Gebeliğe Hazırlık Patlıcam 😩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuru incirleri 2 ye bolun bir kavanoza koyun üzerine doğal zeytinyağı koyun bir gece beklesin öyle sonra ac karnına incirinden ve yağından yiyin

ikinci daha kolay olurdu belkii

Valla bi kaç kişi de böyle dedi çevremde ama düşünüyorum ne kadar kolay olabilir ki,illaki ıkınmam gerekecek,çektiğim sancı falan,bilmiyorum ki çok korkuyorum
Ne kadar araları ? Sezeryanda da sonrasında bünyeye göre ağrısı olan oluyor. Ben kolay toparlamıştım ama her bünye aynı değil. Çatinda ilk dogumunda açılmışken doktorunla konus normal uyusmalı oluyor ya normal epidural onu yaptırırsın. Daha rahat oluyor diyorlar.

Kızım 11 aylıkken hamile olduğumu öğrendim.aralarında 19 ay olacak doğduğunda.ilk doğumumda epiduralli.baya bi sancı yaşadım sonra epidural istedim.ama epiduralli doğum iyi değil ıkınmayı hissedemedim.kocamanda dikişim oldu o günleri hatırlamak Bile istemem.ikinci nasıl olcak bilmiyorum

Sabahları hiçbir şey yemeden bi kaşık çörekotu yağı öneririm. Bir de koca bardak limonlu su. Bende cok kabız olurum. Düzenli kullanımla cok rahatladım.

Ya benimde 20 ay olucak ozaman sezeryan düsün zorlama kendini. Benim günümde belli Allah nasip ederse günümde giderim sağlıkla insallah bebisimi alırım kucağıma

Hayır ağlamıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…