- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Bende çok sıkıntı çektim bu konuda ve özellkle doktorum kabız olman yasak demişti..Duphalc verdi 3 şişe onu kullandım..Kızlar selam
5 aylık hamileyim, ama kabızlıktan patlıcam resmen, çok rahatsız ediyor beni. Her şeyi denedim yürüyüş, mısır, ballı sirkeli su, sabah kalkınca suda bekletilmiş gün kurusu, zeytin yağı ama işe yaramıyor, hamile olmadan önce de vardı kabızlık sıkıntım ama bunları yapınca düzelirdi. Şimdi doktor randevuma daha var, ebeler, doktorlar, bilgili analar bana bi yardımcı olun, bildiğiniz şurup vs varsa kullanayım. Bunun dışında sıkıntısız bi gebeliğim var.
Nasıl kullanılıyor pekiBe
Bende çok sıkıntı çektim bu konuda ve özellkle doktorum kabız olman yasak demişti..Duphalc verdi 3 şişe onu kullandım..
Denicem bu akşambende senın gibiydim ve hayatım boyunca hiç olmadıgım kadar düzenli wc ye cıktıgımı biliyorum hamıleyken ,
sıcak kaynar süt ,gece yatmadan enson onu içip yatacaksın üzerine suda içme ,
vur kafayı yat , çok faydasını görürsün ,
Eczanede hamilelerin kullanabilecegi surup var doktorunun numarasi yokmu ara sorKızlar selam
5 aylık hamileyim, ama kabızlıktan patlıcam resmen, çok rahatsız ediyor beni. Her şeyi denedim yürüyüş, mısır, ballı sirkeli su, sabah kalkınca suda bekletilmiş gün kurusu, zeytin yağı ama işe yaramıyor, hamile olmadan önce de vardı kabızlık sıkıntım ama bunları yapınca düzelirdi. Şimdi doktor randevuma daha var, ebeler, doktorlar, bilgili analar bana bi yardımcı olun, bildiğiniz şurup vs varsa kullanayım. Bunun dışında sıkıntısız bi gebeliğim var.
Bal gibi bişi ölçeği var sabah öğle akşm içtim toplm 4 şişem bittiNasıl kullanılıyor peki
Numarası yok bu randevuya gittiğimde isteyeceğimEczanede hamilelerin kullanabilecegi surup var doktorunun numarasi yokmu ara sor
Kesinlikle al acil durum dada direk ararsin ben zirt birt ariyodum valla dusuk tehlikesi yasamistim randevusuz direk gider gitmez almisti beni cok sukur bebegim 9 aylik suanNumarası yok bu randevuya gittiğimde isteyeceğim
Denicem bu akşam
Dün gece ballı süt içtim ama kaynar değildi sonrada mandalina yedimkardeşimin karısı normal zamanda sinamekiyle sadece wc ye çıkabiliyordu ,
hamıleyken söyledim yapmış ( şaşırtıcı)
abla bune yaaa ben hayatımda bukadar düzenli wc ye çıkmıyordum dedi ,
Biraz doktor değişikliğim oldu da ondan alamadım, en son doktorumu sevdim ikinci gidişim olacak ona bu randevu kesin alırım artıkKesinlikle al acil durum dada direk ararsin ben zirt birt ariyodum valla dusuk tehlikesi yasamistim randevusuz direk gider gitmez almisti beni cok sukur bebegim 9 aylik suanbende kabizlik yasadigimda belunis yazmosti ama kullanmamistim saglikli bulmuyorum ilac ama surup tarzi ilac olmayan bitkisel ler var en azindan rahatlatir seni
Dün gece ballı süt içtim ama kaynar değildi sonrada mandalina yedimbu gece sadece sadece onu içip yatim o zaman
Tamam inşallahama sade süt iç , ballı sütün bebege bir faydası olmuyor sadece kilo alıyorsun , yapma ,
balı ayrı yee ve gece enson iç ve yat ,
çok fayda görürsün inşallahhhhkız sonra bana dua edersin
Facebooktan başka bi yerde yok mu acaba çünkü Facebook üyeliğim yok, kefir denedim sabahları aç karnına günde bir iki defa içtim ona benzer bi şey mi acabaFacebookta probiyotik mutfak diye bi grup var. Ordan da araştırabilirsiniz. Kombiyotik yoğurt kabızlıklarda ve ishalde birebir. Bi araştırın derim
Peki araştırcam bunu da sağolunKombiyotik yoğurt normal yoğurda benziyo. Toz mayalar var. İnternetten de sipariş veriliyo. 45 derecede mayalqmak gerekiyo ve tutturmak normal yoğurda göre biraz daha zor. Ama çok iş görüyo. Hatta kabız çocuklara da tavsiye ediliyo
Hamileyken içilir mi peki, bitki çayı içme dedi doktorum çünküPapatya cayı bende işe yarıyor. Son care dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?