canım benim cok güzel demişsin tabiki hiç sebebi olmadan bu yola başvuran insanlara bende üzülüorum ama Allah sana bu bedeni verirken emanet vermiş deilmi?? Allahın insanları ne şekilde sınayacağına biz hüküm getiremeyiz. O burun yüzünden psikolojisi biten evlilikleri biten arkadaşlıkları biten insanların psikolojisinin hesabınıda sorcak. Nie kendini hırpaladın nie benimle mesgul olmak varken hep burnunu düşündün. Neden ibadetlerini yapmak varken, burnunla tasalandın. Madem bu kadar sorun yapıodun nie benim size bahşettiğim doktorlardan yardım almadın diycek diymi. Yani bak kuranda kesin hükümler vardır tesettür namaz anaya babaya hürmet. Allaha ve peygamberlerine itaat. Yani bana vaaz vermek düşmez ama asıl yapmamız gerekenler varken böyle seylere takılma canım. Yine Rabbinden dileyen insandan korkma. Rabbim istemezse nasip etmez. Yine diorum güzelken daha güzel olayım derdindeki insana bende karşıyım.Ama o psikoloji gercekten cok zor. Diyorsun ki Allah öyle vermiş ama Allah hiçbir derdi çaresiz bırakmamış. Niyetini ve üslübünü cok taktir ettim. Allaha inancını da taktir ettim umarım o ince çizgiyi anlatabilmişimdir. En azından ben böyle düşünüyorum ve cok hocayla görüştüm sordum soruşturdum. Namaz kılmamak ve şirkin üstünde affı mümkün olmayan günah yok denildi. ve Kuranı okudum aynı şekilde bende bu kanaata vardım. Allah tabiki en hayırlısını versin. günaha giriyorsamda beni affetsin. İlgine ve alakana teşekkürler.
( çok samimi bi arkadaşım cirkinim kimse beni sevmio die intihara kalkışmıştı seneler önce bu emin ol cok daha kötü)