Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
Selam:3::3:

benim moralim çabucak düzeldi zaten sonradan da yemek yarışması baya uğraş oldu bana ..yeni tarifler öğrenmek ,denemek ve güzel sonuçlar almak baya iyi geldi.. :16:
ayrıca Kazen bilgi verdi Pro veriliş sebebi editörlerimizin seçimindenmiş.. şanslı üyemiz hala seçilmedi bilmiyoruz kim olduğunu yani.. o ben değilim :9::9::9: teşekkürler,teşekkürler :42::42::42:

Ümitlenmek için bir şansımız var daha var öyleyse:12:

benim moralim çabucak düzeldi zaten sonradan da yemek yarışması baya uğraş oldu bana ..yeni tarifler öğrenmek ,denemek ve güzel sonuçlar almak baya iyi geldi.. :16:
ayrıca Kazen bilgi verdi Pro veriliş sebebi editörlerimizin seçimindenmiş.. şanslı üyemiz hala seçilmedi bilmiyoruz kim olduğunu yani.. o ben değilim :9::9::9: teşekkürler,teşekkürler :42::42::42:
Hayırlı olsun canım:38:

Nevoooooooooooooooooooooo !

Başak burcu olan Annem , ne zaman mutfaktak çıkıp bana devrederse ve arkamdan ''şunu şöyle yap , burası yağ olmuş , şurayı sil kızım'' demediği zamanı kolluyorum ..:17:

O çıkar çıkmaz mutfağa atacağım kendimi , katılmayı düşünüyorum..:ssz:

Sabırsızlıkla bekliyorum:38::52:

Nevrestecim aslında aklımda herkezin çok beğendiği ve hep tam puan aldığım bir tarifim var.....kendimce değişikliklere uğratılmış bir tarif......katılmayı çok istiyorum....şöyle ben yaparken resim çekecek profesyonel biri lazım tek derdim o:60:

ben yarin yola cikiyorum cikmadan tarifimi yapmaya baslayacagim
baska zaman vakit bukamayabilirim
ben mutfaga gireyim
hazir annem yokken
insallah istedigim gibi olur
:kkk:

Nevrestecim aslında aklımda herkezin çok beğendiği ve hep tam puan aldığım bir tarifim var.....kendimce değişikliklere uğratılmış bir tarif......katılmayı çok istiyorum....şöyle ben yaparken resim çekecek profesyonel biri lazım tek derdim o:60:

Canım sabırsızlıkla bekliyorum:56::16:Senden iyi fotoğrafçı mı var:52:

Back
X