- 30 Ekim 2019
- 359
- 617
- 103
- 30
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Ben içilir diye biliyorum ama 1 fincandan fazla kullanmıyorum. Midendeki gazada iyi geliyo ayrıca uyuyamadığımda iciyorum hemencik uyuyorum. Uyku için rezene cayı birdeHamileyken içilir mi peki, bitki çayı içme dedi doktorum çünkü
Numarasını alayım bir sürü şey sorucam zatenBen içilir diye biliyorum ama 1 fincandan fazla kullanmıyorum. Midendeki gazada iyi geliyo ayrıca uyuyamadığımda iciyorum hemencik uyuyorum. Uyku için rezene cayı birdesiz yine de doktorunuza sorun
Bende ilk gebeliğimde ve ilk doktoruma sürekli whatsapptan mesaj atıyodum. Google gibi kullaniyordum numarasınıNumarasını alayım bir sürü şey sorucam zaten
İyi doktor mükemmel bi nimet ya dimiBende ilk gebeliğimde ve ilk doktoruma sürekli whatsapptan mesaj atıyodum. Google gibi kullaniyordum numarasınıAllah razı olsun hepte tatmin edici cevaplar alıyordum.
Evettİyi doktor mükemmel bi nimet ya dimi
AmiiinEvettşuankide iyi ama o ilk doktorumu unutmuyorum. Çok ilgiliydi. Ama uzakta oldugu icin değiştirmek zorunda kaldım. Hamileyken doktoruna ekstra güven hissetmek istiyosun. Çünkü kendini emanet ediyosun dogumda bebisini emanet ediyosun. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin bütün hamislere
Ben son anda normalden dönen biri olarak iki doğum şeklini yaşamış kadar oldum. Sezeryanı herkese tavsiye ediyorum.Amiiinben bi de doğumdan da çok korkuyorum herkes çok korkunç şeyler anlatıyor bir sürü dikişler vs
İyi geliyor mu pekiDuphalac,magnesie kalsine.ikiside gebelikte güvenle kullanılabilir.bende 19 haftalık gebeyim başından beri sabah akşam duphalac kullandım.son zamanlarda midemi bulandırdığı için magnesie kalsineye geçtim.doğuma kadar da kullanıcam galiba
Mecbur kalınca yapılır yani yapacak bi şey yokBen son anda normalden dönen biri olarak iki doğum şeklini yaşamış kadar oldum. Sezeryanı herkese tavsiye ediyorum.
Şimdi saldırmasınlar bananormal daha sağlıklı evet herşeyin doğalı daha iyidir evet ama biz doğal değiliz bee kardeşim
Ben de kabızdım ve hemoroidim de olduğu için zorlanıyordum. Doktorum kesinlikle kabız kalma dedi ve ilaç yazdı. Dulcolax isimli minik bir hap, gönül rahatlığıyla kullan bebeğe hiç bir zararı olmaz bağırsakta emilen türden dedi. Doğal bir çok yöntemi denedim ve bende işe yaramadı. Ama ilacı aldığımdan beri çok rahatım. Siz de doktorunuza danışın ama mutlaka takviye veriyorlar çünkü kabızlık ve dışkılamada zorlanma Allah korusun rahimde açılmaya neden olabiliyormuşKızlar selam
5 aylık hamileyim, ama kabızlıktan patlıcam resmen, çok rahatsız ediyor beni. Her şeyi denedim yürüyüş, mısır, ballı sirkeli su, sabah kalkınca suda bekletilmiş gün kurusu, zeytin yağı ama işe yaramıyor, hamile olmadan önce de vardı kabızlık sıkıntım ama bunları yapınca düzelirdi. Şimdi doktor randevuma daha var, ebeler, doktorlar, bilgili analar bana bi yardımcı olun, bildiğiniz şurup vs varsa kullanayım. Bunun dışında sıkıntısız bi gebeliğim var.
Tabikide.hele magnesie kalsine çok etkili.magnezyum yani. Hamileliğim başından beri kabızım,zaten makat çatlağı problemimde var.doğuma kadar kullanıcam.sonrası Allah Kerimİyi geliyor mu peki
Ya zaten kabız olduğumdan beri sıkıntı çekiyorum normal insan bile olsa dayanamaz hamilelikte daha beter oluyormuşBen de kabızdım ve hemoroidim de olduğu için zorlanıyordum. Doktorum kesinlikle kabız kalma dedi ve ilaç yazdı. Dulcolax isimli minik bir hap, gönül rahatlığıyla kullan bebeğe hiç bir zararı olmaz bağırsakta emilen türden dedi. Doğal bir çok yöntemi denedim ve bende işe yaramadı. Ama ilacı aldığımdan beri çok rahatım. Siz de doktorunuza danışın ama mutlaka takviye veriyorlar çünkü kabızlık ve dışkılamada zorlanma Allah korusun rahimde açılmaya neden olabiliyormuş
Hoooffff Allahım hepimize yardım etsin anne olmak zormuşTabikide.hele magnesie kalsine çok etkili.magnezyum yani. Hamileliğim başından beri kabızım,zaten makat çatlağı problemimde var.doğuma kadar kullanıcam.sonrası Allah Kerim
Katılıyorum ilk doğumum normaldi,ikinci bebeğime hamileyim bunu sezeryan olmak istiyorum öyle de olucak kısmet olursa.normal Doğum şöyle böyle kolay,ertesi gün ayaktasın kem küm yalan dolan.neyse şimdi çok detaya girmiyimBen son anda normalden dönen biri olarak iki doğum şeklini yaşamış kadar oldum. Sezeryanı herkese tavsiye ediyorum.
Şimdi saldırmasınlar bananormal daha sağlıklı evet herşeyin doğalı daha iyidir evet ama biz doğal değiliz bee kardeşim
Dikişten dolayı falan mı acabaKatılıyorum ilk doğumum normaldi,ikinci bebeğime hamileyim bunu sezeryan olmak istiyorum öyle de olucak kısmet olursa.normal Doğum şöyle böyle kolay,ertesi gün ayaktasın kem küm yalan dolan.neyse şimdi çok detaya girmiyim
Şaka bir yana hayırlı sağlıklı doğumumuz olsun gerisi önemli değilMecbur kalınca yapılır yani yapacak bi şey yok
AmiinnnŞaka bir yana hayırlı sağlıklı doğumumuz olsun gerisi önemli değil
Her açıdan canım,eğer normal olmazsa üzülme sezeryandan da korkma.önemli olan sağlıklı doğması.hayırlı doğumlar diliyorumDikişten dolayı falan mı acaba
Sabah ac karnina sade kahve cok iyi geliyoDenicem bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?