Benim bi arkim vardi bana hep iltifat ederdi bi gun kustu mesajlrima cevap vermiyor falan konuştum neyin var diye ben sana iltifat ediyorum guzelsin diyorum sen bana hic demiyorsun diye dertlenmis megersem
Insanlar gercekleri duymaktan hoslanmazlar
Canım, sen patavatsız değil, açık sözlüsün. Gerçeği duymaktan hoşlanmaz insanoğlu, alınan alınabilir, sen doğruları söylemeye devam et.
cok tesekkur ederim, dogru soylemeye devam edecegim ama pis demicem bidaha kir daha sevimli
Acık sözlülük ile patavatsızlık arasına ince bir cizgi vardır. Sizde o yok.
Görümce: cok da dikkat ediyorum, usutmesinler diye 15 gunde bir yikiyorum
Acık sözlü siz: Abla/kardeş 15 günde bir yıkaman cocuğu rahatsız ediyor olabilir mi? Belki kirli olduğu icin hasta oluyordur.
Görümce: cok da dikkat ediyorum, usutmesinler diye 15 gunde bir yikiyorum"
Patavatsız Siz: 15 gunde bir yikiyorsan pislikten hastalaniyorlardir
İşte bunun gibi.
Merhaba, bu gece de benim bir derdim var.
Sorulmadan soyleyeyim yas 32, 20 li yaslarimda agzimin ayari yoktu pek, ama ben zamanla kendimi torpuledigimi dusunuyorum, son gunlerdeyse sanirim ust uste kirdim birilerini.
Ilki gorumcem, ilkokula giden 2 cocugu var, cocuklar surekli hasta, bunlar niye iyilesmiyor diye konusuyorduk, "cok da dikkat ediyorum, usutmesinler diye 15 gunde bir yikiyorum" dedi. Ben de "15 gunde bir yikiyorsan pislikten hastalaniyorlardir" dedim. Cocugun pisligi ne olacak falan diye geveledi ama bozuldu belli...
Bugun de yakin bir arkadasim kendine abiye almaya cikmisti, denedikce bize watsapp grubundan foto yolluyor nasil diye, birini iste buna bayildim diye yollamis, elbise straplez, arkadasim kilolu ve elbise ona bariz dar olmus, sirtindan etler fiskirmis. Ben de ya 1 beden buyugunu al ya da straplez alma sirti hic hos olmamış taşırmış yazdım. Ustune ses soluk cikmadi. 1 saat bekleyip ne yaptin yazdim, aldim o elbiseyi dedi, gule gule giy dedim cevap yok...
Esime anlattim o da sen cok acik sozlusun he diyip gec sanane diyor, ama acikcasi ben bir arkadasima danisiyorsam iyisini kotusunu soylesin isterim... yaniliyor muyum? Biri bana fikrimi sorduğunda ya da bisey danistiginda gordugumu, dusundugumu soylemem hata mi?
Bi de arkadas gruplari olur ya, her kalkanin arkasindan konusulur, durup izlemeye bayilirim onlarix kalkar kalkmaz ay bunun da saclari hic olmamis, sevgilisi de ne oyle kro bisey bidibidi derken y ayrilir masadan, hemen dedikodu baslar y de x e diyor ama onun sevgilisi daha krooooo
hepsini not edip sahibine yetistiresim geliyorama onlar da oyle mutluysa...
Aynen yaa ben de hic katlanamiyorum karnindan konusanlara. Yuzume konus diyorum karsisina gecip sonra zorba kaba oluyorum...
bana göre cok güzel konusmussun, bana arkadasim böyle diyecek ben alinmam hakliysa haklidir.
patavatsizlik gibi gelmedi bana, belki bende böyleyimdir bu yüzden batmadi sanirim bana bu laflar.
yani öyle cok abartilacak bisey yok.
görümcene söylediginde cok dogru ne o öyle 15 güne bir cocuk mu yikanilir.
görümce pislik kelimesine alinmis olabilir.
kız korkutma beni.
Ben bikere yaptim bunu yaklasik 10 tane gereksiz arkadas hayatimdan cikti. Bi masadan kalktilar dedim niye kizin arkasindan konusuyosunuz ona soylicem. Kiza gittim soyledim sonra ortalik karisti. Ortalik karistirici ben oldum. Birbirlerinin arkasindan ata ata mutlular halbuki sahte gulumsemeleriyle. Sonra farkettim ki ne cok gereksiz insani hayatima almisim. Sonra da dittir ettim
Ben de alinmam belki de yuzden o an karsimdakinin alinabilecegini dusunemiyorum ama sozlerimi edepsizce bulan bile ciktidemek ki herkese ayni sekilde yaklasmamak gerekiyor
Ben yanlış bişey bulmadım şahsen, 15 günde bir yıkamak ne demek, zavallı çocuklar....Resmen pislik işte, kimse demese de bilmesi lazım.Merhaba, bu gece de benim bir derdim var.
Sorulmadan soyleyeyim yas 32, 20 li yaslarimda agzimin ayari yoktu pek, ama ben zamanla kendimi torpuledigimi dusunuyorum, son gunlerdeyse sanirim ust uste kirdim birilerini.
Ilki gorumcem, ilkokula giden 2 cocugu var, cocuklar surekli hasta, bunlar niye iyilesmiyor diye konusuyorduk, "cok da dikkat ediyorum, usutmesinler diye 15 gunde bir yikiyorum" dedi. Ben de "15 gunde bir yikiyorsan pislikten hastalaniyorlardir" dedim. Cocugun pisligi ne olacak falan diye geveledi ama bozuldu belli...
Bugun de yakin bir arkadasim kendine abiye almaya cikmisti, denedikce bize watsapp grubundan foto yolluyor nasil diye, birini iste buna bayildim diye yollamis, elbise straplez, arkadasim kilolu ve elbise ona bariz dar olmus, sirtindan etler fiskirmis. Ben de ya 1 beden buyugunu al ya da straplez alma sirti hic hos olmamış taşırmış yazdım. Ustune ses soluk cikmadi. 1 saat bekleyip ne yaptin yazdim, aldim o elbiseyi dedi, gule gule giy dedim cevap yok...
Esime anlattim o da sen cok acik sozlusun he diyip gec sanane diyor, ama acikcasi ben bir arkadasima danisiyorsam iyisini kotusunu soylesin isterim... yaniliyor muyum? Biri bana fikrimi sorduğunda ya da bisey danistiginda gordugumu, dusundugumu soylemem hata mi?
Ahaha demek ki ailedekiler de ondan cekiniyorlar. Mesela benim sevgilimle yasamami dert etmisler kendine anneme diyorlarmis ki boyle olmaz ayip bilmem ne... ben de actim telefonu yuzume soyleyin dedim anneme niye soyluyosunuz dedim. Yok queenEb cigim biz ne karisiriz falan diyolat sonra...
Kendi ailemdeki insanlara bile tahammulum yok bu yuzden. Ne diceksen o... dolandirmicaksin lafi...