Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya zorbalık ve sen hiç yanyana gelemiyecek iki kelime gibi gördüm ben şurada yazdıklarından. Sadece benim gibi hayatına burnunu sokamaya çalışan insanlara dişlerini gsöteriyorsun. En güzeli...
Tesekkur ederim :)
2 olmasa da 1 beden kucugu bulunur
bi de bizim millette zayifa zayif derken, memelerin yok, tahta gibisin, zargana gibisin dersin ayip olmaz ama kilolu birine bisey dersen abovvv
halbuki her ikisinin de psikolojisini anlayacak deneyimim var ama iste herkes ayni olmuyor.
15 günde 1 çocuk yıkanır mı ya?Gerisini de okudum ama algılarım kapandı.Kızımı haftada 3 kez yıkarım kışın yazın hergün suda olur.Yazık çocuğa saçı başı kaşınır.
Al benden de o kadar. Kiloluydum basenlerin var çok kilo aldın dediler.Zayıfladım hasta mı oldun çöp gibi kaldın diyorlar.Al burdan yak.
Ben de karda bile en seyrek gunasiri yikarim hic de hasta olmaz canavar gibi cocuk. Zaten banyo yapmak nefesini acar mikrobunu kırar, usumekten bisey olmaz ki cocuga, mikroptan olur...
Aynen :)
ama sunu farkettim insanlar kilolu birini elestirmeyi ayip bulurken zayifi elestirmeyi cok normal karsiliyorlar. Ben 90 kiloydum kimseden oha ayi gibisin, az ye bogulacaksin vs laflar duymadim (kendi kendime diyordum o ayri) ama simdi rahat rahat kadindan cok cocuga benziyorsun, tazi gibisin (nedense ayi gibi demek hakaret ama tazi gibi, zargana gibi demek hakaret degil) kadin dedigin ele gelecek, biraz ye ete gel diyorlar.
Ama aliniyor muyum dersen Inadina daha da zayiflayasim geliyor
bosver sende kusur bulmaya calisan her turlu bulur bazen yapmak lazim.
Kiloluyken kilolu diyorlardı şimdi de sana kilo yakışıyordu diyorlar.
Guzele ne yakismaz de sen de
Niyetiniz kötü degilse ozaman sorun yok..önemli olan o.
Ben sizin gibi insanlari severim..ikizler burcusunuz benim gibi üstelik
Bende öyleyim..ve karsimdaki insanlardan aynisini beklerim ..yani direk ve dürüst olmalari..hatalarim varsa birsey yakismasa söylemelerini isterim dostlarimin..
Ve kendim alinmadigim icin karsimdaki insanlarda alinmaz saniyorum bu yüzden..
Ama kirilan alinan insanlar cok.. ve laf sokuldugunu sanan veya kiskanildigini sanan oluyor birde ..
Bende öyle aman kirilmasin aman hassas aman öyle diyerek bir cümle icin on takla atamam ..
Zor ya..
Kalp kirmamak önemli ama kirilmamak da önemli. Mesela o kilolu arkadasin kendi ile barisik olsa komplekssiz olsa kirilmazdi size zaten ve kendi de hak verir gecerdi.. tabi keske grup icinde söylemeseydiniz yinede ..
off ben böyleyim işte.. gariplikler karşısında susamıyorum illaki söylemem lazım.. alttan alamıyorum malesef yada yaglayamıyorum kimseyi.
ama ben memnunum bu huyumdan..
Ortada çocukları kötü etkileyebilecek ve arkadaşınızı rezil edebilecek bir durum var.
Hiç patavatsızlık olarak görmüyorum, hatta böyle net şekilde fikrini belirtmeyenlerin arkadaş vasfına sahip olamayacağını düşünüyorum.
Alınan arkadaşlarınız da tamamen haksız. Çünkü 15 günde bir çocuklara banyo yaptırmanın tartışılabilecek bir tarafı yok, diğer arkadaşınız da kilolu olduğunun farkındadır herhalde.
Merhaba, bu gece de benim bir derdim var.
Sorulmadan soyleyeyim yas 32, 20 li yaslarimda agzimin ayari yoktu pek, ama ben zamanla kendimi torpuledigimi dusunuyorum, son gunlerdeyse sanirim ust uste kirdim birilerini.
Ilki gorumcem, ilkokula giden 2 cocugu var, cocuklar surekli hasta, bunlar niye iyilesmiyor diye konusuyorduk, "cok da dikkat ediyorum, usutmesinler diye 15 gunde bir yikiyorum" dedi. Ben de "15 gunde bir yikiyorsan pislikten hastalaniyorlardir" dedim. Cocugun pisligi ne olacak falan diye geveledi ama bozuldu belli...
Bugun de yakin bir arkadasim kendine abiye almaya cikmisti, denedikce bize watsapp grubundan foto yolluyor nasil diye, birini iste buna bayildim diye yollamis, elbise straplez, arkadasim kilolu ve elbise ona bariz dar olmus, sirtindan etler fiskirmis. Ben de ya 1 beden buyugunu al ya da straplez alma sirti hic hos olmamış taşırmış yazdım. Ustune ses soluk cikmadi. 1 saat bekleyip ne yaptin yazdim, aldim o elbiseyi dedi, gule gule giy dedim cevap yok...
Esime anlattim o da sen cok acik sozlusun he diyip gec sanane diyor, ama acikcasi ben bir arkadasima danisiyorsam iyisini kotusunu soylesin isterim... yaniliyor muyum? Biri bana fikrimi sorduğunda ya da bisey danistiginda gordugumu, dusundugumu soylemem hata mi?
aynen cnm eleştiriye açık oldugum kadar eleştirim de.. güzel değilse değil derim direk gevelemeden..Tesekkur ederim beni dogru anladiginiz icin.
ben de hayatimdaki insanlarin net olmasini, ne soyleyeceklerse lafi egip bukmeden, ima yapmadan laf sokmadan direk soylemelerini isterim. Bazen insan kendini goremiyor, en basiti saclarimi abuk bir renge boyadiysam da hayatimla ilgili ciddi bir olayda yanlis adim atiyorsam da fikrini sorduklarim tarafindan uyarilmak isterim. Is isten gectikten sonra zaten o sana yakismamisti demenin ya da o kararin sonucunun boyle olacagi belliydi diye akil vermenin bir manasi yok cunku.
bence cocugunu hasta olmasin diye 15 gunde bir yikayana aferin dahiyane bir fikir diyen de arkadaşını cirkin gosterecek bir elbiseye cok guzel olmus diyen de kotu niyetlidir. Ama bazi insanlarin gozunde onlar iyi olurken bizim gibi dogrucu davutlar kotu oluyor.
varsin kötü olalim napalim, icimiz rahat olsun yeter...
15 gunde mi yıkıyormuş yuhhhhhhh.hem de ilkokula giden çocukları siz patavatsız felan değilsiniz bence böyle olmaya devam edin kalan sağlar sizindir.
Hayatta en gıcık olduğum insan "ben dobrayim çok iyi niyetliyim ama çok açık sozluyum " diye hadsiz hadsiz konuşan insandır. Açık sozluluk dobralik başka bişey bu üslup bu cevaplar başka..