• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Patlıcam 😩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam
5 aylık hamileyim, ama kabızlıktan patlıcam resmen, çok rahatsız ediyor beni. Her şeyi denedim yürüyüş, mısır, ballı sirkeli su, sabah kalkınca suda bekletilmiş gün kurusu, zeytin yağı ama işe yaramıyor, hamile olmadan önce de vardı kabızlık sıkıntım ama bunları yapınca düzelirdi. Şimdi doktor randevuma daha var, ebeler, doktorlar, bilgili analar bana bi yardımcı olun, bildiğiniz şurup vs varsa kullanayım. Bunun dışında sıkıntısız bi gebeliğim var.
kuru incirleri 2 ye bolun bir kavanoza koyun üzerine doğal zeytinyağı koyun bir gece beklesin öyle sonra ac karnına incirinden ve yağından yiyin

Katılıyorum ilk doğumum normaldi,ikinci bebeğime hamileyim bunu sezeryan olmak istiyorum öyle de olucak kısmet olursa.normal Doğum şöyle böyle kolay,ertesi gün ayaktasın kem küm yalan dolan.neyse şimdi çok detaya girmiyim 😁
😄 ikinci daha kolay olurdu belkii

Valla bi kaç kişi de böyle dedi çevremde ama düşünüyorum ne kadar kolay olabilir ki,illaki ıkınmam gerekecek,çektiğim sancı falan,bilmiyorum ki 😩 çok korkuyorum
Ne kadar araları ? Sezeryanda da sonrasında bünyeye göre ağrısı olan oluyor. Ben kolay toparlamıştım ama her bünye aynı değil. Çatinda ilk dogumunda açılmışken doktorunla konus normal uyusmalı oluyor ya normal epidural onu yaptırırsın. Daha rahat oluyor diyorlar.

Ne kadar araları ? Sezeryanda da sonrasında bünyeye göre ağrısı olan oluyor. Ben kolay toparlamıştım ama her bünye aynı değil. Çatinda ilk dogumunda açılmışken doktorunla konus normal uyusmalı oluyor ya normal epidural onu yaptırırsın. Daha rahat oluyor diyorlar.
Kızım 11 aylıkken hamile olduğumu öğrendim.aralarında 19 ay olacak doğduğunda.ilk doğumumda epiduralli.baya bi sancı yaşadım sonra epidural istedim.ama epiduralli doğum iyi değil ıkınmayı hissedemedim.kocamanda dikişim oldu o günleri hatırlamak Bile istemem.ikinci nasıl olcak bilmiyorum :(

Sabahları hiçbir şey yemeden bi kaşık çörekotu yağı öneririm. Bir de koca bardak limonlu su. Bende cok kabız olurum. Düzenli kullanımla cok rahatladım.

Kızım 11 aylıkken hamile olduğumu öğrendim.aralarında 19 ay olacak doğduğunda.ilk doğumumda epiduralli.baya bi sancı yaşadım sonra epidural istedim.ama epiduralli doğum iyi değil ıkınmayı hissedemedim.kocamanda dikişim oldu o günleri hatırlamak Bile istemem.ikinci nasıl olcak bilmiyorum :KK43:
Ya benimde 20 ay olucak 💕😊 ozaman sezeryan düsün zorlama kendini. Benim günümde belli Allah nasip ederse günümde giderim sağlıkla insallah bebisimi alırım kucağıma😊

Kızım 11 aylıkken hamile olduğumu öğrendim.aralarında 19 ay olacak doğduğunda.ilk doğumumda epiduralli.baya bi sancı yaşadım sonra epidural istedim.ama epiduralli doğum iyi değil ıkınmayı hissedemedim.kocamanda dikişim oldu o günleri hatırlamak Bile istemem.ikinci nasıl olcak bilmiyorum :KK43:
Hayır ağlamıyorummmm😭😭😭😭

Back