Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Tesekkur ederim.

canımcım çok geçmiş olsuunnn nasıl da güzel görünüyor :* dün karşılaşamadık ya
Teşekkür ederim kuzummm, sen saat kaçta oralardaydın ben burnu bandajlı tek kişiydim kapısında baya bakındım hatta bi kaç kişiyle konustuk acaba senmisin dedim kendimce ama deildin anladım. Nasip canımm benimm

Tatlımm Hemşirelerin iyi gününemi denk gelmedim artık ben ne olduysa neyse herşey süperdi kızlar benim talihsizliğim dışında. bak sende yanma bile olmamış demekki her işlem bir deil. benim tamponum 8 gün kaldı, Defnenin 12 gündü sanırım seninki ertesi gün cıkmış. ama ben yeri geldi tamponların varlığını bile unuttum bildiğin nefes alıodum. Tamponlar cıkınca anladım aslında ben öncedende tamponluymuş gibi nefes alıomusum alışmışımm

ben muhatap olmadigim icin bana hersey normal gelmis canim :) anneme sordum dedigin gibi personel tersmis. yani annemden ne istiyosam o yapiyomus ayrica aynen islemler farkli olunca sureler degisiyo heralde :) ama yinede korkulucak bisey degilmis atlattik bitti gitti :) bu arada dolgu yapilmadi bana :)

Evet bizler atlattık suan ne agrı kaldı ne sızı hersey normale döndü benim acımdan. Sadece sakınıyorum kimse carpmasın diye kuzucum. hemşireler içinde dicek bişi yok özel hastane deil sonucta bigün idare ediverin kızlar hepside aynı deil Adem hoca için deger yaniii.

evet katiliyorum canim :) sen bidaha kontrole gidicek misiin

ay altı ekimde de ben gidicem salı günü sabahtan mı gideyim sence öğleden sonra mı
Canım ben hep öğleden önce gittim yani öğleden sonra muayene oluyomu bi fikrim yok. Ve her gidişimdede belki 2 kişi vardı önümde hiç yoğunluğa denk gelmedim. Hemen sekreterinden sıra alıosun kuzum gider gitmez. Baktın kimse yok odasındaysa giriyosunn hemen İlk gittimde sıra bile almadan girmiştim.

Ay bende gidersem gozum sizleri arıycak
O mu bu mu diye..

yakamıza kırmızı karanfil mi taksak?

muaynahanesi nerde kaçıncı kaç

Benim burnumdada nefes alma problemi var ameliyat dedi doktor çok korkuyorum sizdeki ne bu cesaret çok hoşuma gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…