Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Canım tabiki sigortan yoksa hiç gerek yok. O fiyata istanbulda olursun zaten haklı Adem bey. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Denizlimizin insanı iyidir. Denizlileri heryerde metederim ama Pamukkale Karahayıt esnafına gelince malesef cok haklısın. eğitim şart...

evet gerçekten çok doğru söylemişsiniz benimde demek istediğim tam olarak bu değildi ama bu şekilde çok rahatsız olanlar psikolojik olarak tabiki yaptırabilir bende teşekkür ederim:))))))

Bakın bende bunu bilebilirim çünkü benimde burnum kemerli. Ama kendimle barışığım yani barışık olmaya çalışıyorum.

Canımm çok az kaldı heycan var mı :)
olmazmıı kuzumm hemm heyecan hem korku. Allahım inşallah hayırlısıyla cıkmamı nasip etsin ameliyattan ve bende senin gibi mutlu olayım canımm. 9 u sabah ucuyorumm denizliye Ama adem beyle bida görüşmedim ogünden sonra yarın arasam ulaşabilirmiyim acaba bi aksilik olmassa sabah erkenden ordayım desem ii olcak sanki. Gerekli testler tahliller 9 unda olsun demişti bana.

ayy evet ayın 10 da ameliyatın var.
Evet canımm geri sayımm başladı
hayırlısıyla bitsede inşallah mutlu mesut.tek düşündüğüm suan oğlum şiş olan yüzüm gözümden korkarmı. gerekirse 2 gün saklancam ondan diorum kendimce bakalım yazarım size kızlarr inşallah.

yaz yaz merakta bırakma bizi. öpüyoruz seni. gelmiş geçmiş olsun şimdiden

Merhabalar. Ben de Adem Bey'e ameliyat olacağım. 23 Ekim'e gün aldım. İnstagramdan veya internette gördüğüm bazı vakalar var ve çoğu yurt dışında. Bu insanlar burun ameliyatı olduktan sonra şişlikten ve morluktan yüzleri tanınmaz hale gelmiş. Evet birkaç gün içinde geçmiş ama insan endişeleniyor. Elbette biraz şişlik ve morluk olması normal fakat Adem Bey'e ameliyat olan arkadaşlara soruyorum: Ameliyattan sonra morluk ve şişlik süreciniz ne kadar sürdü ve yoğunluğu neydi?

HAYIRLI OLSUN TARİHİN CNM NOT ALIYORUM TAKVİMİMİE TAKİP EDİCEM SENİN DE FOTOLARINI BEKLİYORUZ KIZLARLA

kızlar ben cıktımm ameliyattan saat 8.30 da girdim 11.30 da cıkmısın 3 saat sürmüş ameliyatım. suan biraz agrım azıcık göz altı morlugum var. tabi dudagımda şiş. ama kesinlikle şişlikler felan agrı yapmıo. sanki burnuma toz acı biber cekmişim yanlışlıkla gibi yanma var. suan burnumdan nefes alıp veriorum. burnum kesinlikle acık. dudagım şiş o agrıo azda yağ enjeksion oldugu için. alnımda cook yok agrı şimdilik.

Caniimmm cok ama cok gecmis olsunnn!! En zor kismi atlattin darisi basimiza insallah. Dualarim seninle canim Allahim yar ve yardimcin olsun. Hep guzel haberler alacagiz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…