ovvvvvvv :96: hiç sevmiyorum evde tadilatı yaaa
Bende evlendim evlendim böyleyim ev kayınvaldemin oluncaeski oldugu için sürekli bir yerlerini yapıyoruz bu evden çıkan kumla bir ev daha yapmıştım
hadi yaaadeğişiklikte güzeldir ama
Bende evlendim evlendim böyleyim ev kayınvaldemin oluncaeski oldugu için sürekli bir yerlerini yapıyoruz bu evden çıkan kumla bir ev daha yapmıştım
uffffffffff!ovvvvvvv :96: hiç sevmiyorum evde tadilatı yaaa
Hemde ne sinir birşeySelam kızlar.:103:
Efser işin çok zor.Eşyalı evde tadilat insanı sinir eder.Kolay gelsin canım.
Sağol canım aminAllah kolaylık versin hemşom
Amin canım benim inşallahKolay gelsin efser ablaaa bir an önce biter inşallah tadilat insanı yoruyor
Sevmiyorum ,sevimiyeceğim , bir daha da istemiyorumuffffffffff!
Ben de ben de hiç sevmem. :104::113::111:
Katılım başlama tarihi : 1 Mayıs 2014 Perşembe
En son başvuru tarihi : 23 Mayıs 2014 / 23:00 Cuma
Oylama başlama tarihi : 24 Mayıs 2014
Oylama bitiş tarihi : 31 Mayıs 2014 / 23:00 Cumartesi
GünaydınKatılım başlama tarihi : 1 Mayıs 2014 Perşembe
En son başvuru tarihi : 23 Mayıs 2014 / 23:00 Cuma
Oylama başlama tarihi : 24 Mayıs 2014
Oylama bitiş tarihi : 31 Mayıs 2014 / 23:00 Cumartesi
Günaydın kızlar.
Şu an şoklardayım.Gezi programı seyrediyorum Etiyopya'dalar.Bildiğiniz çiğ etleri sosa batırıp yiyorlar.Hiçbir işlem yok ette.Kasaba gidip etleri kestirmiş oturup yiyorlar. Sunucu için de almışlar.Kız bir yaşıma daha girdim diyor. Bildiğiniz yamyam bunlar.Çok tehlikeli.
Günaydın kızlar.
Şu an şoklardayım.Gezi programı seyrediyorum Etiyopya'dalar.Bildiğiniz çiğ etleri sosa batırıp yiyorlar.Hiçbir işlem yok ette.Kasaba gidip etleri kestirmiş oturup yiyorlar. Sunucu için de almışlar.Kız bir yaşıma daha girdim diyor. Bildiğiniz yamyam bunlar.Çok tehlikeli.
Günaydın kızlar.
Hadi yaa ilginç
Aman yarabbim çok iğrenç
Ben etsiz çiğköfteyi terçih ederim sırf bu yüzdenbunlar direk yiyolar :120::120: