• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patlama noktasındayım

birlani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
86
10
3
Kızlar merhaba mutlaka okuyun sıkılmazsınız bol kaoslu maalesef 🙂10 aylık evliyiz daha çok yeni eşimin öz annesi babasıyla ayrı olduğu için yanlız şuan evliliğimin daha 1. Ayında geldi özel bilmeden daha birbirimize alışamadan 1,5 ay kayınvalidemle yaşadım sustum sesim çıkmadı , bir yere gidicez anne kaynımlata git biraz dedik diye ağladı baya kıyamadık kendimi kötü hissettim tamam kalsın biraz daha dedim 2 ayı buldu sonra gitti kayınvalidem bir süre sonra geri geldi , o gelmeden önce görümcem bana gelsin kış boyu kalsın 1 hafta sizde 1 hafta bizde yaparız dedi tamam dedim gelsin sadece bizde kalmicak nasıl olsa kayınvalidem geldi gçrümcem sözünden caymaya başladı 1 ay 1,5 ay bizdeyse 5 gün orda sonra işimiz var diyip hoop geri gönderiyorlar kadını yani hiç bir şey başta konuşulduğu gibi değil daha yeni evli olmamıza tağmen özelimiz falan kalmadı aylardır aynı şeu geçenlerde kaynımda işten çıkmıs koca adam 27 yaşında oda arada gelip kalıyor bir kaç gün hatta bizde yaşaması için eşim teklif bile etti istemedim açık açık söyledim olucak şey mi ecin içinde bekar adam genç kız hiç sevmem böyle şeyleri özel var mahremiyet var her neyse geçen gün 1 ay kaynanam bizde kaldıktan sonra görümceme götürdük abla biraz da burda kalsın diye tamam dedi 4 gün sonra iftara gezmeye gidiyoruz diye geri gönderdiler yine bizde gidiyoruz bir yerlere ama bırakamıyoruz neden peki diye çok sorguladım eşimle tartıştım yeri geldi ama değişen birşey olmadı ve kayınvalidem çok kırıcı bir insandır örneğin geçenlerde kaynımda oda bizde kalmıştı biz eşimle işten dolayı gece uyanık gündüz yatıyoruz sabah uyku arasında duydum sesleri kaynım ekmek almaya gidiyordu kaynanam nereye dedi ekmek almaya diyince kaç tane alıcaksın diye sordu kaynımda 4 anne diyince 2 tane al senle bana kalan paranı da cebine at baksınlar başlarının çaresine dedi kaynımda anne saçmalama uyandıklarında çocuklar da aç olcak diyince sen düşünme onları kendiler halleder dedi çok zoruma gitmişti ben eşim tek kişilik pasta alsa bile yarısını kayınvalideme götürürüm canı çekmiştir günah olur diye asla haketmediğimi düşünüyorum bunu , bir başka olayda yine kaynımda kayınvalidemde bizde kaldıkları bir sabah bulaşık çıkmış kahvaltıdan bizim bulaşığımız bile değildi biz uyuyorduk kaynım anne 2 tane bulaşık var topla onları ayıp olmasın dedi ama kaynanam niye ben yapıyormuşum uyansın uyanınca yapsın gelin dedi buda çok zoruma giden şeylerden biri son olarakta ilk iftar günü hazırladım yemekleri özendim baya yine kaynımda kaynanamda bizde yemek bitti , eşim ve kaynım eline sağlık çok güzel olmuş falan dediler kaynanam ne dese beğenirsiniz oğlum senin ayağına sağlık gittin ekmek aldın dedi bana değil eşime şok oldum neye uğradığımı şaşırdım bugünde eşime annesini biraz görümcemlere götürmesini söyledim ( şuan annemlerdeyim ) bana ablamları iftara davet edicem bir kaç güne o zaman götürsünler dedi ama benim haberim bile yok kötü bir hamilelil geçiriyorum karnım burnumda benden habersiz misafir çağırıyor ben şimdi götürmeni istiyorum çünkü bana 5 gün öncesinden tamam demiştin dedim bu yüzden tartıştık ve bana beni seçim yapmak zorunda bırakma yoksa sonumuzu göremem dedi onun için herşeye katlanıyorken size yemin ederim gelmesin kalmasın diyen biri değilim ama bende artık eşimle biraz yanlız kalmak evliliğin tadını almak istiyorum 🥲tüm altınlarımı durumumuz olmadıkça bozdurdum ki eşim kimseye muhtaç olmasın kimseye söylemedim sahte koydum yerine eşim kimseye kötü görünmesin diye hamile halimle herşeyi çekiyorum susuyorum , üvey annesinin yaptıklarını saysam zaten roman olur nişanlılıktan beri yapmadıkları şey kalmadı ama çok yoruldum artık birde bugün ben öyle birşey söylememe rağmen bana göz dağı verir gibi seçim yapmak zorunda bırakma yoksa sonumuz yok demesi iyice son noktaya getirdi beni sizce haksız mıyım ne yapmalıyım 7 aylık hamileyim bir çıkar yolu gösterin lütfen 🙏

