Kızlar merhaba mutlaka okuyun sıkılmazsınız bol kaoslu maalesef
10 aylık evliyiz daha çok yeni eşimin öz annesi babasıyla ayrı olduğu için yanlız şuan evliliğimin daha 1. Ayında geldi özel bilmeden daha birbirimize alışamadan 1,5 ay kayınvalidemle yaşadım sustum sesim çıkmadı , bir yere gidicez anne kaynımlata git biraz dedik diye ağladı baya kıyamadık kendimi kötü hissettim tamam kalsın biraz daha dedim 2 ayı buldu sonra gitti kayınvalidem bir süre sonra geri geldi , o gelmeden önce görümcem bana gelsin kış boyu kalsın 1 hafta sizde 1 hafta bizde yaparız dedi tamam dedim gelsin sadece bizde kalmicak nasıl olsa kayınvalidem geldi gçrümcem sözünden caymaya başladı 1 ay 1,5 ay bizdeyse 5 gün orda sonra işimiz var diyip hoop geri gönderiyorlar kadını yani hiç bir şey başta konuşulduğu gibi değil daha yeni evli olmamıza tağmen özelimiz falan kalmadı aylardır aynı şeu geçenlerde kaynımda işten çıkmıs koca adam 27 yaşında oda arada gelip kalıyor bir kaç gün hatta bizde yaşaması için eşim teklif bile etti istemedim açık açık söyledim olucak şey mi ecin içinde bekar adam genç kız hiç sevmem böyle şeyleri özel var mahremiyet var her neyse geçen gün 1 ay kaynanam bizde kaldıktan sonra görümceme götürdük abla biraz da burda kalsın diye tamam dedi 4 gün sonra iftara gezmeye gidiyoruz diye geri gönderdiler yine bizde gidiyoruz bir yerlere ama bırakamıyoruz neden peki diye çok sorguladım eşimle tartıştım yeri geldi ama değişen birşey olmadı ve kayınvalidem çok kırıcı bir insandır örneğin geçenlerde kaynımda oda bizde kalmıştı biz eşimle işten dolayı gece uyanık gündüz yatıyoruz sabah uyku arasında duydum sesleri kaynım ekmek almaya gidiyordu kaynanam nereye dedi ekmek almaya diyince kaç tane alıcaksın diye sordu kaynımda 4 anne diyince 2 tane al senle bana kalan paranı da cebine at baksınlar başlarının çaresine dedi kaynımda anne saçmalama uyandıklarında çocuklar da aç olcak diyince sen düşünme onları kendiler halleder dedi çok zoruma gitmişti ben eşim tek kişilik pasta alsa bile yarısını kayınvalideme götürürüm canı çekmiştir günah olur diye asla haketmediğimi düşünüyorum bunu , bir başka olayda yine kaynımda kayınvalidemde bizde kaldıkları bir sabah bulaşık çıkmış kahvaltıdan bizim bulaşığımız bile değildi biz uyuyorduk kaynım anne 2 tane bulaşık var topla onları ayıp olmasın dedi ama kaynanam niye ben yapıyormuşum uyansın uyanınca yapsın gelin dedi buda çok zoruma giden şeylerden biri son olarakta ilk iftar günü hazırladım yemekleri özendim baya yine kaynımda kaynanamda bizde yemek bitti , eşim ve kaynım eline sağlık çok güzel olmuş falan dediler kaynanam ne dese beğenirsiniz oğlum senin ayağına sağlık gittin ekmek aldın dedi bana değil eşime şok oldum neye uğradığımı şaşırdım bugünde eşime annesini biraz görümcemlere götürmesini söyledim ( şuan annemlerdeyim ) bana ablamları iftara davet edicem bir kaç güne o zaman götürsünler dedi ama benim haberim bile yok kötü bir hamilelil geçiriyorum karnım burnumda benden habersiz misafir çağırıyor ben şimdi götürmeni istiyorum çünkü bana 5 gün öncesinden tamam demiştin dedim bu yüzden tartıştık ve bana beni seçim yapmak zorunda bırakma yoksa sonumuzu göremem dedi onun için herşeye katlanıyorken size yemin ederim gelmesin kalmasın diyen biri değilim ama bende artık eşimle biraz yanlız kalmak evliliğin tadını almak istiyorum
tüm altınlarımı durumumuz olmadıkça bozdurdum ki eşim kimseye muhtaç olmasın kimseye söylemedim sahte koydum yerine eşim kimseye kötü görünmesin diye hamile halimle herşeyi çekiyorum susuyorum , üvey annesinin yaptıklarını saysam zaten roman olur nişanlılıktan beri yapmadıkları şey kalmadı ama çok yoruldum artık birde bugün ben öyle birşey söylememe rağmen bana göz dağı verir gibi seçim yapmak zorunda bırakma yoksa sonumuz yok demesi iyice son noktaya getirdi beni sizce haksız mıyım ne yapmalıyım 7 aylık hamileyim bir çıkar yolu gösterin lütfen 

Son düzenleme: