şekilde İstanbul da ameliyat olmamı dile getirdi.
Kararsız kaldım açıkcası.

adem bey haklı zor oacak bide buralı değilsen iyce zor. ee gezebildin mi denizliyi

adem bey haklı zor oacak bide buralı değilsen iyce zor. ee gezebildin mi denizliyi
Pamukkaleye gittim sadece :) müzeleri ve alanı iyic gezdim. Zafer gazoz da şahaneydi :) yalnız Dünya kültür mirası listesinde olan bir yer için çevre esnafı çok bilinçsiz ve kötü. Üzüldüm, büyük şehirin el atması lazım. Dilekçe yazacağım Denizli için gerekli yerlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…