Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144

sorma yaaa :9::9:

ilk taif gelmiş benım daha tarifim yok :18::18::1:

evet canım ilk tarif geldi valla gayet leziz duruyor.. bende karar veremedim, nevreste beni gördüğü gibi kara listeye alcak napsam kaçsam mı bilmiyom yol yakınken :9::9::9: bende belirleyemedim daha çok geniş bi yelpaze ne yapsam bilemedim :18:

evet canım ilk tarif geldi valla gayet leziz duruyor.. bende karar veremedim, nevreste beni gördüğü gibi kara listeye alcak napsam kaçsam mı bilmiyom yol yakınken :9::9::9: bende belirleyemedim daha çok geniş bi yelpaze ne yapsam bilemedim :18:

:1::1: daha zaman varyaa bulruz bişeylerrr :104::104::104::104::104::104::15::16:

hayır tweety birinci oldu o leziz tabağıyla:nazar::nazar::nazar:.. bende gerekli açıklamayı tam alamadım Kazen'e ulaşamadım.. ya proluk hediye edildi ya şanslı kişi oldum açıklmaları bekliorum bende.. ama çok mutlu edici.. :46::46::46:

aaa enteresannn :26::26: hayırlısı bakalım :9::9::9:

yok kız ne havası allah aşkına ben dün şoklardaydım görmen lazım :52::52::52: .. çok sevindim.. sevindiğini de biliyorum ayrıca takılıyorum eylülcüm :16: :54:

ahahaha senın şu olaylardan sonra kazen moral vermek istedi sanırsam :52::52:

sevindim tabi canımm :16::16::16::16:

benim moralim çabucak düzeldi zaten sonradan da yemek yarışması baya uğraş oldu bana ..yeni tarifler öğrenmek ,denemek ve güzel sonuçlar almak baya iyi geldi.. :16:
ayrıca Kazen bilgi verdi Pro veriliş sebebi editörlerimizin seçimindenmiş.. şanslı üyemiz hala seçilmedi bilmiyoruz kim olduğunu yani.. o ben değilim :9::9::9: teşekkürler,teşekkürler :42::42::42:

Back
X