Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Günaydın iyi pazarlar.:103:

Mandalina birinciliğini tebrik ederim.:KK19:Çok sönük geçti bu yarışma.Kazen bile oy kullanmadı.:KK19:Patlıcanı sevmiyormuş ama yine de oy kullanabilirdi.

Günaydın:KK16:
Mandalina tebrik ediyorum:KK19::KK19::KK19::KK9::KK9::KK9:
Umarım yarışma bağımlılık yapmıştır her zaman buralarda olurusun:KK52:

Son düzenleme:
Mandalina birinciliğini tebrik ederim.:KK19:Çok sönük geçti bu yarışma.Kazen bile oy kullanmadı.:KK19:Patlıcanı sevmiyormuş ama yine de oy kullanabilirdi.

Canım merhaba:KK54:
Soma'da yaşanan olayın yarışmaya yansıdığını düşünüyorum umarım bundan sonraki kategorilerimiz çok hareketli olur..:KK9:
Beni yalnız bırakmayın:KK59:
Yeni kategorimiz sürpriz:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

10419470_879644278719039_84172684697888201_n.jpg

tesekkürler hanımlar
oy veren vermeyen herkese tesekkür ederim
evet oylama az oldu digerlerinde seksenlerde oylar vardı
ayrıca gaziantep usulunu ve patlıcan burgeride deneyecem islim ve babaganusu zaten yapıyordum severekte yiyorduk
hepinizin eline saglık diger katagorilerde bulusmak üzere
foruma yazamayorum cok isyerinde mesaj yazma bölümünü kilitlediklerinden ama okuyorum

Canım merhaba:KK54:
Soma'da yaşanan olayın yarışmaya yansıdığını düşünüyorum umarım bundan sonraki kategorilerimiz çok hareketli olur..:KK9:
Beni yalnız bırakmayın:KK59:
Yeni kategorimiz sürpriz:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Merhaba canım.:KK19:

Tabi onun da etkisi olmuştur ama oy vermeye bile üşendiler.:KK19:Şevki kalmıyor insanın.:KK37:

adra kazen bana gıcık oluyor ondan ugramamıstır :):)):)

Hadi ya niyeki.:KK53:Ama sana gıcık olsa bana oy verirdi.:KK60:Adaletli davranmış bak.:KK1:Hediye için çay kaşığına hazır ol o zaman sen.:KK9:

Son düzenleme:
Oylarıyla bana destek olan,

AzRASILAM,Belissa,bitirim,blueworld,eLmayRa_,ESMACVS,
eylul05,FESTUK,Filozof_Prenses,icimdeki_sen,amar,lemonade123,
nehirnil111,Nevreste, Reputable,sarfansari,superisi96,TereRoka,whitepearll,_Lavin_

Çok çok teşekkür ederim.:103:

Son düzenleme:

Tabi onun da etkisi olmuştur ama oy vermeye bile üşendiler.:KK19:Şevki kalmıyor insanın.:KK37:

Hadi ya niyeki.:KK53:Ama sana gıcık olsa bana oy verirdi.:KK60:Adaletli davranmış bak.:KK1:Hediye için çay kaşığına hazır ol o zaman sen.:KK9:

Çok haklısın canım:KK59:

cay kasıgımı cok ihtiyacım vardı :)) hediyeler hakkında hic fikrim yok tu simdi cop poseti bile olabilir diye düsündüm :)

Yarismayi uzatma sansimiz var mi.:KK53:Benim oylar artti da.:KK60:

X