PATRONUMLA KONUŞACAĞIM KIZLAR BİR BAKIN KONUŞMADAN ÖNCE

Aynı departmandan bahsediyorsun çok büyük bi haksızlık iyi bile dayanmıssın
Yerinde olsam bu konuyla giriş yapar ücretlerin neye göre belirlendiğini sorar aldığım cevap doğrultusunda konuşmayı şekillendirirdim
Hiç tahammülüm yok böyle haksizliklara

Yokk canımmm ben sesimi çıkarmasam gıkını çıkarmazlar onlarda az maaşla bulmuşlar birini neden çıkmamı istesinler...

İştee iş imkanı çok kısıtlı canım yaaa..Aksarayda şubesi var Merkez izmirde

Hergün en az 30-40 ilana başvuruyorum hiç dönüş olmuyor cv de güzel kötü değil dolu dolu yani ne bileyim..Başka il tercih etsem belki olur ama ona da ailem izin vermez..

çok komik rakamlar bunlar.
cidden yazık!
1300 nedır ya. 2000 tl den aşagı maaş olmamalı bence.

Aynen komik rakamlar cidden ..Ben o komik rakamla koskoca 1 ay geçiniyorum canım yaa Kendisi 7bin falan alıyo müdür onların tuzu kuru benim Bin TL ile geçinip geçinmediğime mi bakıcak sanki..

Gec kaldim yazmaya ama, konustun mu?
Baska is bak derim.
Yaptigin ise gore alman gereken paranın yarisina calisiyorsun resmen.

Canımm yok konuşamadım henüz haftaya cuma konuşabilirim birtek...Yazarım sizleree sonucu inşallah olumlu bir şey çıkar

Aynen komik rakamlar cidden ..Ben o komik rakamla koskoca 1 ay geçiniyorum canım yaa Kendisi 7bin falan alıyo müdür onların tuzu kuru benim Bin TL ile geçinip geçinmediğime mi bakıcak sanki..

gerçekten özel sektörde hiç adalet yok.....

Yaptiginiz isi gercekten iyi yapiyorsaniz asla taviznvermeyin konusmazsaniz boyle gider haklisiniz usuluye karari bir sekilde soyleyin cok kizdim fazladanda is yaptiriyorlarmis hak verilmez alibir durumu bu konusun bir arkadasimada olmustu ondan sonra gelen personele daha fazla ucret vermisler cok icerlemisti duygusal davranmayin is yerinde iiyi olmuyor hadlerini asiyorlaar onuda yap bunuda yap ee karsligi?

,

Canım bir konuda görüşlerinize ihtiyacım vaaaaar ...
Az önce bir firmadan iş görüşmesi için teklif geldi inceledim epeyce küçük bir firma ama uzman pozisyonunda eleman arıyorlar fakat çelişki şu ki uzman (aranan eğitim seviyesi lise, yüksek okul , lisans mezunu) yazıyor eğitim seviyesi bende bundan dolayı acaba iş yerinde izin alıp gitsem mi gitmesem mi karar veremedim çünkü hem uzman hem lise mezunu saçma geldi...Ona göre de maaş teklif edeceklerdir.. Şimdi ben Muhasebe müdürüydü beni arayan sizce arayıp müdürü af edersiniz eğitim seviyesinde lise mezunu olabileceğini belirtmişsiniz maaş politikanızda ona göredir eğer maaş politikanız benim standartlarıma uymuyorsa boşuna sizin de vaktinizi almak istemem desem çok mu amatörce olur ????

Canım bir konuda görüşlerinize ihtiyacım vaaaaar ...
Az önce bir firmadan iş görüşmesi için teklif geldi inceledim epeyce küçük bir firma ama uzman pozisyonunda eleman arıyorlar fakat çelişki şu ki uzman (aranan eğitim seviyesi lise, yüksek okul , lisans mezunu) yazıyor eğitim seviyesi bende bundan dolayı acaba iş yerinde izin alıp gitsem mi gitmesem mi karar veremedim çünkü hem uzman hem lise mezunu saçma geldi...Ona göre de maaş teklif edeceklerdir.. Şimdi ben Muhasebe müdürüydü beni arayan sizce arayıp müdürü af edersiniz eğitim seviyesinde lise mezunu olabileceğini belirtmişsiniz maaş politikanızda ona göredir eğer maaş politikanız benim standartlarıma uymuyorsa boşuna sizin de vaktinizi almak istemem desem çok mu amatörce olur ????

güncel

Güncel bir durum var canım bakar mısın yaa

Canımm güncel bir duurm var bakar mısın bii

Yorumlarınızı çok merak ediyorummm güncel bir durum vaar kıslarr :)

bence sorabilirsin canım ama liseden mezun olup da kendini bu işlerle ilgili senelerdir çalışıp uzmanlaştırmış insanlar da var

telefonda bence rakam konuşulması hoş değil, gidin yüzyüze görüşün

telefonda bence rakam konuşulması hoş değil, gidin yüzyüze görüşün

Bende öyle düşünüyorum aslında canım ama ...gideceğim yer 70 kilometre evimizden orda iş yerine geçicem ilçeler arası gidip geleceğim yani bayaa bi uzaak

Muhasebe finans bolumlerinde oncelik tecrube oluyor genelde isi yapabilirmisiniz ona bakiyorlar ondan lise eklediler sanirim cunku lise mezunu olup kendini guzel yetistirmis kisiler var, isten cikmayi dusunuyorsaniz degerlendirin tabiki ama sunuda unutmayin kucuk isletmeye bazi seyler oturmamissa sizi zorlar isi detayli konusun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…