- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
insallah canim:)
pattisi cok severim bu en cok benim isime yarar
patatesten ne yapılmaz ki şöle bi düşünüom da... her yemeğe koyulur vallaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canim:)
pattisi cok severim bu en cok benim isime yarar
yok daha karar vermedım yaaacanım napayım patates tarifi arastIriyorum
sen karar verdinmi
benim moralim çabucak düzeldi zaten sonradan da yemek yarışması baya uğraş oldu bana ..yeni tarifler öğrenmek ,denemek ve güzel sonuçlar almak baya iyi geldi..
ayrıca Kazen bilgi verdi Pro veriliş sebebi editörlerimizin seçimindenmiş.. şanslı üyemiz hala seçilmedi bilmiyoruz kim olduğunu yani.. o ben değilim teşekkürler,teşekkürler
haklisin ,kucukken cig bile yerdimpatatesten ne yapılmaz ki şöle bi düşünüom da... her yemeğe koyulur vallaaa
yok daha karar vermedım yaaa
cok cesit olunca insanin kafasi karisiyor
ben cok buldumda zor yapamamki
haklisin ,kucukken cig bile yerdim
yuzme maskesini yaparim
basim agriyinca basima sararim
patetes candir
bekliyoruzpatatesi çok seven biri olarak yarışmaya katılmak istiyorum bakalım vakit bulursam güzel bir yemek yapacağım kısmet
bende duymustumgözlerde yanma batma varsa ağrı sızıya çiğ patates konulurmuş... ben de patatesin çok faydasını duydum.. yeri değil belki ama bi güzellik uzmanı rendelenmiş patatesi sargı bezine koyup göğüs terapisi yapıyordu ..
cok cesit olunca insanin kafasi karisiyor
ben cok buldumda zor yapamamki
bende duymustum
vay patates sen nelere kadirsin
evet yaa google yazınca bir ton tarif çıkıyor
kolay olsun bizim olsun
küçümsenmeyecek kadar da varmış demi fiyatı da uçuşta şimdilerde ..
eylül buldum patates kızartması... :18::18::18: tam istediğin gibi.. Google yazdım da
kolay olmasi sart
evet yaa google yazınca bir ton tarif çıkıyor
kolay olsun bizim olsun
kızartma mııı elmaa dilim yap barii
o kadarda kolay demedık
kolay olmasi sart
ben bir sonunculugu daha kaldiramam
kolay olmasi sart
ben bir sonunculugu daha kaldiramam
sende bendensin yanifırına verelim eylül o zaman pattesiii o da mı olmaz ? e ne olur ki acabaaa of valla iyi bi tarif yapmak lazım yoksa annemin diline düşerim ben pataesi tüm tüm fırına vereydin iyiydii dicek sonraaaa
bendeeee 5 tanecik oyumu düşürüsem istikrarsızlığımdan ölcem valla ( O 5 kişi teşekkürlerrrrr )
fırına verelim eylül o zaman pattesiii o da mı olmaz ? e ne olur ki acabaaa of valla iyi bi tarif yapmak lazım yoksa annemin diline düşerim ben pataesi tüm tüm fırına vereydin iyiydii dicek sonraaaa
bendeeee 5 tanecik oyumu düşürüsem istikrarsızlığımdan ölcem valla ( O 5 kişi teşekkürlerrrrr )
yok canim sen yine bizden iyi topladin oylari allah bereket versin
ahahaha bende yaaaa :2::2::2:
yok canim sen yine bizden iyi topladin oylari allah bereket versin
Nevoooooooooooooooooooooo !
Başak burcu olan Annem , ne zaman mutfaktak çıkıp bana devrederse ve arkamdan ''şunu şöyle yap , burası yağ olmuş , şurayı sil kızım'' demediği zamanı kolluyorum ..
O çıkar çıkmaz mutfağa atacağım kendimi , katılmayı düşünüyorum..