patavatsizlik mi yapiyorum?

Açıksözlü olmak değil ki buradaki problem. Sen kabasında aynı zamanda. hem kibar hemde açıksözlü olmak çok da zor değil. dobralık ardına saklanıp nezaketten yoksun cümlelerle kendinizi ifade edip, edepsizlik etmişsiniz. Açık açık yazdım bende hoş oldu mu?

Edepsizligin kelime anlamini biliyor musun :KK14:
kabaysam kabayimdir kivirmadan lafi egip bukmeden yuzume soyleyebilirler, ama edepsiz gibi bir kelimeyi hakettigimi dusunmuyorum, o yuzden bunu soyleyen aciksozluluk degil hadsizlik yapmistir

Burcun ne başak falan mı :p

Benim konuya yaptığın yorumlardan az çok anlamıştım tam benim kafasın. Ben de senin 20li yaşlardaki halinim :KK70:

Bu kafayla çoook sorun yaşarız biz :KK70:

Ikizler :KK22:
bak bana gelecegini gor iste :KK70:
ama iyi taraflari da var sevenin cok sevecek hic yalandan dostun olmayacak :KK66:

Açık sözlülüğü patavatsızlık olarak algılıyorsanız benim gibi patavatsız bir insanın buraya yorum yapması ne kadar doğru olur bilemem ama ben de aynıyım. :KK54: Bence üslüupta bile bir yanlış yok. Yakın olalım olmayalım birisi bana bir şey soruyorsa gerçekleri söylerim. Diğeri samimiyetsizliktir gözümde. Ki artık çevremdeki herkes de bildiği için yadırgamaz tarzımı. Hatta bir şey olduğunda Pinoli'ye soralım o doğrusunu söyler derler. Yakışmayan bir şeye yakışmış demek ikiyüzlülüktür gözümde.Ha insanlar hep pohpohlanmak ister orası da ayrı bir konu ama ne yapalım. Kalmak isteyenler kalır hayatımızda sorun değil. :KK14:

ama iyi taraflari da var sevenin cok sevecek hic yalandan dostun olmayacak :KK66:

Hah işte ben de tam bir başak ikizler karışımıyım :KK70:

Benim şimdiden öyle dost dediğin 1 2 kişi var etrafımda sevmeyenim çok ama...

dost, en acı sözü tatlılıkla söyleyendir.
diliniz sivri belli ki.

görümcenize, üşütmekten korkuyorsun anlıyorum ama su aslında iyi gelir, o hastalığın ağırlığını alır bence daha sık yıka diyebilirdiniz.
arkadaşınıza da, canım bu elbise senin fiziğini bozmuş bence straplez yerine askılı bir şey alsan zerafetin ortaya çıkar diyebilirdiniz.
doğruyu söylemek çata pata insanlara dalmak değildir.

ha sizin konuşma tarzınız bu değilse ve uğraşamam milletin alınganlıklarıyla diyorsanız hiç yorum yapmayın bir şey sorduklarında.

Malesef hem de yükselenim de ikizler. İki taraftam da gıcığım :KK70:

Niye maalesefmiş ki? :KK14: Bir BAŞAK olarak esefle kınıyorum seni :63: Bu arada bu kızda beni çeken bir şeyler var diyordum buymuş demek ki :KK70::KK70:

Açık sözlülüğü patavatsızlık olarak algılıyorsanız benim gibi patavatsız bir insanın buraya yorum yapması ne kadar doğru olur bilemem ama ben de aynıyım. :KK54: Bence üslüupta bile bir yanlış yok. Yakın olalım olmayalım birisi bana bir şey soruyorsa gerçekleri söylerim. Diğeri samimiyetsizliktir gözümde. Ki artık çevremdeki herkes de bildiği için yadırgamaz tarzımı. Hatta bir şey olduğunda Pinoli'ye soralım o doğrusunu söyler derler. Yakışmayan bir şeye yakışmış demek ikiyüzlülüktür gözümde.Ha insanlar hep pohpohlanmak ister orası da ayrı bir konu ama ne yapalım. Kalmak isteyenler kalır hayatımızda sorun değil. :KK14:

