Bunu tahmin ettim. O yüzden kabul etmediler de ailene diye yazmistim. Başına bi sey gelse kusura bakmayın ama seni bile suclayabilecek potansiyel gördüm ben annenin soyleminde. Tabiiki gunahini almak istemek sonucta sizin basiniza bi sey gelsin elbette istemez ama belki maddi sıkıntı olunca riskleri fark etmeden gormezden geliyor olabilir anneniz.
O yüzden lutfen once Allah sonra sen kendine sahip çık.
Bi yalan uydur ve baslama o yere. 2 saat konusmus bide ya, ne yani, ne isiymis o. Sanki uluslararasi şirket, sanki nasa vs vs .. gitme bak bu erkekler cok igrenc seyler. Sen hareketlerinden huzursuz olsan belli etsen, bide seni iftira atiyosun diye azarlar ve suclar.
Boyle bi sey benim kardeşimin basina geldi. Ki kardesim evli olmasina ragmen rahatsız edici hareketleri vardi adamin. Tabii enistemede soylemedi kardesim, olay cikmasin diye ve bi bahane uydurup isten ayrildi. Patronu isten ayrilacagini duydugunda nasıl üzülmus ser.fsiz. Bide gider ayak kocani aldatan biri degilsin sen ne kadinlar var diyede takdir etmis ger.zekali. Yani biz kadinlar bi seyden suphe duydugumuzda genelde yanilmayiz. Lutfen oraya gitme. Yoksa Başına bi sey geldiginde omrun boyunca bedelini odersin ve kimsede sahip cikmaz, belkide seni suclarlar. Baska işmi yok. Allah büyük bir an önce hayirli iyi bir is bulursunuz ınşallah.