çok teşekkür ederim canım, çok sağol .. evet protokol bilir ablacım görürsen bizi aydınatır mısın :26:
aa sen pro üyelik mi aldn kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım, çok sağol .. evet protokol bilir ablacım görürsen bizi aydınatır mısın :26:
sorma yaaa
ilk taif gelmiş benım daha tarifim yok :18::18:
rica ederim hayatımçok teşekkür ederim canım, çok sağol .. evet protokol bilir ablacım görürsen bizi aydınatır mısın :26:
aa sen pro üyelik mi aldn kız
eveeet.. layık gören herkese saygılarımı iletiyorum sağolun.. bende çok şaşırdım ve bi o kadar da mutlu oldum.. mahcup olmamak ümidiyle inşallah diyorum...
rica ederim hayatım
evet canım ilk tarif geldi valla gayet leziz duruyor.. bende karar veremedim, nevreste beni gördüğü gibi kara listeye alcak napsam kaçsam mı bilmiyom yol yakınken bende belirleyemedim daha çok geniş bi yelpaze ne yapsam bilemedim :18:
rica ederim hayatım
nasıl yani sen birinci mi oldun kiiii :26::26:
daha zaman varyaa bulruz bişeylerrr :104::104::104::104::104::104:
hayır tweety birinci oldu o leziz tabağıyla.. bende gerekli açıklamayı tam alamadım Kazen'e ulaşamadım.. ya proluk hediye edildi ya şanslı kişi oldum açıklmaları bekliorum bende.. ama çok mutlu edici..
pilavdaki katılim sayisini ikiye katlayabilirbu defa süre baya uzun sanırım katılım için ve çok mantıklı baya lezzetler olcak gibime geliyor
aaa enteresannn :26::26: hayırlısı bakalım
pilavdaki katılim sayisini ikiye katlayabilir
sevinmedin mi eylül aşk olsun ? vardır bi sebebi diyorum layık görenler söylerler hep beraber öğreniriz
pilavdaki katılim sayisini ikiye katlayabilir
sevındım kız acıklama gelmedı dıyosun ya ona enteresan dedim
havalara bak helee
yok kız ne havası allah aşkına ben dün şoklardaydım görmen lazım .. çok sevindim.. sevindiğini de biliyorum ayrıca takılıyorum eylülcüm
canım napayım patates tarifi arastIriyorum
evett
napıyosunn
insallah canim:)kesinlikle katılıyorum canım hakkıyla güzel ve adil bi yarış olur umarım , emekler lezzetler yarışır.. bana da bolcaaa tarif çıkar inşallah hepsini de not alıyorum öğrenmek için