nisan da düğünüm var o yüzden çıkacağımüni işletme canım. Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmasın şurda bana ikidebir sesleniyorsa benden sürekli abuk sabuk şeyler istiyorsa hak geçirtmeyecek üstelik pazarlama uzmanıyım başka işlerimde var bütün gün müşterilerle görüşüyorum stresliyim soğuttular beni işten motivasyon adına zam bile yok.
cnm hangi şehirdesin pekinisan da düğünüm var o yüzden çıkacağımüni işletme canım. Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmasın şurda bana ikidebir sesleniyorsa benden sürekli abuk sabuk şeyler istiyorsa hak geçirtmeyecek üstelik pazarlama uzmanıyım başka işlerimde var bütün gün müşterilerle görüşüyorum stresliyim soğuttular beni işten motivasyon adına zam bile yok.
Hayırlı bir eş nasip etsin Allah :) yok burda çalışmamı istemiyor malesef kendi halimi gördüğü içinEn azından düğünün varmış ben hem aşkta hem de işte kaybediyorum
Şaka bir yana çık kız vala çık değerini anlasınlar kocan mı çalıştırmıyor :)
cnm hangi şehirdesin peki
istanbul canımcnm hangi şehirdesin peki
Hayırlı bir eş nasip etsin Allah :) yok burda çalışmamı istemiyor malesef kendi halimi gördüğü içinbaşka bir yer bakarsın falan diyor çalışmasam da tamam der o gerçi
teşekkür ederim canım inşallah :) konun için de bence konuşmalısın haksızlığa tahammül etme seni kovacak halleri yok ocakta asgari ücret 1300 olduğuna göre sana en temizinden 1600 şart diye düşünüyorumAyyy ne güzelll Allah daim etsin canımm :) Darsı başıma hayırlı bi eş
Bu maaşa da bubrahatlik normal yanı. Nihayetinde konfeksiyon da çalışmıyorsun ki seni harıl harıl çalıştırsinlar. Allah yardımcı olsun ne diyelim kararnamenin patronunun fitratini bilemeyiz. Konuşunca işinden olacaksan güzel bi iş bulana kadar devam et. Ayrıca hukuken de yasaklı bu 4 yılda 100 TL zam ne demek.Şuan zaten kpss calıscam canım vala ağlayarak geliyorum iş yerine bazen...Ama su var ki maaşı dert etmezsem cok rahatım cidden
Bu maaşa da bubrahatlik normal yanı. Nihayetinde konfeksiyon da çalışmıyorsun ki seni harıl harıl çalıştırsinlar. Allah yardımcı olsun ne diyelim kararnamenin patronunun fitratini bilemeyiz. Konuşunca işinden olacaksan güzel bi iş bulana kadar devam et. Ayrıca hukuken de yasaklı bu 4 yılda 100 TL zam ne demek.
Bu maaşa da bubrahatlik normal yanı. Nihayetinde konfeksiyon da çalışmıyorsun ki seni harıl harıl çalıştırsinlar. Allah yardımcı olsun ne diyelim kararnamenin patronunun fitratini bilemeyiz. Konuşunca işinden olacaksan güzel bi iş bulana kadar devam et. Ayrıca hukuken de yasaklı bu 4 yılda 100 TL zam ne demek.
neee istanbul birde yok cnm sen git hemen konuş bu tecrubeyle dha iyi iş bulursun ama böyle çıkarım ederim deilde ben hakettiğimi almak istyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum dersen ondan alacağın cevap belli olur olumsuz derse başka iş bulur öyle çıkarsınistanbul canım
teşekkür ederim canım inşallah :) konun için de bence konuşmalısın haksızlığa tahammül etme seni kovacak halleri yok ocakta asgari ücret 1300 olduğuna göre sana en temizinden 1600 şart diye düşünüyorum
maaşını 1500 isteyeceksen hiç konuşma..
o da az.
neee istanbul birde yok cnm sen git hemen konuş bu tecrubeyle dha iyi iş bulursun ama böyle çıkarım ederim deilde ben hakettiğimi almak istyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum dersen ondan alacağın cevap belli olur olumsuz derse başka iş bulur öyle çıkarsın
hadi yaaa sen hangi şehirdesin :)Kız ben değilim istanbulda olan..O başka bir arkadaş hatlar karıştı :)
nefret ediyorum hak yiyenlerdenAynen canım kovsalar en azından işsizlik maaşı alırım cart curt alırım yani :)Ama adam gibi zamn yapmazlarsa da o zaman üzülürumm
Size istediğiniz zammı verseler de bu yaşadığınız durumu kendim yaşamış olarak düşündüğüm zaman orada çalışmamın bana pek mutluluk getirmeyeceği kanaatine varır başka bir iş bulmaya çalışırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?