Son düzenleme:
Kızlar merhaba mutlaka okuyun sıkılmazsınız bol kaoslu maalesef 🙂10 aylık evliyiz daha çok yeni eşimin öz annesi babasıyla ayrı olduğu için yanlız şuan evliliğimin daha 1. Ayında geldi özel bilmeden daha birbirimize alışamadan 1,5 ay kayınvalidemle yaşadım sustum sesim çıkmadı , bir yere gidicez anne kaynımlata git biraz dedik diye ağladı baya kıyamadık kendimi kötü hissettim tamam kalsın biraz daha dedim 2 ayı buldu sonra gitti kayınvalidem bir süre sonra geri geldi , o gelmeden önce görümcem bana gelsin kış boyu kalsın 1 hafta sizde 1 hafta bizde yaparız dedi tamam dedim gelsin sadece bizde kalmicak nasıl olsa kayınvalidem geldi gçrümcem sözünden caymaya başladı 1 ay 1,5 ay bizdeyse 5 gün orda sonra işimiz var diyip hoop geri gönderiyorlar kadını yani hiç bir şey başta konuşulduğu gibi değil daha yeni evli olmamıza tağmen özelimiz falan kalmadı aylardır aynı şeu geçenlerde kaynımda işten çıkmıs koca adam 27 yaşında oda arada gelip kalıyor bir kaç gün hatta bizde yaşaması için eşim teklif bile etti istemedim açık açık söyledim olucak şey mi ecin içinde bekar adam genç kız hiç sevmem böyle şeyleri özel var mahremiyet var her neyse geçen gün 1 ay kaynanam bizde kaldıktan sonra görümceme götürdük abla biraz da burda kalsın diye tamam dedi 4 gün sonra iftara gezmeye gidiyoruz diye geri gönderdiler yine bizde gidiyoruz bir yerlere ama bırakamıyoruz neden peki diye çok sorguladım eşimle tartıştım yeri geldi ama değişen birşey olmadı ve kayınvalidem çok kırıcı bir insandır örneğin geçenlerde kaynımda oda bizde kalmıştı biz eşimle işten dolayı gece uyanık gündüz yatıyoruz sabah uyku arasında duydum sesleri kaynım ekmek almaya gidiyordu kaynanam nereye dedi ekmek almaya diyince kaç tane alıcaksın diye sordu kaynımda 4 anne diyince 2 tane al senle bana kalan paranı da cebine at baksınlar başlarının çaresine dedi kaynımda anne saçmalama uyandıklarında çocuklar da aç olcak diyince sen düşünme onları kendiler halleder dedi çok zoruma gitmişti ben eşim tek kişilik pasta alsa bile yarısını kayınvalideme götürürüm canı çekmiştir günah olur diye asla haketmediğimi düşünüyorum bunu , bir başka olayda yine kaynımda kayınvalidemde bizde kaldıkları bir sabah bulaşık çıkmış kahvaltıdan bizim bulaşığımız bile değildi biz uyuyorduk kaynım anne 2 tane bulaşık var topla onları ayıp olmasın dedi ama kaynanam niye ben yapıyormuşum uyansın uyanınca yapsın gelin dedi buda çok zoruma giden şeylerden biri son olarakta ilk iftar günü hazırladım yemekleri özendim baya yine kaynımda kaynanamda bizde yemek bitti , eşim ve kaynım eline sağlık çok güzel olmuş falan dediler kaynanam ne dese beğenirsiniz oğlum senin ayağına sağlık gittin ekmek aldın dedi bana değil eşime şok oldum neye uğradığımı şaşırdım bugünde eşime annesini biraz görümcemlere götürmesini söyledim ( şuan annemlerdeyim ) bana ablamları iftara davet edicem bir kaç güne o zaman götürsünler dedi ama benim haberim bile yok kötü bir hamilelil geçiriyorum karnım burnumda benden habersiz misafir çağırıyor ben şimdi götürmeni istiyorum çünkü bana 5 gün öncesinden tamam demiştin dedim bu yüzden tartıştık ve bana beni seçim yapmak zorunda bırakma yoksa sonumuzu göremem dedi onun için herşeye katlanıyorken🥲tüm altınlarımı durumumuz olmadıkça bozdurdum ki eşim kimseye muhtaç olmasın kimseye söylemedim sahte koydum yerine eşim kimseye kötü görünmesin diye hamile halimle herşeyi çekiyorum susuyorum , üvey annesinin yaptıklarını saysam zaten roman olur nişanlılıktan beri yapmadıkları şey kalmadı ama çok yoruldum artık birde bugün ben öyle birşey söylememe rağmen bana göz dağı verir gibi seçim yapmak zorunda bırakma yoksa sonumuz yok demesi iyice son noktaya getirdi beni sizce haksız mıyım ne yapmalıyım 7 aylık hamileyim bir çıkar yolu gösterin lütfen 🙏
Ya hemen diye neden çocuk yaparsınız :( allah aşkına hayatınız boyunca ya onlarla yaşicaksınız yada seçiminzi yapıp ayrılcaksnz ki bu sizin için daha bir seçim olucak siz onların gelini değil bakıcısı gibi olmuşsunuz sizin yerinizde olsam asla yüz vermemm evinize gelmeye çekinsinler o dereceye getirinz aranızda ki ilişkiyi kötü davranın o sözleri söyleyen biri iyilik hak etmiyor…

