Evet canım genelde böyle oluyorBende en cok onu merak ediyprum her zaman bu kadar coskulumu olur yarismalar bilmiyor ama inan butun katılımcılardan bir şey öğrendim.En güzeli de bu sanırım❤
Çok teşekkür ederim canımellerine sağlık ablam bu kategori çok hareketli maşallah biz oy verenleri çok zorlayacak başarılar
Teşekkür ederimEllerinize sağlık
Çok bereketli bir sofra olmuş
Yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımNevreste böreğin çok güzel görünüyor canım. Ellerine sağlık.
Masan harika ötesi zaten
Ee şimdi kime oy verecez bakalım işimiz çok zor çok.
Yarışmada başarılar canım
Teşekkür ederimKız sen neler yapmissin öyle, vallaha ilk üç sirami yerinden sarstin
Sen sözünü tuttun ,bende szözümü tuttumdeynepnaz katılmadan katılmam derken ciddi miydin senNe güzel katılmadı diye başına kakacaktık,tabii başına geleceği bildiğinden katıldın değil mi? Akıllı kadının hali başka canıııım,Nevreste olmak kolay değil. Ellerine sağlık,herşey çok güzel görünüyor.Bizim evde de kol böreği çok sevilir.Özellikle kıymalı yapınca. .Başarılar dilerim.
Bende seni bekliyordumNevoşşşş ne yaptın sen böyleeee,böreği ayrı,köstebek pastası ayrı,pizzası ayrı,kızartması ayrıNasıl güzel bir masa bu böyle,herşeyi tek tek yapıp çekmişsin,süslü süslü...Peynir tabakları,meyve tabakları,hey yavrum heyyy Ben yaparsam böyle yaparım diyorsun yani,harikasın canım,hepsi nefis.Cidden hamarat hatunsun ellerin dert görmesin,yarışmada başarılar dilerim
Ellerin dert görmesin Nevoşum,iyiki katılmışsın,teşekkürederim sözünü tuttuğun için,cidden mükemmel sıcacık bir sofra olmuş.İnşaallah aileniz genişleyip gelin,damat torunlarınlarında rabbim hep birlikte kahvaltı yapmayı nasip etsin sanaBende seni bekliyordumPrenses ne zaman gelecek diyordum Katıl katıl dedin bende sözümü tuttum
Çok teşekkür ederim canım beğenmene memnun oldum
Ailece güzel bir kahvaltı yaptık
Çok teşekkür ederim Nur'cum senin beğenmene ayrıca çok sevindim..
Kalpli peynir ve su damlası peynir aklında olsun bir daha sofra hazırlarsan yaparsın canımKurabiye kalıplarıyla iyi oluyor
Amin canım inşaallahEllerin dert görmesin Nevoşum,iyiki katılmışsın,teşekkürederim sözünü tuttuğun için,cidden mükemmel sıcacık bir sofra olmuş.İnşaallah aileniz genişleyip gelin,damat torunlarınlarında rabbim hep birlikte kahvaltı yapmayı nasip etsin sana
Tekrar teşekkür ederim canımMutlaka yapicam nevoscumCok begendim , Tekrardan ellerine saglik guzel arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?