Masum- coko nunda dediği gibi plastik cerrahbende denizlidenim. adem bey kbbci mi
Yoo plastik cerrah
paüde plastik cerrah olduğunu bilmiyordum.. benim eski bi arkadaşım paüde 2011 de burum ameliyatı oldu kemer falan aldırdı. şekli baya dreğişti. nefes alaması falanda iyi ama o kbbciye oldu.Masum- coko nunda dediği gibi plastik cerrah
Bende sizin gibi düşünüyordum lakin adem beyi taniyana ve hastalarını görene kadar .O kadar çok olumlu yorum var ki henüz memnun olmayan hastasına rastlamadım umuyorum bende onlardan biri olurum :)paüde plastik cerrah olduğunu bilmiyordum.. benim eski bi arkadaşım paüde 2011 de burum ameliyatı oldu kemer falan aldırdı. şekli baya dreğişti. nefes alaması falanda iyi ama o kbbciye oldu.
bende düşünüyorum ama izmirde yada ankarada deniyimli doktorlara gideceğim ufuk bilkay ve serdar öztürk arasında kaldım üni hastanelerinde ameliyat olup, deney tahtası olmak istemiyorum sonuçta orası bi eğitim hastanesi ameliyat esnasında kimin naptığını bilemeyiz hocalar başında olur tabide, herkesin eli değebilir. riske atmak istemem.. özele gitmik en mantıklısı
hadi inş. Allah içine sindirsin fotolorını bekliyor olacağız hayırlısıyla çık gelBende sizin gibi düşünüyordum lakin adem beyi taniyana ve hastalarını görene kadar .O kadar çok olumlu yorum var ki henüz memnun olmayan hastasına rastlamadım umuyorum bende onlardan biri olurum :)
Amin insallahhhhhadi inş. Allah içine sindirsin fotolorını bekliyor olacağız hayırlısıyla çık gel
İnşallah canım ya , Fotolarimi atacağım merak etmeyin siz :)hadi inş. Allah içine sindirsin fotolorını bekliyor olacağız hayırlısıyla çık gel
Amin insallahhhh[/QUOT
İnşallahh canım, dua ediyorum sürekli bi yolaAmin insallahhhh
Bi yola girdim artik , o kadar korkuyorum ki doktorun o bircok hastasiyla tanismama rağmen korkuyorum ameliyat günü nasıl dayanicam bilmiyorumAmin insallahhhh
geçmiş olsun şiş olması gayet normal endişelenme şişler aşagıya doğru inecek 4 güne birşeyin kalmaz inşallahAmeliyatını oldum bugün ikinci günüm çok şiştim gözler özellikle
Ameliyatını oldum bugün ikinci günüm çok şiştim gözler özellikle
İnşallah ya canım ne güzel dileklerin var çok cokk teşekkür ederimm :)Burdan da yazmak istetimmm gececek daha guzel haberler gelecek insallahhhh :) hadi atlattin gitii
Evet gözlerindeki sisler yanagima inmeye başladı degsin bu cektiklerime doktorum ilk 10 gün çıkarmayabiliriz tamponları dedi ameliyat zormusgeçmiş olsun şiş olması gayet normal endişelenme şişler aşagıya doğru inecek 4 güne birşeyin kalmaz inşallah
Canım benim ameliyatım 5 saat sürmüş adem bey üst dudak ve alın dolgusuda yaptı , paü de bi gece özel tek kişilik odada kaldım .Burnumun içi ve dışı çok sorunluydu nefes alamiyordum ve vurdum uzundu ucu düşüktü Gülünce ağzına kadar iniyordu 1.800 TL odedik henüz doktoru bir kez gördüm ameliyattan bi kaç saat sonra ydi .Fakat hemşire ve asistanlar iki saatte bi odaya gelip ilgileniyorlardıçok gecmiş olsun. Umarım başarılı bir operasyon olmuştur içinize sinmiş olması önemli olan. Adem bey masraflar ve ameliyat sonrası dönem hakkında bilgi verirseniz çok sevineceğim.
Canım benim ameliyatım 5 saat sürmüş adem bey üst dudak ve alın dolgusuda yaptı , paü de bi gece özel tek kişilik odada kaldım .Burnumun içi ve dışı çok sorunluydu nefes alamiyordum ve vurdum uzundu ucu düşüktü Gülünce ağzına kadar iniyordu 1.800 TL odedik henüz doktoru bir kez gördüm ameliyattan bi kaç saat sonra ydi .Fakat hemşire ve asistanlar iki saatte bi odaya gelip ilgileniyorlardı