Sana ayıp etmişler .senden sonra gelen bile senden fazla alıyor.
Bence zam istesende verseler bile seni tatmin eden bir rakam olacagını düşünmüyorum.El altından daha iyi iş aramanı öneririm.
Ne iş yaptığın ve hangi işte çalıştığın önemli. Ön muhasebe, sekreter vs isen aldığın maaş normal olabilirken, finans yada ik, satış vb uzmanı isen tabiki git konuş.
Sana ayıp etmişler .senden sonra gelen bile senden fazla alıyor.
Bence zam istesende verseler bile seni tatmin eden bir rakam olacagını düşünmüyorum.El altından daha iyi iş aramanı öneririm.
Hangi bölüm.mezunusun?/kendi alanına yönlensen? Yanı bencede çok azmis miktar. Patronunla konussanda çok bisey fark edeceğini zannetmiyorum. Özelliklede eleman bulmada sıkıntıları yoksa çok umursamayabilir. İnsallah istediğin gibi olurDemi canımmm acaba ben haksızlık mı ediyorum diyordum ama sürekli de üzülüyorum acaba neden böyle yapıyorlar diye...
İş arıyorum canım da şuan çalıştığım yer memuriyet gibi sabah 8 akşam 5 hafta sonu tatil her şey cok rahat tek sorun maaşım ve haksızlık...Bu şartlarda bir işi bulabilsem hemen cıkıcam zatenn
Hangi bölüm.mezunudur?/kendi alanına yönlensen? Yanı bencede çok azmis miktar. Patronunla konussanda çok bisey fark edeceğini zannetmiyorum. Özelliklede eleman bulmada sıkıntıları yoksa çok umursamayabilir. İnsallah istediğin gibi olur
maaşın 4 yıllık çalışan biri olarak çokaz gerçekten.. hakkını ara derim . patronuna gidip uzun süredir burada çalıştığını, işini sevdiğini ama maaşının az olmasının motivasyonunu düşürdüğünü ayrıca bu para ile geçinemediğini anlat çünkü kimse geçinemez zaten..
maaşın 4 yıllık çalışan biri olarak çokaz gerçekten.. hakkını ara derim . patronuna gidip uzun süredir burada çalıştığını, işini sevdiğini ama maaşının az olmasının motivasyonunu düşürdüğünü ayrıca bu para ile geçinemediğini anlat çünkü kimse geçinemez zaten..
bence ciddi bir konuşma yapmalısınız ki sizi önemsesin karşısında ezik büzük durmayın dimdik hakkını arayan bir çalışan olarak durun ve maaşımın en az şu kadar olmasını istiyorum deyin onlara bırakırsanız yine azıcık bir şey verirler eğer vermezseniz işten ayrılmak zorunda kalacağım deyin ama böyle bir şey aklınızda varsa....ve kendi işiniz hariç başka işleri yapmayı bırakın.
özel bir şirkette 1buçuk yıldır çalışıyorum ilk yılım hiç zam almadım asgari ücretliyim şirket çok büyük bir holding yönetici asistanıyım ve pazarlama uzmanıyım gel hesap et durumumu.
yönetici asistanıyım ama 1000 kişilik bir şirket sahibinin en az 1000 başka şubelerde var sorumluluk? gerçi bende çıkacağım :)Canım sen başlayalı 1.5 yıl olmuş ben 4
yönetici asistanıyım ama 1000 kişilik bir şirket sahibinin en az 1000 başka şubelerde var sorumluluk? gerçi bende çıkacağım :)
6 yılda çok rahat devlete gecebilirdini z aslında insanın zOruna gider ya iktisatta kolay bölüm değildir. Okadar emek sarfet sonra gel 1200 TL ye çalış. Hayırlısı olsunİktisat mezunuyum canım Lisans.. Kendi alanım bu zaten canımmmEvet bir sürü eleman bulabilirler ben gitsem
nisan da düğünüm var o yüzden çıkacağımne mezunusun ki canım sen ? İş buldun mu nereye çıkıyosun :)
6 yılda çok rahat devlete gecebilirdini z aslında insanın zOruna gider ya iktisatta kolay bölüm değildir. Okadar emek sarfet sonra gel 1200 TL ye çalış. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?