Ben sadece madem alinacaksin neden soruyorsun kismina takildim ki birazdan arkadasima da soracagim. Ki oyle igrenc olmus yakismamis da demedim kucuk olmus etlerin taşmış dedim, ki bu kilolu olmakla alakali da degil ben zayifim ama ustume 2 beden kucuk elbiseyi giysem.benim de sirtimi keser tasirir, ama iste anlayana :KK14:

Niye maalesefmiş ki? :KK14: Bir BAŞAK olarak esefle kınıyorum seni :63: Bu arada bu kızda beni çeken bir şeyler var diyordum buymuş demek ki :KK70::KK70:

Aynen beni de başaklar ve ikizler burçları ayrı bir çeker. Seviyorum seni ve pelin- pelin-:KK23::KK15::KK36:

Bizi en iyi biz anliyoruz ondan seviyoruz :KK36:
keske cevremde hep sizin gibi insanlar olsa, herkes her seyi yuzume soylese kimse arkamdan dolap cevirmese, hayat ne guzel olurdu :KK37:

Merhaba, bu gece de benim bir derdim var.
Sorulmadan soyleyeyim yas 32, 20 li yaslarimda agzimin ayari yoktu pek, ama ben zamanla kendimi torpuledigimi dusunuyorum, son gunlerdeyse sanirim ust uste kirdim birilerini.

Ilki gorumcem, ilkokula giden 2 cocugu var, cocuklar surekli hasta, bunlar niye iyilesmiyor diye konusuyorduk, "cok da dikkat ediyorum, usutmesinler diye 15 gunde bir yikiyorum" dedi. Ben de "15 gunde bir yikiyorsan pislikten hastalaniyorlardir" dedim. Cocugun pisligi ne olacak falan diye geveledi ama bozuldu belli...

Bugun de yakin bir arkadasim kendine abiye almaya cikmisti, denedikce bize watsapp grubundan foto yolluyor nasil diye, birini iste buna bayildim diye yollamis, elbise straplez, arkadasim kilolu ve elbise ona bariz dar olmus, sirtindan etler fiskirmis. Ben de ya 1 beden buyugunu al ya da straplez alma sirti hic hos olmamış taşırmış yazdım. Ustune ses soluk cikmadi. 1 saat bekleyip ne yaptin yazdim, aldim o elbiseyi dedi, gule gule giy dedim cevap yok...

Esime anlattim o da sen cok acik sozlusun he diyip gec sanane diyor, ama acikcasi ben bir arkadasima danisiyorsam iyisini kotusunu soylesin isterim... yaniliyor muyum? Biri bana fikrimi sorduğunda ya da bisey danistiginda gordugumu, dusundugumu soylemem hata mi?
Siz bildiğin patavatsız gruptansınız.
Üslup sıkıntısınız var.

Ben sadece madem alinacaksin neden soruyorsun kismina takildim ki birazdan arkadasima da soracagim. Ki oyle igrenc olmus yakismamis da demedim kucuk olmus etlerin taşmış dedim, ki bu kilolu olmakla alakali da degil ben zayifim ama ustume 2 beden kucuk elbiseyi giysem.benim de sirtimi keser tasirir, ama iste anlayana :KK14:

Hatırladığım kadarıyla siz zaten çok zayıf birisiniz 2 beden küçük elbise bulunamaz size (bu patavatsızlık mı oldu şimdi?)
Dün akşam iş çıkışı 1 yıldır tanıdığım bir arkadaşımla (ki samimiyet zamanla ölçülmüyormuş bunu da bir kez daha gördüm) gezerken bir elbise gördü. Biraz boldu elbise ben de yanlış anlama ama o seni daha şişman gösterir dedim. O da ben de öyle düşündüm Pinoli dedi olay kapandı. Başka bir elbise gösterdim bak o olabilir dedi. O an onu mutlu etmek için aa çok güzel olmuş desem vicdanım rahat etmeyecekti.

