• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronuma laf soktum yazdım bunu dedi!

Tepkisiz kalmanız daha uygun olurdu bence. Lisedeyken bi güzellik salonunda stajdaydım. Patronum Almanyada 20 yıl yaşamış bi kadındı. Kendinin aşırı görgülü, bilgili olduğunu savunurdu üstten bakardı herkese. Bırakın ofiste tatlı yemeyi biz salonda sadece ikimiz vardık gün boyu. Kadın o Almanyadan getirdiği çikolataları saklar ben başka odaya geçince yerdi. Kendine kahve getirirdi yurt dışından ben o dönem şekerli içiyordum kahveyi, sırf içmeyim diye şeker koymazdı mutfağa. Hiç birine sesimi çıkarmadım. En son birgün hamsi ekmek söyledi dışarıdan. Kızınıda getirmişti o gün yanında. Yarısını bana yarısını kızına vericek. Mutfağa bi girdim bana vereceği parçadaki balıkları seçip kızının ekmeğine koyuyo. O kadar güzel utanmıştı ki dünyanın lafını soksam o kadar etki etmezdi. :halay:

Profesyonellikten uzak bir çalışma ortamı kimse vermek zorunda değil orda iş için varsınız işinizi yaptıktan sonra ücretini alırsınız olur biter patronunuz arkadaşınız değil
ah şu ince duygulardan arınmış zamane insanları yok mu , ondan susamıyorum işte ondan laf sokuyorum

Tüm personele, bana ve misafirime yeter sayıda tatlı geldiyse personele dağıtırım. Ama her gelen tatlı çikolata vs de dağıtılmaz ki. Karşınızda yemesi garip olmuş. Belki gerçekten görgüsüz biridir ya da dalgınlığına gelmiştir. Laf sokma şekliniz çok kötü olmuş daha kibar şekilde söylenebilirdi. Hem de herkesin içinde söylenmiş olması ve gülüşmeler olması diğerler için de hoş olmamış. Patron hepinize karşı gardını almıştır. Gereksiz samimiyete prim vermez artık. Siz de kendinizi çekin bence.
Yorum için teşekkürler laf sokma kısmında hata yaptığımı düşünüyorum

yorum için teşekkürler, ama konumu eksik okudunuz sanırım, patrona gelen herşey değil masamda yenen şeyden bahsettim. Patronların huyunu anlatmak için bahsettim hediyelerden
yoo tam okudum anladim neyden bahsettiginizi hatta ama masanizda yemesi disinda bir tuhaflik yok ki belkide ne yaptiginin farkinda degildi o anki dalginlikla kafa yorgunluguyla ki bence oyle oyle olmasa gelen diger seyleri saklamazdi adam
bu ne pis boğazlik arkadaşım bir tatlı için isinden olacaksin belkide degmezdi yani

yoo tam okudum anladim neyden bahsettihinizi hatta ama masanizda yemesi disinda bir tuhaflik yok ki belkide ne yaptiginin farkinda degildi o anki dalginlikla kafa yorgunluguyla ki bence oyle oyle olmasa gelen diger seyleri saklamazdi adam
Yok hep saklıyor huyu bu.. Ama hala dirayetle söylüyorum masamda yenmesine dayanamadım frenleyemedim kendimi. Burada hatalıyım

Zaten bende tatlı ikram edilirken üzerine tek tek isim yazılsın demiyorum. :110:

Bir firma var, firmayla görüşen benim, satınalma işlerini yapan benim, faturasını işleyen muhasebeci, sevkiyatına bakan depocu. Ama hediyesini alan patron
Bu mesajı kuzeniniz mi yazdı😂

İyide dostum bu alındığın kişi anne baba eşin veya eltin değil ki neden ek bir ilgi bekliyorsun ben estetisyenim ve bizde tatlı ikram ederiz müşterilere hiçbir çalışanın bana neden ikram etmiyorsunuz dese ortaklaşa alalım derim hergün o zaman vereceği 2 cevap vardir olur veya olmaz çok ilginç ilk defa böyle bir yazı okudum bu rahatlığı size koltuk sağlamış ama dikkat edin iyi yaslanin

Yok hep saklıyor huyu bu.. Ama hala dirayetle söylüyorum masamda yenmesine dayanamadım frenleyemedim kendimi. Burada hatalıyım
bence ayni tatlidan alip kendisinede ikram edip masada nasil yediyseniz onumde canim cekti diyebilirdiniz anlardi heralde ne demek istediginizi

Yaptiginiz işin karsiligini alamadiginizi dusunuyorsaniz bunu patronunuzla birebir gorusebilirsiniz ya da karsiligini alacaginiz yeni bir iş bakabilirisiniz. Maasiniz disinda patron size hediye vermek, incelik yapmak zorunda degil kesinlikle bunu da belirteyim.
Patronunuz size fazla bile samimi davranmis ki boyle yapabiliyorsunuz.

Sizin gibi davranan birine incelik gostermezdim ben olsam.
Yorum için teşekkürler çok ayrı düşüncelere sahibiz ama olsundu

ama ikram edilmezse ben ağlarım yaaa :işsiz: ulu orta laf sokma konusunda haklısınız ama siz benim ne demek istediğimi tam olarak anlamamamışınız olsun renk kattınız yorum için teşekkürler :KK200:

bu konuşma tarzınız nedir sizin? biraz saygılı olmayı deneyin bence ki yazdığınız konuda da saygısızlığınız eleştiriliyor. beklediğiniz yorumlar gelince ooo kalbi güzel insan eleştiri alıncaa vurun kırbacı vurun kırbacı.. eleştiriye açık değilseniz buraya konu açmayın..

Çok aşırı yersiz olmuş.

Tatlıyı beklemeniz bile garipken üstüne laf sokmuşsunuz.

Gidip dışarıda yerdim ben olsam bir tatlı için kendimi o pozisyona sokmazdim
Bendensin
Bilsem ki öleceğim hayatta hiç bir güç bana o sözü ettirmezdi

Biraz yersiz olmus bence neticede patron bunlar..kankaniz dostunuz gibi laf sokmak biraz gereksiz olmus..

İlk iş deneyeminiz mi bilmiyorum ama patronlar calısanıyla bişi paylasmaz genelde.Buna alısın öncelikle. Çok nezaketli ve adil olanları da var elbette ama genel olarak böyledir. Kaldı ki siz laf soktugunuzu sanıp karsılıgında daha kötü bir cevap almıssınız. Statü farkını ortaya koymus hemen kendisi. Bir daha böyle seyler yapmayın bence nacizane tavsiyem ortamda cok kötü gösterir sizi.

Annen degil baban degil patronun. Aradaki mesafeyi cok aşmışsın bu konusmayla. Adamin isyeri adamin parasi isterse yer isterse cebine koyar götürür. Senin maasini veriyor sonucta gidip kendine tatli alabilirsin. Adam bir de sana tatli yedirmek zorunda degil calismanin hakkini aliyorsun sonuçta.

Gereksiz bir söylenim olmuş bence. Ben olsam asla tenezzül etmem benim gözümde kendini küçük düşürmüșsün canım gözü tok olmak herzaman daha klas dır.

Back