Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

defne0000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
333
95
Kızlar 27 mart yani cuma gününe ameliyatım var yarin tahlilleri yaptıracağım bir aksilik çıkmazsa cuma günü burun estetiği ve nefes sorunum için ameliyat olacağım heycanliyim ,iyi mi kotu mu olacak diye düşünmekten kafayı yicem.Doktorumun o kadar çok hastasiyla tanistimki hem sanal alemde hemde sıra beklerken hepside çok memnunlar ,lakin insan yinede korkuyor .Ameliyatın ilk günleri çok aci çekerim diye de korkuyorum özellikle ilk günler ..Özetle heyecan dorukta karmaşık bi haldeyim ..size soracagim ilk günler çok aci oluyor mu ağrı kesiciler yeterli geliyor mu? Buz koymak gerçekten işe yarıyor mu ? Ameliyat öncesi ve sonrası için tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Yoo plastik cerrah

Masum- coko nunda dediği gibi plastik cerrah
paüde plastik cerrah olduğunu bilmiyordum.. benim eski bi arkadaşım paüde 2011 de burum ameliyatı oldu kemer falan aldırdı. şekli baya dreğişti. nefes alaması falanda iyi ama o kbbciye oldu.

bende düşünüyorum ama izmirde yada ankarada deniyimli doktorlara gideceğim ufuk bilkay ve serdar öztürk arasında kaldım üni hastanelerinde ameliyat olup, deney tahtası olmak istemiyorum sonuçta orası bi eğitim hastanesi ameliyat esnasında kimin naptığını bilemeyiz hocalar başında olur tabide, herkesin eli değebilir. riske atmak istemem.. özele gitmik en mantıklısı

Bende sizin gibi düşünüyordum lakin adem beyi taniyana ve hastalarını görene kadar .O kadar çok olumlu yorum var ki henüz memnun olmayan hastasına rastlamadım umuyorum bende onlardan biri olurum :)

Bende sizin gibi düşünüyordum lakin adem beyi taniyana ve hastalarını görene kadar .O kadar çok olumlu yorum var ki henüz memnun olmayan hastasına rastlamadım umuyorum bende onlardan biri olurum :)
hadi inş. Allah içine sindirsin fotolorını bekliyor olacağız hayırlısıyla çık gel

Burdan da yazmak istetimmm gececek daha guzel haberler gelecek insallahhhh :) hadi atlattin gitii

Ameliyatını oldum bugün ikinci günüm çok şiştim gözler özellikle

çok gecmiş olsun. Umarım başarılı bir operasyon olmuştur içinize sinmiş olması önemli olan. Adem bey masraflar ve ameliyat sonrası dönem hakkında bilgi verirseniz çok sevineceğim.

Evet gözlerindeki sisler yanagima inmeye başladı degsin bu cektiklerime doktorum ilk 10 gün çıkarmayabiliriz tamponları dedi ameliyat zormus

geçmiş olsun şiş olması gayet normal endişelenme şişler aşagıya doğru inecek 4 güne birşeyin kalmaz inşallah
Evet gözlerindeki sisler yanagima inmeye başladı degsin bu cektiklerime doktorum ilk 10 gün çıkarmayabiliriz tamponları dedi ameliyat zormus

çok gecmiş olsun. Umarım başarılı bir operasyon olmuştur içinize sinmiş olması önemli olan. Adem bey masraflar ve ameliyat sonrası dönem hakkında bilgi verirseniz çok sevineceğim.
Canım benim ameliyatım 5 saat sürmüş adem bey üst dudak ve alın dolgusuda yaptı , paü de bi gece özel tek kişilik odada kaldım .Burnumun içi ve dışı çok sorunluydu nefes alamiyordum ve vurdum uzundu ucu düşüktü Gülünce ağzına kadar iniyordu 1.800 TL odedik henüz doktoru bir kez gördüm ameliyattan bi kaç saat sonra ydi .Fakat hemşire ve asistanlar iki saatte bi odaya gelip ilgileniyorlardı

ilgili olmalari guzel istanbulda asistanlarda ilgilenmiyor:)) tekrardan cok gecmis olsun. adem bey yuzunuze en uygun ifadeyi vermek istedi sanirim alin,dudak ve burun olduguna gore . Basarisi burdanda anlasiliyor. Ucrette makul. Umarim agrilarinizda sisliklerinizde hemen gecer. tamponlar ve sonrasi donemde bilgilendirirseniz son olarak sizdende cesaret alirsam adem beye gelcem artik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…