- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
ayni canim anlattigi gibi, benim burnumda yanma bile olmadi sadece bi tampon yuzunden konusamiyodum, oda cok muhim degildi, cok konusmadim oldu bitti :) adem bey cok ilgili bi doktor, hastane temiz hemsirelerden ne istersen yapiyolar ters degiller. erteleme, korkucak hic bisey yok bi an once git gorus bence :)
Teşekkür ederim kuzummm, sen saat kaçta oralardaydın ben burnu bandajlı tek kişiydim kapısındacanımcım çok geçmiş olsuunnn nasıl da güzel görünüyor :* dün karşılaşamadık ya
Tatlımm Hemşirelerin iyi gününemi denk gelmedim artık ben ne olduysaayni canim anlattigi gibi, benim burnumda yanma bile olmadi sadece bi tampon yuzunden konusamiyodum, oda cok muhim degildi, cok konusmadim oldu bitti :) adem bey cok ilgili bi doktor, hastane temiz hemsirelerden ne istersen yapiyolar ters degiller. erteleme, korkucak hic bisey yok bi an once git gorus bence :)
Tatlımm Hemşirelerin iyi gününemi denk gelmedim artık ben ne olduysaneyse herşey süperdi kızlar benim talihsizliğim dışında. bak sende yanma bile olmamış demekki her işlem bir deil. benim tamponum 8 gün kaldı, Defnenin 12 gündü sanırım seninki ertesi gün cıkmış. ama ben yeri geldi tamponların varlığını bile unuttum bildiğin nefes alıodum. Tamponlar cıkınca anladım aslında ben öncedende tamponluymuş gibi nefes alıomusum alışmışımm
dudak dolgusu muben muhatap olmadigim icin bana hersey normal gelmis canim :) anneme sordum dedigin gibi personel tersmis. yani annemden ne istiyosam o yapiyomusayrica aynen islemler farkli olunca sureler degisiyo heralde :) ama yinede korkulucak bisey degilmis atlattik bitti gitti :) bu arada dolgu yapilmadi bana :)
Evet bizler atlattık suan ne agrı kaldı ne sızı hersey normale döndü benim acımdan. Sadece sakınıyorum kimse carpmasın diye kuzucum. hemşireler içinde dicek bişi yok özel hastane deil sonucta bigün idare ediverin kızlar hepside aynı deil Adem hoca için deger yaniii.ben muhatap olmadigim icin bana hersey normal gelmis canim :) anneme sordum dedigin gibi personel tersmis. yani annemden ne istiyosam o yapiyomusayrica aynen islemler farkli olunca sureler degisiyo heralde :) ama yinede korkulucak bisey degilmis atlattik bitti gitti :) bu arada dolgu yapilmadi bana :)
aynen yapilmadi baska bisey :)dudak dolgusu mu
evet katiliyorum canim :) sen bidaha kontrole gidicek misiinEvet bizler atlattık suan ne agrı kaldı ne sızı hersey normale döndü benim acımdan. Sadece sakınıyorum kimse carpmasın diye kuzucum. hemşireler içinde dicek bişi yok özel hastane deil sonucta bigün idare ediverin kızlar hepside aynı deil Adem hoca için deger yaniii.
gidicem balım bayramdan sonraki salı bekliyo beni Adem bey bandajı cıkarıp son bi kontrol yapıcak sonrası artık ne zaman gelebilirsem Denizliye.evet katiliyorum canim :) sen bidaha kontrole gidicek misiin
ay altı ekimde de ben gidicem salı günü sabahtan mı gideyim sence öğleden sonra mıgidicem balım bayramdan sonraki salı bekliyo beni Adem bey bandajı cıkarıp son bi kontrol yapıcak sonrası artık ne zaman gelebilirsem Denizliye.
Ay bende gidersem gozum sizleri arıycakay altı ekimde de ben gidicem salı günü sabahtan mı gideyim sence öğleden sonra mı
Canım ben hep öğleden önce gittim yani öğleden sonra muayene oluyomu bi fikrim yok. Ve her gidişimdede belki 2 kişi vardı önümde hiç yoğunluğa denk gelmedim. Hemen sekreterinden sıra alıosun kuzum gider gitmez. Baktın kimse yok odasındaysa giriyosunn hemenay altı ekimde de ben gidicem salı günü sabahtan mı gideyim sence öğleden sonra mı
Ay bende gidersem gozum sizleri arıycak
O mu bu mu diye..
Canım ben hep öğleden önce gittim yani öğleden sonra muayene oluyomu bi fikrim yok. Ve her gidişimdede belki 2 kişi vardı önümde hiç yoğunluğa denk gelmedim. Hemen sekreterinden sıra alıosun kuzum gider gitmez. Baktın kimse yok odasındaysa giriyosunn hemenİlk gittimde sıra bile almadan girmiştim.
gidicem balım bayramdan sonraki salı bekliyo beni Adem bey bandajı cıkarıp son bi kontrol yapıcak sonrası artık ne zaman gelebilirsem Denizliye.
yakamıza kırmızı karanfil mi taksak?
muaynahanesi nerde kaçıncı kaç
ben 10 gibi oralarda olurum canımm burunlarımızdan tanırız birbirimizi bizimkiler bantlı olcakkbende gelicem kontrole belki karsilasiriiizz :)
Canım poliklinikler yazıo hastanenin girişinde ordan gir asansörlerden 3. kata cıkıver. ben hiç bilmeden gittim sorar sormaaz hemen gösterdiler. Rahat bulursunyakamıza kırmızı karanfil mi taksak?
muaynahanesi nerde kaçıncı kaç
efendimm canımmKizlarr