Ya hemen diye neden çocuk yaparsınız :( allah aşkına hayatınız boyunca ya onlarla yaşicaksınız yada seçiminzi yapıp ayrılcaksnz ki bu sizin için daha bir seçim olucak siz onların gelini değil bakıcısı gibi olmuşsunuz sizin yerinizde olsam asla yüz vermemm evinize gelmeye çekinsinler o dereceye getirinz aranızda ki ilişkiyi kötü davranın o sözleri söyleyen biri iyilik hak etmiyor…
Böyle olucağını bilmiyordum 🥲hiç birşey başta söylendiği gibi olmadı ki tam tersi oldu herşeyin

Kayınvalidenin evi yok mu? Siz evlenmeden önce ne yapıyorlarmıs? Bekâr oğlu da yaşasınlar işte beraber.
Baştan bu saçmalığı kabul etmeyecektiniz.
Eşinizin de çok umrundaydi yaptığınız fedakarlıklar.
Bu düşüncelerle daha çok beraber yaşamaya devam edersiniz.
Yok bizden önce maaşı varmış eşimin abisinde kalıyormuş kaynımda doğru düzgün çalışmıyor ki ev tutmaya güvenemiyorlar ödeyemez yapamazlar diye

Öncelikle size sabırlar diliyorum böyle bir kayınvalideyle. Anlamadığım şey kayınvalidenizin kendisine ait evi yok mu? Neden bir orada bir burada yaşamaya çalışıyor? Evlenmeden önce bunlar konuşulmadı mı? Eşiniz annesinden acilen boşanmalı. 7 aylık hamilesiniz ve bir seçim yapabileceğini söylüyor. Madem annesine bu kadar düşkündü, eşiyle arasında seçim yapacaktı o zaman evlenmeseydi. Siz de bu durumların içindeyken hamileliği biraz daha düşünmeliydiniz belki de. Zira eşiniz ne sizi ne çocuğunuzu annesi kadar umursuyor gibi görünmüyor maalesef.

10 aylık evlilikte yaşanmaması gereken en kötü şeyler yaşanmış ve araya çocukta sıkıştırılmış ne güzel ama! Evliliğin tadını çıkarmak istiyordun madem neden hemen hamile kaldın? Gezip tozsaydınız eğlenseydiniz malum çocuk olunca bunlar belli bi süre olmuyor ya.

Yok bizden önce maaşı varmış eşimin abisinde kalıyormuş kaynımda doğru düzgün çalışmıyor ki ev tutmaya güvenemiyorlar ödeyemez yapamazlar diye
Bu şekilde de sadece sizde kalıyorlar ve kalmaya devam edecekler.
Evlenmeden önce konuşmadınız mı, anne oğul nerede kalacaklar diye?
Eşiniz hamile olmanıza rağmen olumsuz bir durumda senden vazgeçerim demiş açık açık. Siz ya gemileri yakacaksınız ya da eşinizin annesi ve kardeşiyle yaşamaya devam edeceksiniz. Önerilecek başka bir şey yok.

