• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Patlıcam 😩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi doktor mükemmel bi nimet ya dimi 😍
Evett 💕 şuankide iyi ama o ilk doktorumu unutmuyorum. Çok ilgiliydi. Ama uzakta oldugu icin değiştirmek zorunda kaldım. Hamileyken doktoruna ekstra güven hissetmek istiyosun. Çünkü kendini emanet ediyosun dogumda bebisini emanet ediyosun. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin bütün hamislere :anneadayı:

Evett 💕 şuankide iyi ama o ilk doktorumu unutmuyorum. Çok ilgiliydi. Ama uzakta oldugu icin değiştirmek zorunda kaldım. Hamileyken doktoruna ekstra güven hissetmek istiyosun. Çünkü kendini emanet ediyosun dogumda bebisini emanet ediyosun. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin bütün hamislere :anneadayı:
Amiiin 😍 ben bi de doğumdan da çok korkuyorum herkes çok korkunç şeyler anlatıyor bir sürü dikişler vs 😩

Duphalac,magnesie kalsine.ikiside gebelikte güvenle kullanılabilir.bende 19 haftalık gebeyim başından beri sabah akşam duphalac kullandım.son zamanlarda midemi bulandırdığı için magnesie kalsineye geçtim.doğuma kadar da kullanıcam galiba

Amiiin 😍 ben bi de doğumdan da çok korkuyorum herkes çok korkunç şeyler anlatıyor bir sürü dikişler vs 😩
Ben son anda normalden dönen biri olarak iki doğum şeklini yaşamış kadar oldum. Sezeryanı herkese tavsiye ediyorum.
Şimdi saldırmasınlar bana 😄 normal daha sağlıklı evet herşeyin doğalı daha iyidir evet ama biz doğal değiliz bee kardeşim 😄

Ben son anda normalden dönen biri olarak iki doğum şeklini yaşamış kadar oldum. Sezeryanı herkese tavsiye ediyorum.
Şimdi saldırmasınlar bana 😄 normal daha sağlıklı evet herşeyin doğalı daha iyidir evet ama biz doğal değiliz bee kardeşim 😄
Mecbur kalınca yapılır yani yapacak bi şey yok 😂

Kızlar selam
5 aylık hamileyim, ama kabızlıktan patlıcam resmen, çok rahatsız ediyor beni. Her şeyi denedim yürüyüş, mısır, ballı sirkeli su, sabah kalkınca suda bekletilmiş gün kurusu, zeytin yağı ama işe yaramıyor, hamile olmadan önce de vardı kabızlık sıkıntım ama bunları yapınca düzelirdi. Şimdi doktor randevuma daha var, ebeler, doktorlar, bilgili analar bana bi yardımcı olun, bildiğiniz şurup vs varsa kullanayım. Bunun dışında sıkıntısız bi gebeliğim var.
Ben de kabızdım ve hemoroidim de olduğu için zorlanıyordum. Doktorum kesinlikle kabız kalma dedi ve ilaç yazdı. Dulcolax isimli minik bir hap, gönül rahatlığıyla kullan bebeğe hiç bir zararı olmaz bağırsakta emilen türden dedi. Doğal bir çok yöntemi denedim ve bende işe yaramadı. Ama ilacı aldığımdan beri çok rahatım. Siz de doktorunuza danışın ama mutlaka takviye veriyorlar çünkü kabızlık ve dışkılamada zorlanma Allah korusun rahimde açılmaya neden olabiliyormuş

Ben de kabızdım ve hemoroidim de olduğu için zorlanıyordum. Doktorum kesinlikle kabız kalma dedi ve ilaç yazdı. Dulcolax isimli minik bir hap, gönül rahatlığıyla kullan bebeğe hiç bir zararı olmaz bağırsakta emilen türden dedi. Doğal bir çok yöntemi denedim ve bende işe yaramadı. Ama ilacı aldığımdan beri çok rahatım. Siz de doktorunuza danışın ama mutlaka takviye veriyorlar çünkü kabızlık ve dışkılamada zorlanma Allah korusun rahimde açılmaya neden olabiliyormuş
Ya zaten kabız olduğumdan beri sıkıntı çekiyorum normal insan bile olsa dayanamaz hamilelikte daha beter oluyormuş 😔

Katılıyorum ilk doğumum normaldi,ikinci bebeğime hamileyim bunu sezeryan olmak istiyorum öyle de olucak kısmet olursa.normal Doğum şöyle böyle kolay,ertesi gün ayaktasın kem küm yalan dolan.neyse şimdi çok detaya girmiyim 😁

Back