- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
sende mi patates kızartıcan kız
Niye ne yapacağımı söyleyeyim ki, bende kalsın ..
Ketçabı sıkıveririm yüzüne ha !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende mi patates kızartıcan kız
Niye ne yapacağımı söyleyeyim ki, bende kalsın ..
Ketçabı sıkıveririm yüzüne ha !
benim moralim çabucak düzeldi zaten sonradan da yemek yarışması baya uğraş oldu bana ..yeni tarifler öğrenmek ,denemek ve güzel sonuçlar almak baya iyi geldi..
ayrıca Kazen bilgi verdi Pro veriliş sebebi editörlerimizin seçimindenmiş.. şanslı üyemiz hala seçilmedi bilmiyoruz kim olduğunu yani.. o ben değilim teşekkürler,teşekkürler
söylemem ama felaket güzel bişi olucek
Ne yapacaksın
Hayırlı olsun canımbenim moralim çabucak düzeldi zaten sonradan da yemek yarışması baya uğraş oldu bana ..yeni tarifler öğrenmek ,denemek ve güzel sonuçlar almak baya iyi geldi..
ayrıca Kazen bilgi verdi Pro veriliş sebebi editörlerimizin seçimindenmiş.. şanslı üyemiz hala seçilmedi bilmiyoruz kim olduğunu yani.. o ben değilim teşekkürler,teşekkürler
Nevoooooooooooooooooooooo !
Başak burcu olan Annem , ne zaman mutfaktak çıkıp bana devrederse ve arkamdan ''şunu şöyle yap , burası yağ olmuş , şurayı sil kızım'' demediği zamanı kolluyorum ..
O çıkar çıkmaz mutfağa atacağım kendimi , katılmayı düşünüyorum..
pilavdaki katılim sayisini ikiye katlayabilir
sağol ablaama bana göre güzelçünkü çok zor geldi:26::26:size göre kolay olabilir çok basit seçtim
Kolay gelsin tatlım şimdiden
patatesi çok seven biri olarak yarışmaya katılmak istiyorum bakalım vakit bulursam güzel bir yemek yapacağım kısmet
olmazKulağıma fısılda
Kulağıma fısılda
Nevrestecim aslında aklımda herkezin çok beğendiği ve hep tam puan aldığım bir tarifim var.....kendimce değişikliklere uğratılmış bir tarif......katılmayı çok istiyorum....şöyle ben yaparken resim çekecek profesyonel biri lazım tek derdim o
olmaz
kolay bişi ama
zor seçemedim maalesef
beceriksizim napiyim
Benim kulağıma da fısılda