Öncelikle size sabırlar diliyorum böyle bir kayınvalideyle. Anlamadığım şey kayınvalidenizin kendisine ait evi yok mu? Neden bir orada bir burada yaşamaya çalışıyor? Evlenmeden önce bunlar konuşulmadı mı? Eşiniz annesinden acilen boşanmalı. 7 aylık hamilesiniz ve bir seçim yapabileceğini söylüyor. Madem annesine bu kadar düşkündü, eşiyle arasında seçim yapacaktı o zaman evlenmeseydi. Siz de bu durumların içindeyken hamileliği biraz daha düşünmeliydiniz belki de. Zira eşiniz ne sizi ne çocuğunuzu annesi kadar umursuyor gibi görünmüyor maalesef.
Teşekkür ederim yorumunuz için bir evi yok maalesef biz evlenmeden önce diğer abisigilde kalıyormuş ama gelin kıyameti koparıyormuş hatta senin ölümün benim elimden olucak ws diye bıçak bile çekmiş kayınvalideme oraya o yüzden istemiyor gitmek onlarda almak istemiyor zaten , eşim konusunda haklısınız sanırım ben böyle birşein konusunu bile açmamışken rahat rahat hamile karısına böyle söyleyebiliyor olması bana hayatımın şokunu yaşattı herşeye rağmen yanında olan ailesinden hiç kimse değilken hep bendim her an destekcisiydim ama demek ki yapmamak gerekiyormuş verdiğim değeri göremiyorum çünkü 🙏❤️

10 aylık evlilikte yaşanmaması gereken en kötü şeyler yaşanmış ve araya çocukta sıkıştırılmış ne güzel ama! Evliliğin tadını çıkarmak istiyordun madem neden hemen hamile kaldın? Gezip tozsaydınız eğlenseydiniz malum çocuk olunca bunlar belli bi süre olmuyor ya.
Hamileliğim istek üzerine olmadı beklemiyorduk bu bir ikinciside böyle olmicağı bana söylenmişti söylenen hiç birşey yerine gelmedi yoksa ben biliyor değildim yani bunları insan hamileykende gezebiliyor çocuktan sonra da ama bu bambaşka birşey yazıda söyledim baştan konuşulduğu gibi olmadığını sanırım net okumadınız

Bu şekilde de sadece sizde kalıyorlar ve kalmaya devam edecekler.
Evlenmeden önce konuşmadınız mı, anne oğul nerede kalacaklar diye?
Eşiniz hamile olmanıza rağmen olumsuz bir durumda senden vazgeçerim demiş açık açık. Siz ya gemileri yakacaksınız ya da eşinizin annesi ve kardeşiyle yaşamaya devam edeceksiniz. Önerilecek başka bir şey yok.
Konuşuldu ara ara sadece kayınvalidem gelicekti hani 1 hafta ws kalıp gidicekti herkese eşit olucaktı kaynım da zaten yatılı bir işte çalışıyordu ama çıkmış oda kaldı ortada şimdi hiç birşey öyle konuşulduğu gibi olmadı ki ömürlük oldu resmen çok haklısınız

Hamileliğim istek üzerine olmadı beklemiyorduk bu bir ikinciside böyle olmicağı bana söylenmişti söylenen hiç birşey yerine gelmedi yoksa ben biliyor değildim yani bunları insan hamileykende gezebiliyor çocuktan sonra da ama bu bambaşka birşey yazıda söyledim baştan konuşulduğu gibi olmadığını sanırım net okumadınız
Bunun daha lohusalık dönemi de var o zaman daha çok gözünüze batacak her şey biliyorsunuz dimi? Eşinize söyleyin görümce ile bir olsun kiraya çıkarsınlar kadını en azından.