ikizler olduğunu tahmin etmiştim, bende ikizlerim ve dilimi yumuşatmam yıllarımı aldı.
zaten ikizler burcu ne çekerse dilinden çeker. :)
şimdi fikrimi sorduklarında, gerçeği mi söyleyim, duymak istediğini mi diyorum.
konuya yakın bir atasözü aklıma geldi.
"hiç kimsenin hatasını yüzüne vurmayınız. o hatayı işleyene, bir başkasını misal göstererek anlatınız." (hz.Ali)

Hatırladığım kadarıyla siz zaten çok zayıf birisiniz 2 beden küçük elbise bulunamaz size (bu patavatsızlık mı oldu şimdi?)
Dün akşam iş çıkışı 1 yıldır tanıdığım bir arkadaşımla (ki samimiyet zamanla ölçülmüyormuş bunu da bir kez daha gördüm) gezerken bir elbise gördü. Biraz boldu elbise ben de yanlış anlama ama o seni daha şişman gösterir dedim. O da ben de öyle düşündüm Pinoli dedi olay kapandı. Başka bir elbise gösterdim bak o olabilir dedi. O an onu mutlu etmek için aa çok güzel olmuş desem vicdanım rahat etmeyecekti.

2 olmasa da 1 beden kucugu bulunur :KK70:
bi de bizim millette zayifa zayif derken, memelerin yok, tahta gibisin, zargana gibisin dersin ayip olmaz ama kilolu birine bisey dersen abovvv:KK11:
halbuki her ikisinin de psikolojisini anlayacak deneyimim var :KK53: ama iste herkes ayni olmuyor.

Bizi en iyi biz anliyoruz ondan seviyoruz :KK36:
keske cevremde hep sizin gibi insanlar olsa, herkes her seyi yuzume soylese kimse arkamdan dolap cevirmese, hayat ne guzel olurdu :KK37:

Aynen yaa ben de hic katlanamiyorum karnindan konusanlara. Yuzume konus diyorum karsisina gecip sonra zorba kaba oluyorum... :KK70:

ikizler olduğunu tahmin etmiştim, bende ikizlerim ve dilimi yumuşatmam yıllarımı aldı.
zaten ikizler burcu ne çekerse dilinden çeker. :)
şimdi fikrimi sorduklarında, gerçeği mi söyleyim, duymak istediğini mi diyorum.
konuya yakın bir atasözü aklıma geldi.
"hiç kimsenin hatasını yüzüne vurmayınız. o hatayı işleyene, bir başkasını misal göstererek anlatınız." (hz.Ali)

Ikizler diyince insanlarda direk bir onyargi olusuyor zaten :KK49: kalbimizdrn gecen dilimizden dokuluyor. Misal vemek en iyi yontemlerden biri evet, gorumcemde kullanabilirdim ama iste beyinle dil senkronize calismiyor biri sus diyorken digeri coktan soylemis oluyor bazen :KK53:

Benim bi arkim vardi bana hep iltifat ederdi bi gun kustu mesajlrima cevap vermiyor falan konuştum neyin var diye ben sana iltifat ediyorum guzelsin diyorum sen bana hic demiyorsun diye dertlenmis megersem

Insanlar gercekleri duymaktan hoslanmazlar

Canım, sen patavatsız değil, açık sözlüsün. Gerçeği duymaktan hoşlanmaz insanoğlu, alınan alınabilir, sen doğruları söylemeye devam et.

Aynen yaa ben de hic katlanamiyorum karnindan konusanlara. Yuzume konus diyorum karsisina gecip sonra zorba kaba oluyorum... :KK70:

Bi de arkadas gruplari olur ya, her kalkanin arkasindan konusulur, durup izlemeye bayilirim onlari :KK53: x kalkar kalkmaz ay bunun da saclari hic olmamis, sevgilisi de ne oyle kro bisey bidibidi derken y ayrilir masadan, hemen dedikodu baslar y de x e diyor ama onun sevgilisi daha krooooo :KK70:

hepsini not edip sahibine yetistiresim geliyor :KK53: ama onlar da oyle mutluysa...

X