- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
sende mi patates kızartıcan kız![]()
Niye ne yapacağımı söyleyeyim ki, bende kalsın ..

Ketçabı sıkıveririm yüzüne ha !

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende mi patates kızartıcan kız![]()
Niye ne yapacağımı söyleyeyim ki, bende kalsın ..
Ketçabı sıkıveririm yüzüne ha !![]()
benim moralim çabucak düzeldi zaten sonradan da yemek yarışması baya uğraş oldu bana ..yeni tarifler öğrenmek ,denemek ve güzel sonuçlar almak baya iyi geldi..![]()
ayrıca Kazen bilgi verdi Pro veriliş sebebi editörlerimizin seçimindenmiş.. şanslı üyemiz hala seçilmedi bilmiyoruz kim olduğunu yani.. o ben değilimteşekkürler,teşekkürler
![]()
söylemem ama felaket güzel bişi olucek![]()
Ne yapacaksın![]()
Hayırlı olsun canımbenim moralim çabucak düzeldi zaten sonradan da yemek yarışması baya uğraş oldu bana ..yeni tarifler öğrenmek ,denemek ve güzel sonuçlar almak baya iyi geldi..![]()
ayrıca Kazen bilgi verdi Pro veriliş sebebi editörlerimizin seçimindenmiş.. şanslı üyemiz hala seçilmedi bilmiyoruz kim olduğunu yani.. o ben değilimteşekkürler,teşekkürler
![]()
Nevoooooooooooooooooooooo !
Başak burcu olan Annem , ne zaman mutfaktak çıkıp bana devrederse ve arkamdan ''şunu şöyle yap , burası yağ olmuş , şurayı sil kızım'' demediği zamanı kolluyorum ..
O çıkar çıkmaz mutfağa atacağım kendimi , katılmayı düşünüyorum..![]()
söylemem ama felaket güzel bişi olucek![]()
pilavdaki katılim sayisini ikiye katlayabilir![]()
sağol abla
Kolay gelsin tatlım şimdiden![]()
patatesi çok seven biri olarak yarışmaya katılmak istiyorumbakalım vakit bulursam güzel bir yemek yapacağım kısmet
![]()
Kulağıma fısılda![]()
Nevrestecim aslında aklımda herkezin çok beğendiği ve hep tam puan aldığım bir tarifim var.....kendimce değişikliklere uğratılmış bir tarif......katılmayı çok istiyorum....şöyle ben yaparken resim çekecek profesyonel biri lazım tek derdim o![]()
olmaz
kolay bişi ama
zor seçemedim maalesef
beceriksizim napiyim![]()
Benim kulağıma da fısılda![]()