Bunun daha lohusalık dönemi de var o zaman daha çok gözünüze batacak her şey biliyorsunuz dimi? Eşinize söyleyin görümce ile bir olsun kiraya çıkarsınlar kadını en azından.
Söyledim inanın tamam dediler düşünüyoruz dediler ama alıştı yapamaz tek başına dediler sonra da vazgeçtiler

Söyledim inanın tamam dediler düşünüyoruz dediler ama alıştı yapamaz tek başına dediler sonra da vazgeçtiler
Başkalarının evinde sığıntı gibi yaşamak o da istemiyordur diye düşünüyorum ya. Ya size ya da görümcenize yakın bir muhitte gayette ev tutulabilir yani

Teşekkür ederim yorumunuz için bir evi yok maalesef biz evlenmeden önce diğer abisigilde kalıyormuş ama gelin kıyameti koparıyormuş hatta senin ölümün benim elimden olucak ws diye bıçak bile çekmiş kayınvalideme oraya o yüzden istemiyor gitmek onlarda almak istemiyor zaten , eşim konusunda haklısınız sanırım ben böyle birşein konusunu bile açmamışken rahat rahat hamile karısına böyle söyleyebiliyor olması bana hayatımın şokunu yaşattı herşeye rağmen yanında olan ailesinden hiç kimse değilken hep bendim her an destekcisiydim ama demek ki yapmamak gerekiyormuş verdiğim değeri göremiyorum çünkü 🙏❤️
Sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın lütfen ama bazı şeyler bağıra çağıra geliyormuş, apaçık ortadaymış bence. Abisine ve eşine yaşattıkları sizin için fragmanmış. Ona yapıldıysa bana da yapılabilir diye düşünebilirdiniz. Maalesef geç olmuş bazı şeyler için. En başta da kalmasına kıyamayıp müsaade ettiğiniz için artık alışılmış. Kayınvalideniz maalesef ki arsız biri. İnsan derme çatma bir yuvası olsun başını koysun kendine ait olsun ister. Kendi çocuklarının evi de olsa sığıntı gibi bir orada bir burada kalmak istemez. Ki duyduğunuz konuşmalara bakılırsa da keyfi için yaptığı belli. Bence eşinizle ayrı konuşmak yerine ikisini de karşınıza alıp ben diğer gelin ile olduğu gibi kavga etmek istemiyorum fakat bu konu da pek iyi yerlere gitmiyor, sürekli burada orada kalarak devam edemezsiniz kira da olsa bir eve çıkmalısınız şeklinde bir konuşma yapmanız gerekiyor. Ben eşimle evlendim kayınvalidemle değil, çocuğum da olacak yakın zamanda ve onun amcasıyla babaannesiyle aynı evde dip dibe değil annesi babasıyla çekirdek aile olarak yaşamasını istiyorum, ne zaman isterseniz kapım açık ama aynı evi daima paylaşamayız demelisiniz. Yoksa bu böyle sürüp gidecek ve yıpranan siz ve karnınızdaki bebeğiniz olacak.

Bekar olan kaynınızla kaynananız neden ayrı bir evde yaşamıyor acaba? Niye bir sizdeler bir görümcenizde. Saçma sapan dolaşıp duruyolar. Elleri ayakları mı tutmuyor??

Bu belirsizliğe çocuk tüğ olmuş maşallah 🧿

Bu hayatı resmen kendiniz seçmişsiniz şimdi yaşamaktan başka çareniz yok. Boşanmazsınız çünkü onu eledim.

Evlenir evlenmez hamile kalanlara hayret ediyorum hele ki 20 li yaşlarda.
Ben eşimi yıllardır tanıyor olmama rağmen ilk yıllar düşünmemiştik.
Ki sizin gibi sorunlarda yoktu.
Ne diyim umarım herşey gönlünüzce olur.
Bu erkek analarınında oğlunun evinde kalma sevdasını anlayamıyorum.
daha 1 aylıl evliymişsiniz birde valla yazıl sizede

Başkalarının evinde sığıntı gibi yaşamak o da istemiyordur diye düşünüyorum ya. Ya size ya da görümcenize yakın bir muhitte gayette ev tutulabilir yani
Keşke olsa en büyük dileğim ama sanmıyorum görümcemin eşi de bu konuda destek olmaz bekar kaynım zaten doğru düzgün çalışmıyor her yere borcu var büyük evli kaynımın eşi izin vermez destek olmaz sadece benimkine kalır yani diyorlarki kış bitti evli kaynıma gidicek annem ama beni geçiştirmek için bu emimin çünkü evli kaynım evini taşıdı eşyaları açmadan yerleştirmeden kayınbabasının yani eltimin ailesinin evine yerleştirler sebebi de kayınvalidemi almamak eminim🥲

Back
X