PATRONUMLA KONUŞACAĞIM KIZLAR BİR BAKIN KONUŞMADAN ÖNCE

Aynen katılıyorum.
Eğer konuşmana rağmen artış yapmazsa üst yönetim vb derse o zaman söyle bence ocak ayından sonra ayrılmayı düşünüyorum Bilginize arz ederim.
Ona göre ocakta ya gereken zammı yapsınlar ya da başka işler ararsın.

Eğer iş bulabileceğine inanıyorsan konuşmakla kalma, restini de çek. Ben bu şartlarda kendimi şirketinizde değersiz hissediyorum, bu durumda başka kariyer fırsatlarını değerlendirmek zorunda kalacağım de.

Haklısın canım bunu yapıcam inşallahhh dua edin lütfen ne zormuş yaa haksızlıklara karşı koymak
Aynen senin dediğin gibi maruzatımı bildireceğim hayırlısı..

Aynen canım kovsalar en azından işsizlik maaşı alırım cart curt alırım yani :) Ama adam gibi zamn yapmazlarsa da o zaman üzülürumm
işsizlik maaşı almak için kovulmana gerek yok...
her türlü alırsın onu.

Cidden tam da öyle...
KENDİMİ DEĞERSİZ HİSSEDİYORUM

bir maaş mağduru olarakta bende varım ama bu yıl alamazsam iyi bir zam konuşacağım, tek temennim işten çıkartmaları inş. çıkartırlarda tazminatımı alırım... bakalım asgari ücrete zamn gelince ne yapacaklar 1300 olursa aynı oranda zam yapmaları lazım ...

Ayy hiç sanmam canım yaaa ..Aynı oran nerdee %30 zam yapıldı asgari ücrete düşün...senin maaşına %30 yapıldığını düşün imkansız bence bizim için ama inşallahhhh tek temennim o

Ayy hiç sanmam canım yaaa ..Aynı oran nerdee %30 zam yapıldı asgari ücrete düşün...senin maaşına %30 yapıldığını düşün imkansız bence bizim için ama inşallahhhh tek temennim o
şuan iş yerindekilerle konuşuyoruz herkesin beklentisi o şekilde bakalım az kaldı göreceğiz :)

burada cok acık bır sekılde adam kayırma var, cık patronn karsısına benı bılıyorsunuz yaptıgım ısıde goruyorsunuz 4 yıldır burdayım benımle bırlıkte ıse baslayan arkadaslarım aldı basını yurudu ben yerımde sayıyorum, bu kadar emege bu kadar maas cok az, benım beklentım en az 1500 tl egerkı sartlar elvermıyor dersenız bu sartlarda sızıne çalışamam de...
Dık dur, tecruben var , aldıgın maasta bırsey degıl, daha ıyısını bulursun ısten cıksan bıle kı ben senın yerınde olsam baska ısler bakınırdım bu esnada..
Bol şans..

hakkını isterken utanma ezilip büzülme. dimdik çık kibarca anlaşılır ve kararlı bir şekilde taleplerini söyle.
orada amme hizmeti vermiyorsun. vaktini emeğini veriyorsun karşılığında hakkını istiyorsun.
çalışmamdan hoşnut olmadığınızı düşünüyor ve verimli olamıyorum diye de ekle.
hakkında hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…