- 15 Eylül 2015
- 4
- 0
- 30
canımm benimm burdaki dostluklar bambaşka gercekten. karsılıksız iyilikle hepsi. bende senin zamanında aynı seyleri yasıyordum.saolsun merakla sordugum arkadaşlarım hiç sıkılmadan cevapladılar tüm sorularımı Allah razı olsunn. Ve inşallah bizde mutlu oluruz burnuslarımızla kuzumm bende öyle umuyorumm.yaa cook tesekkur ederiim iyiki varsin, dediklerinin hepsini alicam yedekleriyleinsallah cok mutlu oluruz yeni burunlarimizlaa :)
canım senin bugündü diymi ameliyat. inşallah süper gecmiştir. iyi heberlerini bekliyorumyaa cook tesekkur ederiim iyiki varsin, dediklerinin hepsini alicam yedekleriyleinsallah cok mutlu oluruz yeni burunlarimizlaa :)
Ne demek kuzumm benim minnak burunlummkızlar 8. gün atel cıktı. Bandaja alındı burnum. Albüme koydum bakabilirsiniz herkesin gönlüne göre olsun umarım kızlar darısı başınıza Defnemm senide cok öpüyorum özellikle sana ve yardımlarını esirgemeyen canlarım hepinize teşekkür ediyorum hersey içinn. D defne0000 D dayanamicam konuscam E eslem0000kimikimi M masum_coko T tgc92 @
evet caniçimm minnak bişi oldu burnuşuummNe demek kuzumm benim minnak burunlumm
canim cok tesekkur ederim evet bugun eve geldim yuzum cok sisti gozlerim acilmiyo anca yazabildim :)canım senin bugündü diymi ameliyat. inşallah süper gecmiştir. iyi heberlerini bekliyorum
Çokk gecmişş olsunn sabır kuzumm benimm bugün acaip şişcek korkma yarın durcak ve geceden itibaren inmeye başlıycak ve sonra ta ta ta tam buda kim diceksin kendinecanim cok tesekkur ederim evet bugun eve geldim yuzum cok sisti gozlerim acilmiyo anca yazabildim :)
yok canim bide bugun cikarildi benim tamponlar daha rahatim :) paylasirim tabikii de :)Çokk gecmişş olsunn sabır kuzumm benimm bugün acaip şişcek korkma yarın durcak ve geceden itibaren inmeye başlıycak ve sonra ta ta ta tam buda kim diceksin kendineumarım cok begeniceksin. seninde resimlerini bekliorum kuzum. buzu ihmal etme ağrın sızın cok yok diymii.
Benim tamponlar 8 gün kaldı ama nefes adığım için sorun yoktu cok. şimdi tamponlar cıktı resmen nefes manyağı oldum hereyin kokusu karıstı. yani süper bişimiş nefes almakyok canim bide bugun cikarildi benim tamponlar daha rahatim :) paylasirim tabikii de :)
HEHEHEHEM morphinecloud ve Q quiet gecmis olsun ..Bende bir boş kalirsam gideceğim.
Ama bende nefes alma problemi var .içkemik egriliği.Herseyi tek tek anlatirsaniz sevinirim .Cok aciyormu ben cok korkuyorum da.Muayeneye bile gitmedim o kadar yani .
Sanki küt ameliyata alacakmış gibi..
Bu iyi geldi .ohh.kolay gorunuyo .Sonbahar gibi iyi olur sanirim .Bi gidiym baari.HEHEHEHE
Aslında evet küt die ameliyata alıolar ama muayenede deil cancazım korkma. Öncelikle estetik kaygıların da varsa Adem beye git derim çünkü kendisi Plastik cerrah. Eğer içinde sorunları varsa burnuşunun onuda yapıo tabiki. Benim septum deviasyonda vardı onuda yapmış ellerine saglık nefes manyağı oluyorum sayesinde. Bak ben ameiyata giderken asansörde uyumuşum ne ameliyathaneyi gördüm ne başka bişi.Olup bittiğinde odamdaydım sadece burnumda bi ağırlık bide içinde herkese dediğim gibi sanki acı biber cekmişim burnuma gibi bi yanmaa hissi. ağrıda acıda hepsi bu ilaclarınıda vakti vaktine aldınmı cok bişi kalmıo geriye. 2-3 gün içinde iyileşmeye başlıyosun. Refakatçinde buz uygulamasını yaptımı sana bişi kalmıo yan gelip yatıossunn tatlımm. Sadece gözünü karartıp yatıosun masaya ilk gece sabrediosun ikinci gece şişiosun eger kemikte işlem varsa tabi yoksa şişmiosundur bile.
emin ol cok zor deil. Ama sabır sadece uygun zamanda git tabe. benim ağrı eşiğim cok düşük kaş aldırsam gözümden yaş gelir. Ben bile olduysam herkes olur. Tabiki hayırlısı olsun hakkında canımmBu iyi geldi .ohh.kolay gorunuyo .Sonbahar gibi iyi olur sanirim .Bi gidiym baari.
Bu iyi geldi .ohh.kolay gorunuyo .Sonbahar gibi iyi olur sanirim .Bi gidiym baari.
benim sagdaki batiyodu konusamiyodum, adem beyde tatil giriyo araya o alalim dedi icinde islem yokmus benim, iyiki almis yani ben dayanamazdim o kadar gun cunku geriye gitmis biraz zor cikardi. ayy nefes almana, mutlu olmana cok sevindiim gercekten :)Benim tamponlar 8 gün kaldı ama nefes adığım için sorun yoktu cok. şimdi tamponlar cıktı resmen nefes manyağı oldum hereyin kokusu karıstı. yani süper bişimiş nefes almak
canımm şükür Allahım isteyen herkese versin öncelikle nefes almamak gerçekten kötüymüş insan alışınca öle deil sanıyoda. Kuzum sende mutlu ol inşallah. dolgu varmı sende bu aradabenim sagdaki batiyodu konusamiyodum, adem beyde tatil giriyo araya o alalim dedi icinde islem yokmus benim, iyiki almis yani ben dayanamazdim o kadar gun cunku geriye gitmis biraz zor cikardi. ayy nefes almana, mutlu olmana cok sevindiim gercekten :)
canımcım çok geçmiş olsuunnn nasıl da güzel görünüyor :* dün karşılaşamadık yakızlar 8. gün atel cıktı. Bandaja alındı burnum. Albüme koydum bakabilirsiniz herkesin gönlüne göre olsun umarım kızlar darısı başınıza Defnemm senide cok öpüyorum özellikle sana ve yardımlarını esirgemeyen canlarım hepinize teşekkür ediyorum hersey içinn. D defne0000 D dayanamicam konuscam E eslem0000kimikimi M masum_coko T tgc92 @