PATRONUMLA KONUŞACAĞIM KIZLAR BİR BAKIN KONUŞMADAN ÖNCE

En azından düğünün varmış ben hem aşkta hem de işte kaybediyorum
Şaka bir yana çık kız vala çık değerini anlasınlar kocan mı çalıştırmıyor :)

cnm hangi şehirdesin peki

En azından düğünün varmış ben hem aşkta hem de işte kaybediyorum
Şaka bir yana çık kız vala çık değerini anlasınlar kocan mı çalıştırmıyor :)
Hayırlı bir eş nasip etsin Allah :) yok burda çalışmamı istemiyor malesef kendi halimi gördüğü için başka bir yer bakarsın falan diyor çalışmasam da tamam der o gerçi

Ayyy ne güzelll Allah daim etsin canımm :) Darsı başıma hayırlı bi eş
teşekkür ederim canım inşallah :) konun için de bence konuşmalısın haksızlığa tahammül etme seni kovacak halleri yok ocakta asgari ücret 1300 olduğuna göre sana en temizinden 1600 şart diye düşünüyorum

Şuan zaten kpss calıscam canım vala ağlayarak geliyorum iş yerine bazen...Ama su var ki maaşı dert etmezsem cok rahatım cidden
Bu maaşa da bubrahatlik normal yanı. Nihayetinde konfeksiyon da çalışmıyorsun ki seni harıl harıl çalıştırsinlar. Allah yardımcı olsun ne diyelim kararnamenin patronunun fitratini bilemeyiz. Konuşunca işinden olacaksan güzel bi iş bulana kadar devam et. Ayrıca hukuken de yasaklı bu 4 yılda 100 TL zam ne demek.

Yasak mıdır canım bunu bilmiyodummm...

4 yılda toplam 200 TL zamn yapıldı 1100 dü 1300 oldu işte..

neee istanbul birde yok cnm sen git hemen konuş bu tecrubeyle dha iyi iş bulursun ama böyle çıkarım ederim deilde ben hakettiğimi almak istyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum dersen ondan alacağın cevap belli olur olumsuz derse başka iş bulur öyle çıkarsın

Aynen canım kovsalar en azından işsizlik maaşı alırım cart curt alırım yani :) Ama adam gibi zamn yapmazlarsa da o zaman üzülürumm

Kız ben değilim istanbulda olan..O başka bir arkadaş hatlar karıştı :)

Size istediğiniz zammı verseler de bu yaşadığınız durumu kendim yaşamış olarak düşündüğüm zaman orada çalışmamın bana pek mutluluk getirmeyeceği kanaatine varır başka bir iş bulmaya çalışırdım.

Öyle yapıcam canım fazla iş imkanı yok yaşadığım şehirde sürekli kariyer.netten başvuru yapıyorum ama hiç dönüş olmadı,olmuyor nasibim başka bir yerde demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…