PATRONUMLA KONUŞACAĞIM KIZLAR BİR BAKIN KONUŞMADAN ÖNCE

Korkunç bir durum ,haksızlığa boyun eğmeyin asla..

Acaba siz bu pozisyonda tüm işlere koşturuyorsunuz,birdaha böylesini bulamayız diye pozisyonunuzu değiştirmiyor olabilirlermi? Dolayısıyla zamda düşük oluyor?

Bugün 2 yıllık+lise mezunlarının aldığı 1.600 lira zaten, ki bu da yılbaşı zamından önce, yani daha üst iken sen lisans mezunu olduğun için bayağı azmış. Bence sen nasılsa işlerini görüyorsun, sesini de çıkarmıyorsun diye böyle, ağlamayan bebeğe emzik verilmezmiş kesinlikle konuş.

Bende iş görüşmesinde bir an önce işe girmem gerek diye aldığım ücretin çok altında bir rakam söyledim, burası fazla vermez diye, nerden bileyim benden önceki muh. elemanına verilen ücreti? hemen de kabul ettiler aptal ben, üzerimdeki yük o kadar fazla ki, Ocak ayını bekliyorum konuşmak için..

Aynı şeyleri ben de yaşadım özelde nisanda 1300 alırken hemen değil ağustosta 1600 yaptılar 2011 yılında. Yemek ve servis de vardı. Şimdi devletteyim ne servis ne yemek... 2000 lira maaş alıyordum yılbaşında.

bence maaşın az. bizim iş yerine yeni santral oparatörü başladı sadece telefonlara bakıyor maaşı 1500 tl.

Valla canim,
Anladigim kadari ile sen yalakalik yapan bir tip degilsin. Ne yazik ki ozel sektorlerde egitim arti yalakalik cok ise yariyor zam zamani. Bir de ses etmedim her isi yaptim diyorsun... eee bunlar seni kullaniyor baya yani. Konusacaksan bile gayet tek tek her seyi aciklayarak konus bence ama diger taraftan daha yuksek maasa bir is ara bence. Maasin cok az cunku ben 4 sene once aliyordum o maasi kusura bakma. Insan kullaniyorlar resmen sinir oldum yaa.

Aynen canım yaaa Bir de beni düşün sinirden kasıldım kaldım resmen elimden de bir şey gelmiyor şimdilik !!
Bana 4 sene de toplam 200tl zam yapılmış düşün yaa bir çırağa bile daha fazla zam yapılır. dile kolay 4.yılım benim bu ay

Hiç yalakalık yapamam beceremem canım ben yaaa Keşke azıcık cilveli olaymışım Resmen azıcık maaşla yetin diyorlar düşün asgari ücret yoksulluk sınırı yani 1300 olucak bana zamn yapılacak 50-100 tl belki oda 1400 olucak eee vergi dilimine giriyoruz maaşım hoop 1300e düşücek yine gel de sinir olma

İsteyenin bir yüzü kara, gurursuzluk olur çalışmam diye düşünme. Çalışma ortamım rahat diyorsun, evde durmakta üzecekse seni bırakma işi. İş aramayı hızlandır buluncada bırakır çıkarsın

Devlet daha kı kötü diyosun yani canım ben anlamadım ne güzel işteee

Keşke huzurlu rahat bir iş yeri bulabilseeem ama Allahtan ümit kesilmezzz

Ne cekiyosa bu muhasebeiler cekiyo zaten valla

AYNENNN 2yıllıklar bile 1500 alıyo doğru diyosunnn

Benim üst amirim yok canım merkezimiz İzmirde..o yzüden pozisyonum asla yükselmez burada bunu biliyorum elbette ama en azından maaşımı iyileştirselerdi.

Çok iyimsersiniz valla.

Önce şunu belirteyim iş yerlerinde özellikle yeni işe başlayan kişilerde oluyor. Kendi görevi dışındaki işlere de gönüllü oluyorlar kendini kabul ettirmek için fakat o iş üzerinize yapışıp kalır genelde. Nereye koşturulucaksa o kişiye verilir bu iş.

Bariz haksızlığa maruz kalmışsınız. Bu devirde iş bulmak çok zor, zam isterken resti de çekin bir yandan diyemiyorum o sebeple.

Ama uygun cümlelerle haksızlığa uğradığınızı bildirin. Kararlı görünün.

Çok sinir bozucu.

Zaten 4 yıldır çalıştığınız bir firmada aldığınız maaş gerçekten çok düşük. Bu deneyiminizle başka iş bulabilirsiniz belki.

Çok daha fazla zaman kaybetmeden önlem alın.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için...
Evet cidden haksızlığa maruz kalıyorum bir kişiden bile sen haksızsın diyeniniz olmadı demek ki cidden haklıyım bu konuda yanılmıyorum Allah'ın izniyle..

4 yıldr evet hiç bir şey yapmasam bile günümün 8-9 saatini buraya harcıyorum bu bile bir emektir.

Cok
Cok haklisin. Allah yardimcin olsun insan boyle durumlarda gercekten sinir oluyor. Gun dogmadan neler dogar belki daha iyi bir is bulursun vazgecme savasmaktan hakkini ara. Insanlar bayiliyor kullanmaya. Insallah en yakin zamanda bulursun bir care ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…